Angielki mega wyluzowane, a mina tego gościa obok pontonu faktycznie bezcenna
Brawo za rozkręcenie imprezy! Szkoda, że nie zostaliście dłużej, ale pewnie wrócicie tam innego wieczoru (?)
.png)
.png)
.png)
Harmonia czyli akordeon.
Historia z Angielkami brzmi wręcz groteskowo, ale w obecnej sytuacji poprawia humor![]()
Skarb zapakowany bardzo profesjonalnie, tak że przetrwał cały sezon letni
Ten dzień bardzo szybko zleciał, ale następny zapowiada się ciekawie.
Mam nadzieję ,że jeszcze kiedyś zobaczę tą agawę
A ostrzegałam wcześniej żebyś uważała
Te Angielki to taka wartość dodana do festiwalu
Angielki mega wyluzowane, a mina tego gościa obok pontonu faktycznie bezcenna
Brawo za rozkręcenie imprezy!
Szkoda, że nie zostaliście dłużej, ale pewnie wrócicie tam innego wieczoru (?)
Tak ładnie piszesz, cenię Twoją wrażliwość. Trzeba żyć i cenić piękno
Bardzo miło jest czytać Twoja relacje i oglądać takie piękne foty w tym dziwnym czasie dla nas.
Trochę łezka w oku się zaczyna pojawiać razem z obawa nie dotarcia w tym roku do Cro. Mamy rezerwacje od 13 lipca więc zobaczymy... Być może trzeba będzie zaliczke na przyszły rok przenieść...
.png)
Katerina napisał(a):Ktoś się jednak wybiera na wakacje?? Nie ważne dokąd![]()
Taka propozycja dla Forumowiczek
![]()
![]()

.png)
Nie, no chyba ci co mieszkali w lesie byli wyjęci spod prawapavlo napisał(a): Według przepisów, to nie wolno mi było mieszkać u siebie (w lesie). No i jak żyć,.....?????![]()
![]()
Tylko gdzie w tym się prezentowaćKaterina napisał(a):Ktoś się jednak wybiera na wakacje?? Nie ważne dokąd![]()
Taka propozycja dla Forumowiczek ...
.png)
gusia-s napisał(a):Tylko gdzie w tym się prezentowaćKaterina napisał(a):Ktoś się jednak wybiera na wakacje?? Nie ważne dokąd![]()
Taka propozycja dla Forumowiczek ...![]()
Na tarasie, balkonie czy trawniku przed domem ewentualnie RODOS
.png)
Tak znam te wieścipiotrf napisał(a):gusia-s napisał(a):Tylko gdzie w tym się prezentowaćKaterina napisał(a):Ktoś się jednak wybiera na wakacje?? Nie ważne dokąd![]()
Taka propozycja dla Forumowiczek ...![]()
Na tarasie, balkonie czy trawniku przed domem ewentualnie RODOS
Ten pesymizm . . ., a przecież są już dobre wiadomości
![]()
![]()
.png)
Kurcze blaszka, ja miałem miałem zupełnie inne wyobrażenie o trikini, idąc od góry;
Tylko gdzie w tym się prezentować
Ten pesymizm . . ., a przecież są już dobre wiadomości
![]()
Już wyszukuję jakiejś miejscówki na dzikusa
.png)
Katerina napisał(a):Pomorskie zaprasza
To zostaje mi tylko stwierdzić: chyba coś nie tak z tą maską.Katerina napisał(a):bobooPo kilku godzinach na "mieście" w "dekatlonce" masz odcisk na facjacie na dwa dni![]()
.png)
A bo we wodzie to inaczej działaboboo napisał(a):To zostaje mi tylko stwierdzić: chyba coś nie tak z tą maską.Katerina napisał(a):bobooPo kilku godzinach na "mieście" w "dekatlonce" masz odcisk na facjacie na dwa dni![]()
Jak jesteśmy w Chorwacji, to maski mamy na sobie też parę godzin dziennie.
Jeszcze nie zauważyliśmy z Olgą na sobie (po snurkowaniu) odcisków....
Powrót do Nasze relacje z podróży