Relacja i zdjęcia są super więc dziękuję i czekam niecierpliwie na dalszy ciąg.
Pozdrawiam

.png)

.png)
romanb napisał(a):...Leszku bardzo przepraszam, że wcinam się w Twoją super relację ze wspaniałymi zdjęciami swoją fotką, sorki..
Pozdrawiam i już więcej nie przeszkadzam![]()

Mibi napisał(a):W czasie pobytu w Chorwacji moi chłopcy też mieli sensacje żołądkowe, z dwóch tygodni pobytu sześć dni walczyliśmy z gorączką i torsjami. Jeszcze są za mali na leczenie colą ale zapamiętam ten patent na przyszłość.
Relacja i zdjęcia są super więc dziękuję i czekam niecierpliwie na dalszy ciąg.
Pozdrawiam![]()

.png)
Mibi napisał(a):Leszek,
chłopaki mają po 4 lata. Nigdy im nie dajemy napojów gazowanych. Mamy sąsiada - lekarza który jest wrogiem wszelkich "gazowców" i tak nas nastawił. Ale na drugi raz jak będziemy w podbramkowej sytuacji to spróbujemy z colą![]()
Pozdrawiam.
.png)
beatusia napisał(a):Ja też dorzucam kilka słów zachwytu nad fotkami i opisem miejsc;-)) Super relacja. Zamiast ogarnąć chaos (czytaj bałagan) panujący w mojej siedzibie to zabrałam się do czytania relacji i tak mnie wciągnęła że zapomniałam o "bożym świecie";-))
JacYamaha napisał(a):KRIS_B napisał(a):Gdzie kolejny dzień realacji??? Piątek się przez to dłuży w pracy...Czekam z nieciepliwością na ciąg dalszy!
PS. Super zdjęcia. Pozdrawiam
Hehehehehe, popieram przedmówce
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):
Tylko jedna rzecz nie dawała mi spokoju
Bliskość gór, powodowała u mnie szczękościsk... mieliśmy wjechać na Sv. Jure... Co ze Sv. Jure![]()
Słońce zaczynało się już chylić ku zachodowi i jakoś nie wyobrażam sobie zjazdu ze Sv. Jure po ciemku![]()
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Mibi napisał(a):Leszek,
chłopaki mają po 4 lata. Nigdy im nie dajemy napojów gazowanych. Mamy sąsiada - lekarza który jest wrogiem wszelkich "gazowców" i tak nas nastawił. Ale na drugi raz jak będziemy w podbramkowej sytuacji to spróbujemy z colą![]()
Pozdrawiam.
Wszyscy lekarze są przeciwko gazowańcom, bo to dwutlenek węgla, ale Cola podawana w małych ilościach może spowodować skutki wręcz przeciwne - lecznicze
poza tym podana z lodem
powoduje obkurczenie się przełyku

.png)
Leszek Skupin napisał(a):Chyba się padło fotosikowinie mogę dzisiaj żadnego zdjęcia wrzucić...
Nawet patrzyłem w ich FAQ czy mają jakiś limit transferu, ale nie mają, bo już się bałem, że go przekroczyłem
Buuu istnieje realna szansa że dzisiaj ciągu dalszego relacji nie będzie
![]()
.png)

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Nie wiem jakiej przeglądarki używasz, pod Mozlilą Firefox w fotosiku są dodatkowe narzędzia do szybszego dodawania zdjęć - u mnie fotosik "pod liskiem" nie pada