Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odradzamy

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
dids76
Koneser
Re: Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odrad

Nieprzeczytany postnapisał(a) dids76 » 16.01.2025 09:34

pawel_nowy napisał(a):Hej. Mam prośbę o polecenie hostelu w okolicach Krapiny. Niestety nasz Hostel Poslon w którym rokrocznie odpoczywamy w drodze do Cro chyba zakończył działalność. :( Szukam czegoś w podobnym standardzie. Dzięki za wszelkie info :)

W ubiegłym roku spaliśmy w Krapinie w "Apartments Kamenecki" i mogę z czystym sumieniem polecić.
coobah
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) coobah » 16.01.2025 13:17

pawel_nowy napisał(a):Hej. Mam prośbę o polecenie hostelu w okolicach Krapiny. Niestety nasz Hostel Poslon w którym rokrocznie odpoczywamy w drodze do Cro chyba zakończył działalność. :( Szukam czegoś w podobnym standardzie. Dzięki za wszelkie info :)

Byłeś u Bożeny?

https://maps.app.goo.gl/oYFavDzRJ7eFECFo6

My spaliśmy dwa razy, polecamy!
pawel_nowy
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawel_nowy » 17.01.2025 21:07

Hej. Bardzo dziękuję Wam za sugestie o które prosiłem. Ostatecznie wybór padł na Apartmani Hršak. http://surl.li/azqtcc. Obiecuję że po powrocie napisze krótkie info o tym obiekcie. :oczko:
Slavko1974
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Slavko1974 » 02.02.2025 16:13

Witam.
Czy ktoś ma sprawdzony nocleg w samym Wiedniu, nie w centrum? W tym roku planuję jednodniowe zwiedzanie Wiednia, ale nie chciałbym ruszać auta. Planuję spacer po parku Schonbrunn oraz okolice Hofburga.
Booking itd sprawdzone, zanim klepnę, to prosiłbym o Wasze propozycje.
Pozdrawiam
boboo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 02.02.2025 16:59

https://www.booking.com/hotel/at/apartm ... ud.de.html
Elisenstraße 82, 1230 Wien, Österreich
Mówią po polsku, bardzo mili.
+43 699 12368760 (nie wiem czy aktualny, w 2022 roku tam byliśmy)
Zaraz obok przystanek tramwajowy i jeśli dobrze pamiętam, do Schönbrunn jedziesz bez przesiadek.
michaldroszcz
Turysta
Nocleg po drodze w okolicy Balatonu

Nieprzeczytany postnapisał(a) michaldroszcz » 22.06.2025 12:27

Witam. Z uwagi, że miałem dłuższą przerwę w podróży do Chorwacji nie mogę namierzyć jakiegoś fajnego noclegu po drodze. Kiedyś nocowaliśmy w Egerze ale ostatnio już było słabo bo ceny wysokie a standard niski. Może ktoś coś podpowie. Jadę z okolic Lublina i chętnie bym się zatrzymał niedaleko autostrady na wysokości Balatonu. Jadę do Novigradu (Istria) niedaleko Słowenii. Potrzebuję jednego pokoju dla pary najlepiej ze śniadaniem. Może ktoś ma coś sprawdzonego.
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Nocleg po drodze w okolicy Balatonu

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 22.06.2025 16:58

michaldroszcz napisał(a):Witam. Z uwagi, że miałem dłuższą przerwę w podróży do Chorwacji nie mogę namierzyć jakiegoś fajnego noclegu po drodze. Kiedyś nocowaliśmy w Egerze ale ostatnio już było słabo bo ceny wysokie a standard niski. Może ktoś coś podpowie. Jadę z okolic Lublina i chętnie bym się zatrzymał niedaleko autostrady na wysokości Balatonu. Jadę do Novigradu (Istria) niedaleko Słowenii. Potrzebuję jednego pokoju dla pary najlepiej ze śniadaniem. Może ktoś ma coś sprawdzonego.

Koroshegi ut.Dozsa Gyorgy 30B

https://www.google.com/search?client=fi ... yorgy+30+B

Jeśli miejsce pasuje, można zadzwonić czy wynajmuje kwatery w 2025 roku i w jakiej cenie.
Tel: +36 306 181 679 (kontakt po polsku)
Pani Teresa Bodo nie oferuje śniadań.
nowotarżanin
Cromaniak
Re: Nocleg po drodze w okolicy Balatonu

Nieprzeczytany postnapisał(a) nowotarżanin » 27.06.2025 19:09

Janusz Bajcer napisał(a):
michaldroszcz napisał(a):Witam. Z uwagi, że miałem dłuższą przerwę w podróży do Chorwacji nie mogę namierzyć jakiegoś fajnego noclegu po drodze. Kiedyś nocowaliśmy w Egerze ale ostatnio już było słabo bo ceny wysokie a standard niski. Może ktoś coś podpowie. Jadę z okolic Lublina i chętnie bym się zatrzymał niedaleko autostrady na wysokości Balatonu. Jadę do Novigradu (Istria) niedaleko Słowenii. Potrzebuję jednego pokoju dla pary najlepiej ze śniadaniem. Może ktoś ma coś sprawdzonego.

Koroshegi ut.Dozsa Gyorgy 30B

https://www.google.com/search?client=fi ... yorgy+30+B

Jeśli miejsce pasuje, można zadzwonić czy wynajmuje kwatery w 2025 roku i w jakiej cenie.
Tel: +36 306 181 679 (kontakt po polsku)
Pani Teresa Bodo nie oferuje śniadań.

Wynajmuje, jeżeli u Niej nie ma wolnych miejsc to u córki.
Best.ever
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Best.ever » 05.07.2025 08:34

Witam, czy może ktoś polecić nocleg w drodze do Chorwacji, między Balatonem, a Zagrzebiem? Najlepiej niedaleko granicy HU/HR :tak:
empire13
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 05.07.2025 09:59

Jeśli pytasz o miejscowość to mogę polecić Varazdin.
Ja nocowałem w B.B.Garestin. Na jedną noc ok. Zwłaszcza, że mają opcję ze śniadaniem.
dekoder
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dekoder » 05.07.2025 10:48

Best.ever napisał(a):Witam, czy może ktoś polecić nocleg w drodze do Chorwacji, między Balatonem, a Zagrzebiem? Najlepiej niedaleko granicy HU/HR :tak:

Berenyi Fogadó koło Nagykanizsy. Bardzo blisko autostrady. Zacna kuchnia i dobry standard.
Paszczaak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paszczaak » 19.08.2025 16:27

Spał ktoś w tym miejscu w drodze powrotnej z Chorwacji? Cena wydaje się dobra. (350zł za noc 2 + 2) . I co najważniejsze dla mnie parking dostępny na miejscu

AKTUALIZACJA.

polecam miejscówkę w drodze powrotnej. Świetne jedzenie i nie drogo wyszło.
320zł za 2+2. Pokój bez szału ale wszystko co potrzebne na nockę jest.
Świetne lokalne jedzenie i pieczywo super.
Załączniki:
Screenshot_20250819_172548_com.android.chrome.jpg
Poprzednia strona

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Gdzie spać w drodze do HR i z powrotem; polecamy i odradzamy - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone