Zdjęcia są baaaaaardzo ładne. Pochwal się jakim aparatem focisz.. Pozdrawiam.
.png)
.png)
.png)
marsylia napisał(a):Baaardzo ładne zdjęcia![]()
Aż mi się gorąco zrobiło jak czytałam o tym powrocie promem, fajnie, że się udało.
No i bardzo miło, że się tak spotkaliście u Plumka i to w większym gronie, super![]()
dangol napisał(a):No to w końcu wyjaśniłeś, jak to było ze spełnianiem hvarskich planów. Wycieczka po wyspie ekspresowa, ale jednak była
.
...
Tym bardziej miło, że fotki są z taką klasą![]()
.
...
No i ta słynna droga. Jechaliśmy nią w większości zupełnie po ciemku, nasze obserwacje trasy były więc o wiele uboższe, niż Twojej ekipy. Dziękuję więc serdecznie za tak dokładny opis, uzupełniający to, czego dokładnie nie udało się zobaczyć na własne oczy (np. Bogomolje, które minęliśmy bez echa)...
...
basiaela napisał(a):Leszku - bardzo miło czyta sie Twoje relacje, bogate zarówno w treść jak i przepiękne zdjęcia. W opisywanych przez Ciebie miejscach byłam w tym roku też w sierpniu tak jak Ty i też jestem zauroczona i pełna zachwytu nad tym małym krajem.
Pozdrawiam Ciebie i Twoich współtowarzyszy podróży, pisz dużo,
Basia
Ps. 14-15 września też planujemy wypad w Bieszczady, może Cię wypatrzę Zielony Ludku
mtomala napisał(a):...
Wiele czytałam o wąskiej drodze i pięknych widokach... Dzięki Tobie mogę to już teraz zobaczyćZastanawiam się nad południową częścią wyspy, ale fotki ze Starego Gradu są super i chyba jednak zmienię moje plany
![]()
Zdjęcia są baaaaaardzo ładne. Pochwal się jakim aparatem focisz.. Pozdrawiam.
kulka53 napisał(a):Leszek
Fajny odcinek![]()
Ale z tym wypadkiem co to się przytrafił przed Wami to dałeś mi do myśleniaZa tydzień z hakiem mam nadzieję jechać tą drogą.............. będę uważał podwójnie
![]()
Nocne wejście na szczyt kolegi Romana - brzmi ciekawie, może on sam napisał by coś tu o tym na ForumTeż myślałem o wejściu na górę w czerwcu (w dzień
), ale nie miałem ze sobą górskich butów a w adidasach na te ostre skały.............. szkoda zdrowia
Wylazłem tylko do kapliczki
A propos, szczyt nazywa się podobno oficjalnie Sutvid (choć z obiema nazwami się spotkałem)
Pzdr
Aha, jak zwykle świetne zdjęcia
janniko napisał(a):Leszku, świetne fotki (jak na moje, zwykłego oglądacza, oko)!
Czym je robiłeś? Tzn. jakim aparatem?
pozdro

.png)
.png)
.png)
plavac napisał(a):Leszku, przemiłe śniadanie zafundowałeś mi przed pracą - jadłem winogrona, popijałem kawą ( nie winem) i znów byłem na Hvarze
![]()
Piękne zdjęcia, przygody, które zapamięta się na zawsze, duma z bycia "przewodnikiem"
Jak wielu i ja zaręczam, że warto powłóczyć się na Hvarze kilka dni.
A jako zachętę dodam, że w drugiej połowie sierpnia w Sv.Nedjeli pachniały całe pola lawendy w popołudniowym słońcu i wybornie smakował plavac![]()
pozdrawiam i czekam na jeszcze ...
.png)
.png)
.png)

.png)
mpapu napisał(a):Wiesz Leszku, dochodzę do wniosku że jesteś strasznym dręczycielem![]()
Twoje relacje czyta się tak dobrze że czekanie na kolejne odcinki to straszne męczarnie.
Proszę nie przeciągaj a najlepiej nie przerywaj tylko pisz dalej i wklejaj zdjęcia ( są przepiękne):lol:
Pozdrawiam
Mariusz

.png)
JacYamaha napisał(a):A w tle budzi się wulkan?
.png)
kulka53 napisał(a):Leszek
Fajny odcinek![]()
Ale z tym wypadkiem co to się przytrafił przed Wami to dałeś mi do myśleniaZa tydzień z hakiem mam nadzieję jechać tą drogą.............. będę uważał podwójnie
![]()
Nocne wejście na szczyt kolegi Romana - brzmi ciekawie, może on sam napisał by coś tu o tym na ForumTeż myślałem o wejściu na górę w czerwcu (w dzień
), ale nie miałem ze sobą górskich butów a w adidasach na te ostre skały.............. szkoda zdrowia
Wylazłem tylko do kapliczki
A propos, szczyt nazywa się podobno oficjalnie Sutvid (choć z obiema nazwami się spotkałem)
Pzdr
Aha, jak zwykle świetne zdjęcia
Powrót do Nasze relacje z podróży