dangol napisał(a): Z przyjemnością będę podglądać, a być może to "później" nastąpi wcześniej, niż jest w planach?
Kocham Wyspy Jońskie. Jestem przekonana, że powinniście tam popłynąć wcześniej niż później
.png)
dangol napisał(a): Z przyjemnością będę podglądać, a być może to "później" nastąpi wcześniej, niż jest w planach?
.png)

.png)
maslinka napisał(a):Cześć
Byłam cichaczem cały czas, ale teraz będę szczególnie uważnie śledzić Twoją relację, bo Kefalonia to potencjalny cel. Nie wiem, czy na najbliższe wakacje, ale kiedyś, wcześniej czy później, przyjdzie na nią czasPrzynajmniej mam taką nadzieję.
maslinka napisał(a):Bardzo fajnie piszesz i masz niezłe tempo
Pozdrawiam
.png)
.png)
wiola2012 napisał(a):Kiepura napisał(a):Ale nic to, występ na takiej scenie to marzenie wielu ludzi.
Marzenia trzeba realizować![]()
A Ty próbowałeś?
wiola2012 napisał(a):Domyślam się, że pacjenci byli najpierw odurzani jakąś substancją
.png)
Kapitańska Baba napisał(a):Wyspy Jońskie - podobno piękne. Ciekawa jestem zdjęć, widoków, przygód. Widoki z promu zachęcają i sprawiły, że się rozmarzyłam - tęsknię już strasznie za morzem
.png)
Kiepura napisał(a):wiola2012 napisał(a):wiola2012 napisał(a):Domyślam się, że pacjenci byli najpierw odurzani jakąś substancją
Opium, mandragora. Choć ta druga jest kojarzona głównie ze znacznie przyjemniejszymi czynnościami
.png)
wiola2012 napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):Wyspy Jońskie - podobno piękne. Ciekawa jestem zdjęć, widoków, przygód. Widoki z promu zachęcają i sprawiły, że się rozmarzyłam - tęsknię już strasznie za morzem
Postaram się ocieplić jońskimi zdjęciami szarość za oknem, zejdzie mi pewnie do świąt , a po Bożym Narodzeniu to już z górki
.png)
wiola2012 napisał(a):
Mi się mandragora najbardziej z Harry Potterem kojarzy
.png)
wiola2012 napisał(a):Domyślam się, że pacjenci byli najpierw odurzani jakąś substancją
Kiepura napisał(a):Opium, mandragora. Choć ta druga jest kojarzona głównie ze znacznie przyjemniejszymi czynnościami
wiola2012 napisał(a):Mi się mandragora najbardziej z Harry Potterem kojarzy
dangol napisał(a):A mnie się przypomniała książka Łysiaka ( a w zasadzie głównie jej tytuł, bo czytałam to jakieś 40 lat temu): "Flet z mandragory"...
.png)
dangol napisał(a):wiola2012 napisał(a):
Mi się mandragora najbardziej z Harry Potterem kojarzy
A mnie się przypomniała książka Łysiaka ( a w zasadzie głównie jej tytuł, bo czytałam to jakieś 40 lat temu): "Flet z mandragory"...
.png)

.png)
piekara114 napisał(a):A mi przypomniała się taka saga książek z lat 90tych...