Jacek S napisał(a):tony montana napisał(a):czy tam u Krtka to tez Al-Ko (hol) sprzedawali?oprócz tych wszystkich miłych rzeczy, które są na wystawie?
Pewnie w dziale "Hobby".
![]()
O kurcze, ujawniłem się...
zobacz Maslinka ... same chłopaki znad morza
.png)
Jacek S napisał(a):tony montana napisał(a):czy tam u Krtka to tez Al-Ko (hol) sprzedawali?oprócz tych wszystkich miłych rzeczy, które są na wystawie?
Pewnie w dziale "Hobby".
![]()
O kurcze, ujawniłem się...
.png)
Jacek S napisał(a):tony montana napisał(a):zobacz Maslinka ... same chłopaki znad morzano, dobra, albo z Północy
![]()
Fajne zapomniałeś.
.png)
Jacek S napisał(a):Fajne zapomniałeś.
.png)
piwo34 napisał(a):Chciałbym tu również ujawnić swoje anonimowe śledzenie Twego tematu (często z lenistwa się nie loguję). Zazdroszczę Ci tak fajnego spędzenia Wielkanocy. Życzę dużo zdrówka i pozdrawiam.
Piotrek
.png)
tony montana napisał(a):żadne ryzyko, pewnie tych z ukrycia sporo jest ... nieśmiałych
tony montana napisał(a):czy tam u Krtka to tez Al-Ko (hol) sprzedawali?oprócz tych wszystkich miłych rzeczy, które są na wystawie?
tony montana napisał(a):to jest SOWA czy KOT?
tony montana napisał(a):Maslinka - farbowałaś włosy?
Jacek S napisał(a):O kurcze, ujawniłem się...
tony montana napisał(a):zobacz Maslinka ... same chłopaki znad morzano, dobra, albo z Północy
![]()
piwo34 napisał(a):Chciałbym tu również ujawnić swoje anonimowe śledzenie Twego tematu (często z lenistwa się nie loguję). Zazdroszczę Ci tak fajnego spędzenia Wielkanocy. Życzę dużo zdrówka i pozdrawiam.
Piotrek

.png)
maslinka napisał(a):Widzę, że Tony zaczął już witać Gości![]()
tony montana napisał(a):zobacz Maslinka ... same chłopaki znad morzano, dobra, albo z Północy
![]()
maslinka napisał(a):Widzę, że same ChłopakiGdzie są Kobiety?
Nie żebym narzekała, Panowie...
Fajne i mądre Chłopaki w dodatku (a co, posłodzę Wam trochę)![]()
![]()
![]()
.png)
tony montana napisał(a):jakoś tak długo Cię nie było to odważyłem się poczynić honory, choć przeca nieśmiały jestem też
jerzy26 napisał(a):Ci wytrwali są dalej, zresztą fajne zdjęcia i czeskie klimaty
z pozdrowieniami i życzeniami zdrowia jerzy26
.png)
maslinka napisał(a): Zielona ciężarówka nas tu "przyciągnęła"
maslinka napisał(a): I leją tu zielone piwo
maslinka napisał(a): Czuć wyraźnie, że tutejsza woda lecznicza charakteryzuje się wysoką zawartością siarkowodoru. Niezbyt przyjemnie pachnie, więc idziemy dalej.
.png)
dangol napisał(a): Hanušovice jak dotąd wyłącznieprzejazdem, więc podeścia do zwidzenia browaru nie było.
dangol napisał(a):No tak... W basenie (wtedy, gdy nie jest pusty, właśnie taka śmierdziawka w nim jest) ten zapach aż tak nie drażni
.
Poza sezonem na termalną kąpiel trzeba wpaść do sanatorium, w niektórych godzinach w tamtejszej wodzie z jajem może wymoczyć się każdy.
piotrf napisał(a):maslinka napisał(a): Ja coraz bardziej lubię Czechy i Czechów
Agnieszko , to zdrowe jest , jednak "głośno" bym o tym nie pisał
Franz napisał(a):maslinka napisał(a):No właśnie, a na dworze, o godzinie 10:00, o której wyruszamy, jakieś 3 stopnie![]()
Brrr...
Ale przecież w końcu w planie było również szusowanie.