piotrf napisał(a):Piękne widoki , piękne zdjęcia![]()
Ptaszor też fajny . . .
Pozdrawiam
Piotr
Piotrze - ptaszor najfajniejszy
Polataliśmy, chyba czas na lądowanie
.png)
piotrf napisał(a):Piękne widoki , piękne zdjęcia![]()
Ptaszor też fajny . . .
Pozdrawiam
Piotr
.png)
Trajgul napisał(a):pavlo napisał(a):Cieszę się z Twojego balonowania bo w powietrzu sporo czasu spędziłem i wiem, że latanie bezkabinowe było zawsze najcudowniejszeCzujesz wtedy zapach lasu, sadów, skoszonej trawy,... i inne zapachy też
Nie ma Cię czasami tam? Codziennie mi tu latają nad głową i rano i popołudniu. Wczoraj chyba 32 sztuki leciały:
Kapitańska, sorry za OT.

.png)
pavlo napisał(a):Niestety już nie latam![]()

.png)
wiola2012 napisał(a):I o taką opinię mi chodziło. Wszystko jasne, jak tylko będzie okazja - lecę
.
Ps. Jeśli przeżyłam nurkowanie, to tym bardziej przeżyję latanie.

.png)
crooopka napisał(a):Ostatnie odcinki to uczta dla oczuNiesamowite te widoki z lotu balonem...

.png)
majkik75 napisał(a):Pani Kapitan - wszystko ok? Będzie dalszy ciąg? Pewno jakiś wyjazd trwa, ale tak kontrolnie wolę się upewnić![]()
pozdrawiam, Michał

.png)
piotrf napisał(a):majkik75 napisał(a):Pani Kapitan - wszystko ok? Będzie dalszy ciąg? Pewno jakiś wyjazd trwa, ale tak kontrolnie wolę się upewnić![]()
Musimy uzbroić się w cierpliwość , na pocieszenie - będą nowe zdjęcia i relacja![]()
Pozdrawiam
Piotr

.png)
.png)
.png)
"majkik75"]Super, witaj po powrocie![]()
Tak, lot balonem rewelacyjny. Teraz jak tak czytam Twoje opowieści, to chyba sam mam ochotę![]()
Jedna tylko rzecz - to jest kontrast. Ktoś leci balonem a z ziemi, umówmy się ze "skromnych" warunków ktoś ogląda ten lot. Jest dysonans ...
pozdrawiam, Michał
I dobrze bo dla wszystkich zabraknie miejsca w powietrzu albo na morzu .png)
piotrf napisał(a):Na całe szczęście nie wszyscy są jednakowi , nie wszyscy też muszą tacy być i dla każdego miejsce się znajdzie![]()
Pozdrawiam
Piotr

.png)
.png)
.png)
Powrót do Zjednoczone Emiraty Arabskie - الإمارات العربيّة المتّحدة