Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nieznajomość prawa, czyli....może zaboleć.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2013 21:24

...(wzorem Klasyka)
Ostatnio edytowano 11.07.2013 12:27 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2013 21:26

...(wzorem Klasyka)
Ostatnio edytowano 11.07.2013 12:28 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.06.2013 21:26

Kenik napisał(a):
Bocian napisał(a):Kto są ci "chcieliście"? Ja? Anakin? Beata? Zebik? O jakie rany ci chodzi? Kogo mielibyśmy straszyć i po co? Może odpowiesz wprost na te pytania bo taka rozmowa nie ma sensu.

Tak. W ostrzeżeniu podane były Wasze nicki. Anakin kilkakrotnie oburzał się, że ostrzeżenia przeciwko niemu są rozsyłane, więc ewidentnie go to ubodło. Zresztą Ty Bocian też to skwitowałeś, że ten user "nie ma jaj".
Przeczytaj jeszcze raz tytuł wątku. Czy nie dostrzegasz w nim groźby ? Bo ja tak.

I co? Masz wrażenie, że ja komuś grożę? To poczytaj kto tu zbiera screenshoty. Zapytaj po co? I oczywiście, ze nie ma jak. Gdyby miał, powiedziałby to w twarz. Okazji w przeciągu roku kilka jest.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.06.2013 21:26

Kenik napisał(a):
Bocian napisał(a):A kim jest ten co to rozpowszechnia, że decyduje o takich rzeczach? Dla mnie zwykłym tchórzem.

Tak ostro bym nie oceniała.

A ja tak delikatnie...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2013 21:28

zebik napisał(a):
Kenik napisał(a):
zebik napisał(a):. Mi się nie musi zapalać.

Oj chyba jednak musi, bo zostałeś wymieniony w ostrzeżeniu.

za to

Chyba Ci się trochę pomyliło :)
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 16.06.2013 21:30

Bocian napisał(a):
Kenik napisał(a):
zebik napisał(a):. Mi się nie musi zapalać.

Oj chyba jednak musi, bo zostałeś wymieniony w ostrzeżeniu.

A kim jest ten co to rozpowszechnia, że decyduje o takich rzeczach? Dla mnie zwykłym tchórzem.

A ja się zapytam z inne beki : dlaczego nikt nie poda swojego prawdziwego imienia i nazwiska pod avaterem ?

Może wtedy nie jeden ugryzł by się w jęz .. klawiaturę zanim coś nabazgrał ?

Powiem tak mnie wystarczy wpisać w google i każdy widzi kto ja i gdzie mieszka ,a wy się wszyscy chowacie pod nickami . ?

Jeśli jesteś jeden ,drugi ,piąty i dziesiąty user wporzo dla innych to nie ma się co kryć i większość niesnasek by nie zaistniała, bo każdy miałby trochę opory przed pisaniem bzdur ,a tak trafi się nawiedzony i bije pianę bez pamięci , był taki binladen co go zabanowali .
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.06.2013 21:32

Jest tu setka z okładem osób znających się osobiście.
Jak wpisze sobie Wieńczysław Nieszczególny, to co to zmieni?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2013 21:33

...(wzorem Klasyka)
Ostatnio edytowano 11.07.2013 12:45 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2013 21:33

Kenik napisał(a):
zebik napisał(a):
za to

Oj nie za TO. Ja ostrzeżenie dostałam wcześniej i tak naprawdę nie analizowałam już potem coś Ty mógł nabroić.

nowe-forum-dyskusja-t40119-1020.html#p1189937
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.06.2013 21:35

Kenik napisał(a): "może zaboleć".

Widać może. Tych co to piszą. Nie sądzisz? Więc jakie mi przypisujesz rozdrapywanie starych ran?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2013 21:36

...(wzorem Klasyka)
Ostatnio edytowano 11.07.2013 12:44 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2013 21:41

Bocian napisał(a):
Kenik napisał(a): "może zaboleć".

Widać może. Tych co to piszą. Nie sądzisz? Więc jakie mi przypisujesz rozdrapywanie starych ran?

W jaki sposób ? Czyjaś prywatna wiadomość miałaby posłużyć komuś ( ani odbiorcy, ani adresatowi tej wiadomości) do sporządzenia aktu oskarżenia ? Tym bardziej że ta osoba tak naprawdę nie wie co było ( jest) w tej wiadomości...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2013 21:41

Bea.ta napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Nie, nie Beatko czy byłabyś uprzejma odpowiedzieć bo to się kwalifikuje do zgłoszenia odpowiednim służbom.

Serce w pasy napisał(a):Absolutnie nie chcę byś się tłumaczyła mnie. Zacytowałaś formułę prawnika w sprawie obrażania na PW, zapytałem czy zostałaś obrażona na PW? Nie wiem czemu Cię to zirytowało? Jakiego haka? Nigdy nic do Ciebie nie miałem ani nie mam.

styknie ....

Może i styknie ale to nie Twoje słowa. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.06.2013 21:42

...(wzorem Klasyka)
Ostatnio edytowano 11.07.2013 12:30 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.06.2013 21:45

Kenik napisał(a):mieliście chyba z kimś jakąś scysję, która być może poszłaby w zapomnienie, gdybym ja o ostrzeżeniu nie wspomniała. Ale to już uzgodnijcie miedzy sobą. Mi nic do tego.

Nie poszłaby.
Mnie...
Kenik napisał(a):Ja chciałam tylko wiedzieć jak się ma tył wątku do postu anakina,

Ja nie wiem gdzie jest tył wątku... :lol: 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nieznajomość prawa, czyli....może zaboleć. - strona 6
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone