Kenik napisał(a):Bocian napisał(a):Kto są ci "chcieliście"? Ja? Anakin? Beata? Zebik? O jakie rany ci chodzi? Kogo mielibyśmy straszyć i po co? Może odpowiesz wprost na te pytania bo taka rozmowa nie ma sensu.
Tak. W ostrzeżeniu podane były Wasze nicki. Anakin kilkakrotnie oburzał się, że ostrzeżenia przeciwko niemu są rozsyłane, więc ewidentnie go to ubodło. Zresztą Ty Bocian też to skwitowałeś, że ten user "nie ma jaj".
Przeczytaj jeszcze raz tytuł wątku. Czy nie dostrzegasz w nim groźby ? Bo ja tak.
.png)
Bocian napisał(a):Kenik napisał(a):zebik napisał(a):. Mi się nie musi zapalać.
Oj chyba jednak musi, bo zostałeś wymieniony w ostrzeżeniu.
A kim jest ten co to rozpowszechnia, że decyduje o takich rzeczach? Dla mnie zwykłym tchórzem.
Kenik napisał(a):zebik napisał(a):
za to
Oj nie za TO. Ja ostrzeżenie dostałam wcześniej i tak naprawdę nie analizowałam już potem coś Ty mógł nabroić.
Bocian napisał(a):Kenik napisał(a): "może zaboleć".
Widać może. Tych co to piszą. Nie sądzisz? Więc jakie mi przypisujesz rozdrapywanie starych ran?
Bea.ta napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Nie, nie Beatko czy byłabyś uprzejma odpowiedzieć bo to się kwalifikuje do zgłoszenia odpowiednim służbom.Serce w pasy napisał(a):Absolutnie nie chcę byś się tłumaczyła mnie. Zacytowałaś formułę prawnika w sprawie obrażania na PW, zapytałem czy zostałaś obrażona na PW? Nie wiem czemu Cię to zirytowało? Jakiego haka? Nigdy nic do Ciebie nie miałem ani nie mam.
styknie ....
Kenik napisał(a):mieliście chyba z kimś jakąś scysję, która być może poszłaby w zapomnienie, gdybym ja o ostrzeżeniu nie wspomniała. Ale to już uzgodnijcie miedzy sobą. Mi nic do tego.
Kenik napisał(a):Ja chciałam tylko wiedzieć jak się ma tył wątku do postu anakina,
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.