Leszek Skupin napisał(a):A Ty Ani już "19 pkt-ów" masz... i kolejne zgłoszenie... po co Ci toKurde wiesz, że drzwi potrafią sie zatrzasnąć, a pchasz łapy miedzy skrzydło a futrynę
Skup się lepiej na Chorwacji
[/color][/i][/b]
Leszek Skupin napisał(a):zebik napisał(a):Będziesz tak biegał za mną jak piesek i obsikiwał wszystko czy dasz se na luzPrzez grzeczność pytam, żeby potem nie było skamlania "pse pana a on mnie łobraził"
No już już żeby nie było "pse moda bo myśmy zartowali prosimy o odbanowanie" Naprawdę nie mam ochoty na użerkę. A żeby było sprawiedliwie macie po równo, jeden zaczepił, drugi odpowiedział i starczy
.png)
Bocian napisał(a):Tak, zauważyłem. Niezgodne z linią posty są przenoszone do śmietnika.
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Bocian napisał(a):Tak, zauważyłem. Niezgodne z linią posty są przenoszone do śmietnika.
Nie do śmietnika, lecz do zamkniętych >>> podziekowania-dla-jacka-t41537.html
.png)
.png)
romuald22 napisał(a):Ja to już nie wiem jak niektórym coś wytłumaczyć...?
Stary Admin rezygnuje bo z końmi nie chce się kopać.
Nawet nowy Admin opiernicza w końcu swoich kolegów (nie będę cytował słów ale jakby ktoś chciał to mogę).
Najstarszy moderator wysyłany przez niektórych na emerytalny odpoczynek też już stał się wg nich nieodpowiedni.
Moderator generalnie obiektywny - rezygnuje po wielu atakach i drwinach w jego kierunku.
W wolnej swej chwili pojawia się "stary" moderator i tłumaczy pewne rzeczy z nieco innego punktu widzenia. Bezskutecznie.
Co z tego ???
Groch o ścianę...
A to wszystko efektem działań jakichś trzech, góra - pięciu użytkowników.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.