ACandrzej napisał(a):Wyjaśniłem to poniżej.
!. Nie cytować wybiórczo
2. Czytać ze zrozumieniem.
Jeśli w ogóle to raczej powyżej.
Te cytaty nie wypaczają sensu wypowiedzi. Nie chcesz się tu wypowiadać ale obserwujesz wątek. Po co?
auto_gt napisał(a):Bocian napisał(a):Dla mnie ten człowiek jest do zamknięcia w psychiatryku.
Nie jest groźny dla otoczenia , to nie byłoby zgodne z prawem , nieprawdaż ?
Kopernika też chcieli zamknąć , czy na stosie spalić , nieprawdaż ?
.png)
Bocian napisał(a):auto_gt napisał(a):Bocian napisał(a):Dla mnie ten człowiek jest do zamknięcia w psychiatryku.
Nie jest groźny dla otoczenia , to nie byłoby zgodne z prawem , nieprawdaż ?
Kopernika też chcieli zamknąć , czy na stosie spalić , nieprawdaż ?
Moim zdaniem jest bo indoktrynuje bzdury.
Raul73 napisał(a):Ani ty, ani ja, ani nikt inny nie ma na tym forum monopolu na rację ....
Raul73 napisał(a):kinga35 napisał(a):Raul73 napisał(a):Ani ty, ani ja, ani nikt inny nie ma na tym forum monopolu na rację ....
Nikt nie ma ? A byłam pewna, że jest tutaj grupa ludzi, która ma ten monopol....
Tak sie im tylko wydaje....![]()
.png)
Bocian napisał(a):auto_gt napisał(a):To samo mówili o Koperniku i innych .
Jeśli ten człowiek jest dla ciebie w swych twierdzeniach tożsamy z Kopernikiem to gratuluję.
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Raul73 napisał(a):Ani ty, ani ja, ani nikt inny nie ma na tym forum monopolu na rację ....
Nikt nie ma ? A byłam pewna, że jest tutaj grupa ludzi, która ma ten monopol....
Co to za grupa?
auto_gt napisał(a):Widzę że muszę wytłumaczyć , bo nie trafiasz w aluzję :
Nie to kim był i jak wielkim się okazał ,a to że w owym swoim czasie głosił dziwne rzeczy ,tak dziwne , że opozycjoniści jego teorii do tego stopnia zaślepieni w swoim zdaniu , oskarżyli ,go o herezje ! .
Podobnie Ty czynisz kiedy tylko coś się nie zgadza z Twoją linią poglądową .
kinga35 napisał(a):Tak zwani- starzy wyjadacze, weterani croplowi i związani z n-tym wyjazdem do Chorwacji...
Wiedzą wszystko najlepiej, innych traktują z góry.
Nie twierdzę, że nie mają do tego prawa, bo na pewno w sprawach forumowych i chorwackich wiedzą więcej niż tzw świeżak, ale czasami to przeszkadza w dyskusji i deprymuje.
.png)
kinga35 napisał(a):Tak zwani- starzy wyjadacze, weterani croplowi i związani z n-tym wyjazdem do Chorwacji...
Wiedzą wszystko najlepiej, innych traktują z góry.
Nie twierdzę, że nie mają do tego prawa, bo na pewno w sprawach forumowych i chorwackich wiedzą więcej niż tzw świeżak, ale czasami to przeszkadza w dyskusji i deprymuje.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.