Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.06.2013 16:08

Bocian napisał(a):
kinga35 napisał(a):Tak zwani- starzy wyjadacze, weterani croplowi i związani z n-tym wyjazdem do Chorwacji...
Wiedzą wszystko najlepiej, innych traktują z góry.
Nie twierdzę, że nie mają do tego prawa, bo na pewno w sprawach forumowych i chorwackich wiedzą więcej niż tzw świeżak, ale czasami to przeszkadza w dyskusji i deprymuje.

Znasz jakieś nicki?
Z tego co widzę na forum, to wystarczy jeden raz być w Cro i być fachowcem w wielu dziedzinach, doradzać... tak jak ty choćby :mrgreen: Wczoraj jedna Cromaniaczka mówiła mi, że gdzie otworzy crople to widzi ciebie. :mrgreen:

Bocian. Największy wyjadacz.
W jakich tych dziedzinach ( wielu ) doradzam ? Możesz podać działy ?
Mnie widzi ?
Jakaś cromaniaczka ? No strasznie jej chyba zalazłam że mnie obgaduje prywatnie. Ciekawe czemu ? Może ty Bocian wiesz skoro mi to przekazujesz ? jesteście straszne paple....
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.06.2013 16:10

Ciebie Bocian nie widzi na cropli , tylko mnie ?
To dziwne, że się mną tak interesuje, bo rzadko tu wchodzę...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.06.2013 16:12

kinga35 napisał(a):Bocian. Największy wyjadacz.
Mnie widzi ?
Jakaś cromaniaczka ? No strasznie jej chyba zalazłam że mnie obgaduje prywatnie. Ciekawe czemu ? Może ty Bocian wiesz skoro mi to przekazujesz ? jesteście straszne paple....

Jakieś dowody na to, że traktuje innych jak piszesz? Ja z "młodymi" nie wchodzę w dyskusję, zazwyczaj.
Działy zobacz sobie na swoim profilu :lol:
Wiesz, jest coś takiego jak spotkanie przyjaciół, siedzi się, pije wino (Zlatni Plavac), zjada smakołyki (pršut, kulen, paški sir) i rozmawia. Taka forma komunikacji. I wtedy właśnie usłyszałem o tobie, bo rozmawialiśmy o forum. :lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.06.2013 16:13

kinga35 napisał(a):Ciebie Bocian nie widzi na cropli , tylko mnie ?

Wychodzi na to, że jesteś bardziej widoczna dla niej ode mnie :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.06.2013 16:14

Bocian napisał(a):
kinga35 napisał(a):Bocian. Największy wyjadacz.
Mnie widzi ?

Jakieś dowody na to, że traktuje innych jak piszesz? Ja z "młodymi" nie wchodzę w dyskusję, zazwyczaj.
Działy zobacz sobie na swoim profilu :lol:
Wiesz, jest coś takiego jak spotkanie przyjaciół, siedzi się, pije wino (Zlatni Plavac), zjada smakołyki (pršut, kulen, paški sir) i rozmawia. Taka forma komunikacji. I wtedy właśnie usłyszałem o tobie, bo rozmawialiśmy o forum. :lol:

Spotykacie się prywatnie i obgadujecie nicki ludzi z forum ???
To współczuję jak nie macie innych tematów.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 09.06.2013 16:14

Sugeruję, aby w dywagacje z ptakami, osobnikami utożsamiającymi się z bohaterami Gwiezdnych Wojen i innymi z zaciągu MSW sie nie wdawać.
To zasadniczo wpływa na higienę umysłu.
:wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.06.2013 16:16

Bocian napisał(a):

Najlepiej się do mnie nie "odzywaj" to przestanie mnie twoja przyjaciółka zauważać.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 09.06.2013 16:17

Jakoś kinga35 nie ma żadnych ostrzeżeń na koncie, żadnych banów, nie uczestniczyła również w żadnych pyskówkach i zadymach, nie obraża innych i nie sypie aluzjami czy linkami do YT.

Więc jeśli komuś przeszkadza, to pewnie dlatego, że odważyła się miec inne zdanie, niż ta osoba. Straszne :roll: :roll:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.06.2013 16:17

FUX napisał(a):Sugeruję, aby w dywagacje z ptakami, osobnikami utożsamiającymi się z bohaterami Gwiezdnych Wojen i innymi z zaciągu MSW sie nie wdawać.

Pewnie, lepiej po tchórzowsku obgadywać innych na PW.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.06.2013 16:18

FUX napisał(a):Sugeruję, aby w dywagacje z ptakami, osobnikami utożsamiającymi się z bohaterami Gwiezdnych Wojen i innymi z zaciągu MSW sie nie wdawać.

Okazuje się że jestem tematem do rozmów w czasie spotkań prywatnych...
Może właśnie dlatego że z nim "rozmawiam" ?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.06.2013 16:18

kinga35 napisał(a):Spotykacie się prywatnie i obgadujecie nicki ludzi z forum ???
To współczuję jak nie macie innych tematów.

Co to znaczy obgadywanie nicków?
Mamy wiele tematów, jednym z nich jest nasze forum.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.06.2013 16:20

kinga35 napisał(a):
Bocian napisał(a):

Najlepiej się do mnie nie "odzywaj" to przestanie mnie twoja przyjaciółka zauważać.

Nie wiem czy to jest możliwe. Ze strony mojej przyjaciółki oczywiście :mrgreen: :mrgreen:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 09.06.2013 16:20

Bocian napisał(a):

Pewnie, lepiej po tchórzowsku obgadywać innych na PW.

Wiadomość prywatna ma to do siebie, że jest prywatna. I jej tematyka nie powinna być w ogóle tematem dyskusji na publicznym forum - chociaż odrobina etyki by się przydała
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.06.2013 16:20

Raul73 napisał(a):Jakoś kinga35 nie ma żadnych ostrzeżeń na koncie, żadnych banów, nie uczestniczyła również w żadnych pyskówkach i zadymach, nie obraża innych i nie sypie aluzjami czy linkami do YT.

Więc jeśli komuś przeszkadza, to pewnie dlatego, że odważyła się miec inne zdanie, niż ta osoba. Straszne :roll: :roll:

Jestem ogromnie zdumiona...
Obgadują mnie osoby, ktorych nie znam nawet z nicków (oprócz Bociana)...
I na pewno nie dlatego że jestem często na forum. Bo jestem tutaj bardzo rzadko.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 09.06.2013 16:21

A ja sugeruję bardziej stonowane odzywki do może i odbiegających od tematu userów.

policz-zanim-pojedziesz-t36745-630.html#p1190709
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone