Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 10.06.2013 00:18

Powtarzam po raz ostatni: prywatne wiadomości są prywatne - nic mnie nie obchodzi, kto co w nich do kogo wypisuje. I nie powinny być w ogóle tematem publicznego forum.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 10.06.2013 00:18

Bocian napisał(a):
Raul73 napisał(a):Wikipedia jako jedyne onajlepsze źródło informacji. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to jest, jak komuś się nie chce dalej poszukać...

Ktoś tu się pogrąża....

Tak się składa że na studiach pisałem pracę dyplomową z etyki i jakoś zdanie profesorów bardziej mnie przekonuje niż twoje wypociny. Szczególnie ,że ich zdanie było zbieżne z tym co napisałem.

No bo przecież Bocian nigdy się nie myli, zawsze ma rację i nikt mu nie udowodni, że białe jest białe, a czarne jest czarne - co było do udowodnienia. :mrgreen: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.06.2013 07:27

_Ewa_ napisał(a):Kenik, wynika więc z tego, że zareagowałaś na mój post nie wiedząc, o czym ja piszę.
Prawdę mówiąc, nawet nie zwróciłam uwagi na to, że to Ty pierwsza wspomniałaś coś o jakimś ostrzeżeniu.

Zweryfikowałaś swoje poglądy, wyrobiłaś sobie zdanie, szanuję to.
Ja zrobiłam dokładnie to samo - masz rację, że wina leży po obu stronach tyle tylko, że z osoby, która była całkowicie anty Bocianowa i anakinowa stałam się powoli ich zwolenniczką, bo strasznie nie lubię zakłamania i obłudy.

Oni piszą wprost i na forum, nie owijając niczego w bawełnę, piszą zwracając się konkretnie do konkretnych osób, zadając proste pytania (najczęściej "kto", "gdzie", "kiedy", "w którym miejscu"). Druga strona zawsze używa zwrotów "wszyscy", "każdy", "wiadomo kto", "oni", "tamci" itp., udaje, że nie widzi niewygodnych pytań, na forum jest pozornie "miła i kulturalna", za to poza forum potrafi być żenująco chamska i obłudna.
Jeśli na dodatek zaczęłam dostrzegać, że ci "kulturalni" coraz częściej pozwalają sobie na prowokacje tych "niekulturalnych", a w konsekwencji najczęściej karę ponoszą ci drudzy, za "całokształt", a tym pierwszym zwykle się udawało uniknąć konsekwencji, tym bardziej przestawało mi się to podobać

I choć jak widzę jest to tutaj mało popularne, to z dwojga złego wolę ludzi, którzy powiedzą mi w oczy, że im coś nie pasuje we mnie, niż tych, którzy mi słodzą na forum, a za plecami obrabiają tyłek.

rozbawiony koleś napisał(a): :D :D

PLONK

No cóż Ewo trudno się z Tobą nie zgodzić. Ja wyrobiłam sobie zdanie, ale postanowiłam nie opowiadać się za żadną ze stron. Tym bardziej, że nie znam tutaj nikogo osobiście, więc takie wirtualne pro czy kontra to tak naprawdę psu na budę. Nabyłam jakieś doświadczenie i mniej więcej wiem jak teraz podchodzić do sprawy ... BEZ EMOCJI, Z UŚMIECHEM I NA LUZIE, czego i pozostałym dyskutantom życzę. :D
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 10.06.2013 07:32

Raul73 napisał(a):.......

No bo przecież Bocian nigdy się nie myli, zawsze ma rację i nikt mu nie udowodni, że białe jest białe, a czarne jest czarne - co było do udowodnienia. :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.06.2013 08:02

Kenik napisał(a):
No cóż Ewo trudno się z Tobą nie zgodzić. Ja wyrobiłam sobie zdanie, ale postanowiłam nie opowiadać się za żadną ze stron. Tym bardziej, że nie znam tutaj nikogo osobiście, więc takie wirtualne pro czy kontra to tak naprawdę psu na budę. Nabyłam jakieś doświadczenie i mniej więcej wiem jak teraz podchodzić do sprawy ... BEZ EMOCJI, Z UŚMIECHEM I NA LUZIE, czego i pozostałym dyskutantom życzę. :D

Mam podobne podejście.
Nie jestem zwolenniczką żadnej ze stron, nie jestem tutaj by szukać sobie wrogów ani przyjaciół. Ot- zwykła dyskusja na różne tematy, nawet czasami bardziej to OT, bo bycie jednorazowe w Chorwacji chyba mnie dyskwalifikuje w tematach doradzania, co ktoś mi dał wczoraj do zrozumienia.
I również żadne ostrzeżenie nie zmieniło mojego stosunku do obecnych na forum, raczej własne doświadczenie z nimi. Tylko, że u mnie wygląda to raczej odwrotnie niż u Ewy. Ale to dalej nie jest wzięciem czyjejś strony, jestem bezstronna i życzę tak jak Ty pozostałym- mniej emocji, więcej dystansu i luzu.
Pozdrawiam.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 10.06.2013 09:39

cronaturki napisał(a):
Raul73 napisał(a):.......

Obrazek

Cała twoje wiedza w tym temacie to ten uśmiech.
Tu nie ma nic do udowadniania, z racji tego, że tym tematem musiałem się interesować, wiem co wiem. Oczywiście wy wiecie lepiej bo tak wyczytaliście :) I jesteście dla siebie samych najzabistszymi ałtorytetamy :lol:
Bocian
zbanowany
Re: Nowe Forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.11.2013 20:43

inman napisał(a):Odpowiadając kolegom: Arturac, Bocian, Janusz Bajcer
Do wakacji postaram się uporać z problemami technicznymi.
A w czasie wakacji postaram się by nowe forum powstało.
Odpowiedź kolegów satysfakcjonuje?
Jeśli nie to przepraszam.
Nie zamierzam testować forum na użytkownikach tylko sam (no nie zupełnie :D ) zarówno alfa jaki beta testy przeprowadzić.

No i co z tym nowym forum? Jest? Będzie?
Użytkownik usunięty
Re: Nowe Forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.11.2013 23:24

Bocian napisał(a):No i co z tym nowym forum? Jest? Będzie?

Czyżbyś ekspansję na kolejne forum szykował ? Nie wystarczy, żeś tu panem i władcą ?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.11.2013 23:27

Chyba często ci mówią, że jesteś nudna, co?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.11.2013 23:34

To nie ja jestem nudna tylko ty z nudów odkopujesz archiwa. A może przywołam twoje koleżanki, żeby cię zabawiały ? Ynka, Kinga ... gdzie jesteście ? !!!

Chociaż nie ... pewnie nie wyrabiasz dziennej dawki postów i nowe forum by się przydało :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.11.2013 23:53

Radzę ci znajdź sobie inny obszar zainteresowania niż moja osoba.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.11.2013 10:02

Bocian napisał(a):Radzę ci znajdź sobie inny obszar zainteresowania niż moja osoba.

I vice versa, nie przychrzaniaj się do moich wypowiedzi to ja nie będę zauważać twoich.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.11.2013 20:18

Kenik napisał(a):
Bocian napisał(a):Radzę ci znajdź sobie inny obszar zainteresowania niż moja osoba.

I vice versa, nie przychrzaniaj się do moich wypowiedzi to ja nie będę zauważać twoich.

Ciocia, kiedyś anakin ci dobrze poradził...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.11.2013 21:04

Bocian napisał(a):[

Uju, to słuchaj se anakina.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 09.11.2013 21:19

Kenik napisał(a):
Bocian napisał(a):[

Uju, to słuchaj se anakina.
4667268-smiling-pi-ki-nienawi-ci[1].jpg
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone