Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Cieszy choć ostatnią bardzo dobrą płytę nagrali w '92 więc dużych oczekiwań nie mam. Ale może będzie pozytywne zaskoczenie. W tym roku w Wawie grają koncert z Carcass, Exodus i Nails. Zestaw bardzo fajny. Szkoda że tylko jeden koncert w PL.
Mieli swój dołek według mnie , mam na myśli "Endoramę" ale już np. "Gods of Violence" był super. Singiel promujący nowy album według mnie genialny, czekam na całość . Co do planów koncertowych absolutnie zgadzam się. Szkoda , że nie udało się zaprosić do Gdańska na Mystic Festival. Pod koniec miesiąca ostatnią płytę pokarze Megadeath, ekipę w Gdańsku zobaczymy , będę na 100 %.
Jeden z panteonu bogów gitary powrócił i wsiadł na walec. . Ozzy chyba zadowolony. BLS będą na Mystic. Szkoda,że nie uda mi się być. Towarzystwo zacne.
Nie przepadam za coverbandami, ale ten daje radę. Pewnie dlatego, że tworzą go doświadczeni muzycy i dla większości to raczej projekt poboczny, nawet jeśli bardziej rozpoznawalny niż ich macierzyste zespoły.
Kasia jak zwykle klasa. Spidera jednak wolę w Esqarial. Za to Zielony koszulką zrobił mi smaka na czwartą krucjatę
Jeśli chodzi o cover Ozziego, wokalista z Mecha ma bardzo podobny głos do Osbourne’a.
Z drugiej strony przy kilku numerach przez wokale trochę popłynęli, choćby w „Raining Blood” i „Symphony of Destruction”.