.png)
.png)
Fela napisał(a):Hej,
a mamy jakiś udokumentowany przypadek z forum, że ktoś dostał mandat za przejazd przez Cvetlin?
Jechałem w połowie czerwca i żywego ducha, w sierpniu planuję jechać tą samą trasę.
Z resztą co roku jeżdżę przez Cvetlin i nawet jak są pogranicznicy to nie zwracaj uwagi kto i po co jedzie.

.png)
Marlowe1994 napisał(a):Fela napisał(a):Hej,
a mamy jakiś udokumentowany przypadek z forum, że ktoś dostał mandat za przejazd przez Cvetlin?
Jechałem w połowie czerwca i żywego ducha, w sierpniu planuję jechać tą samą trasę.
Z resztą co roku jeżdżę przez Cvetlin i nawet jak są pogranicznicy to nie zwracaj uwagi kto i po co jedzie.
Nikt się nie chwalił, ale jak będziesz pierwszy to nie omieszkaj dać znać

.png)
Fela napisał(a):Hej,
.png)
ziemniak napisał(a):
Tak jak @Martini2000 dla mnie najlepszym sposobem, jeśli nie jedzie się w okolice Istrii to autostrady (CZ) (SK) (H), gdzie opłaty za autostrady wychodzą taniej i jest szybciej niż (CZ) (A) (SLO). Gdzieś jeszcze z @dids76 opisywaliśmy przejazd kombinowany-ekonomiczny (CZ) (A) i (H) bez winiety. Jeśli komuś nie zależy na czasie to trasa przyjemna, jedyny mankament to trzeba omijać godziny szczytu w okolicy Wiednia.
.png)

.png)
azrael napisał(a):Czy ktoś otrzymał bilet do opłaty za przejazd przez Cvetlin ?
.png)
bonovox75 napisał(a):azrael napisał(a):Czy ktoś otrzymał bilet do opłaty za przejazd przez Cvetlin ?
Ja nie znam takiego przypadku, ale jest oficjalny zakaz przejazdu przez Cvetlin dla turystów spoza ruchu lokalnego.
Zatem szybciej i tak jedzie się przez Spielfeld-Maribor-Lovrenc-Rogatec-Durmanec.
.png)
de Zoo napisał(a):Widzę, że ostatnio popularny jest objazd płatnych odcinków przez Rogatec.
A czy ktoś jechał ostatnio przez Bad Radkensburd - Gmina Središče ob Dravi/Trnovec? Czy dalej przejazd jest bezproblemowy i nie trafia się na płatne odcinki?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi