Raul73 napisał(a):
Nic dodać, nic ująć - co niektórzy chyba mają za dużo czasu na siedzenie przy kompie i szukanie dziury wszędzie gdzie się da - a i gdzie się nie da też.
Jestem tego samego zdania - to co się tutaj dzieje to żenada
Raul73 napisał(a):
Nic dodać, nic ująć - co niektórzy chyba mają za dużo czasu na siedzenie przy kompie i szukanie dziury wszędzie gdzie się da - a i gdzie się nie da też.
Bocian napisał(a):Może choć odrobina odwagi i zaczniecie nicków używać w tym obgadywaniu? Czy tylko na PW was na to stać?![]()
.png)
romuald22 napisał(a):
A to wszystko efektem działań jakichś trzech, góra - pięciu użytkowników.
Raul73 napisał(a):Może choć odrobina odwagi i zaczniecie pełnych wyrazów używać zamiast skrótowców, z których się potem tłumaczycie jak dzieci?

Raul73 napisał(a):Może choć odrobina odwagi i zaczniecie pełnych wyrazów używać zamiast skrótowców, z których się potem tłumaczycie jak dzieci?
.png)
anakin napisał(a):Wiedz, że coś się dzieje...
auto_gt napisał(a):anakin napisał(a):Wiedz, że coś się dzieje...
Znaczy , że ciemna strona mocy opanowała tu niektórych![]()
Natanek może trochę koloryzuje,ale w innych sprawach ma świętą rację i to co mówi to prawda , która w oczy kole i go wyśmiewają (socjotechnika)
![]()
W każdym razie nigdy do złego nie namawia , nigdy .
.png)
Bocian napisał(a):Dla mnie to typowa tchórzliwa odpowiedź. Ukrywanie się za "wszystkimi".
.png)
alessandro1977 napisał(a):Raul73 napisał(a):
Jestem tego samego zdania - to co się tutaj dzieje to żenada![]()