Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.06.2013 14:03

Raul73 napisał(a):
Nic dodać, nic ująć - co niektórzy chyba mają za dużo czasu na siedzenie przy kompie i szukanie dziury wszędzie gdzie się da - a i gdzie się nie da też.

Jestem tego samego zdania - to co się tutaj dzieje to żenada :? :!:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.06.2013 14:04

Może choć odrobina odwagi i zaczniecie nicków używać w tym obgadywaniu? Czy tylko na PW was na to stać? :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.06.2013 14:07

Bocian napisał(a):Może choć odrobina odwagi i zaczniecie nicków używać w tym obgadywaniu? Czy tylko na PW was na to stać? :lol: :lol:

Tylko na PW i to zawsze pod drugim, albo trzecim nickiem - tak bezpieczniej. :D
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 09.06.2013 14:15

Może choć odrobina odwagi i zaczniecie pełnych wyrazów używać zamiast skrótowców, z których się potem tłumaczycie jak dzieci?

romuald22 napisał(a):
A to wszystko efektem działań jakichś trzech, góra - pięciu użytkowników.

Wszyscy doskonale wiedzą, o kogo chodzi - wystarczy choćby ten temat poczytać - kto ma najwięcej do narzekania.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.06.2013 14:20

Raul73 napisał(a):Może choć odrobina odwagi i zaczniecie pełnych wyrazów używać zamiast skrótowców, z których się potem tłumaczycie jak dzieci?

Jak sprowokujesz dostaniesz ripostę pełnym zdaniem.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 09.06.2013 14:28

zebik napisał(a):
Raul73 napisał(a):Może choć odrobina odwagi i zaczniecie pełnych wyrazów używać zamiast skrótowców, z których się potem tłumaczycie jak dzieci?

Jak sprowokujesz dostaniesz ripostę pełnym zdaniem.

Będę trzymał cię za słowo :D :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.06.2013 14:35

Raul73 napisał(a):
Wszyscy doskonale wiedzą, o kogo chodzi - wystarczy choćby ten temat poczytać - kto ma najwięcej do narzekania.

Dla mnie to typowa tchórzliwa odpowiedź. Ukrywanie się za "wszystkimi".
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 09.06.2013 14:41

Wiedz, że coś się dzieje...
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 09.06.2013 14:48

Znaczy , że ciemna strona mocy opanowała tu niektórych :wink:

Natanek może trochę koloryzuje :lol: ,ale w innych sprawach ma świętą rację i to co mówi to prawda , która w oczy kole i go wyśmiewają (socjotechnika) :wink:

W każdym razie nigdy do złego nie namawia , nigdy .
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.06.2013 14:52

auto_gt napisał(a):

Znaczy , że ciemna strona mocy opanowała tu niektórych :wink:

Natanek może trochę koloryzuje :lol: ,ale w innych sprawach ma świętą rację i to co mówi to prawda , która w oczy kole i go wyśmiewają (socjotechnika) :wink:

W każdym razie nigdy do złego nie namawia , nigdy .

Dla mnie ten człowiek jest do zamknięcia w psychiatryku.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 09.06.2013 15:00

Bocian napisał(a):Dla mnie to typowa tchórzliwa odpowiedź. Ukrywanie się za "wszystkimi".

Masz rację - dla ciebie. I to jest tylko twoje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać. Dla mnie z kolei o wiele większym tchórzostwem jest ukrywanie się za skrótowcami, linkami do Youtube i zawoalowanym (niby niewinnym) chamstwem.
Ale to moje zdanie - i również nikt nie musi się z nim zgadzać :mrgreen: :mrgreen:
Ani ty, ani ja, ani nikt inny nie ma na tym forum monopolu na rację - co, jak widzę ,coraz trudniej ci zrozumieć.

Co do reszty...
Nie mam pojęcia, o czym (o kim) mówicie (kto to Q**wa jest Natanek?), a filmików na YT podlinkowanych na forach nawet nie otwieram, więc, pozwolicie, że się z tego wątku dyskusji wypiszę :mrgreen: :mrgreen:
auto_gt
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) auto_gt » 09.06.2013 15:06

Bocian napisał(a):Dla mnie ten człowiek jest do zamknięcia w psychiatryku.

Nie jest groźny dla otoczenia , to nie byłoby zgodne z prawem , nieprawdaż ?

Kopernika też chcieli zamknąć , czy na stosie spalić , nieprawdaż ?
ACandrzej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ACandrzej » 09.06.2013 15:07

alessandro1977 napisał(a):
Raul73 napisał(a):
Nic dodać, nic ująć - co niektórzy chyba mają za dużo czasu na siedzenie przy kompie i szukanie dziury wszędzie gdzie się da - a i gdzie się nie da też.

Jestem tego samego zdania - to co się tutaj dzieje to żenada :? :!:

Ja również całkowicie się z takim zdaniem zgadzam.
I nie uważam, aby było to jak napisano w poście poniżej obgadywanie. Po prostu dobre zasady (i chyba regulamin też) wymagają aby na forum nie robić prywatnych "wycieczek" w stosunku do innych.
Sam temu "biciu piany" w tym wątku przyglądałem się z pozycji niezależnego obserwatora, jednak sprawa z rezygnacją JackaS trochę mnie zbulwersowała (tzn. nie jego decyzja lecz jej kulisy, zaś samą decyzję całkowicie rozumiem) i dlatego postanowiłem wyrazić swoją opinię.
Sam przez jednego z użytkowników zostałem potraktowany po chamsku i JacekS zareagował poprawnie.
Napisałem potem wyjasnienie swojego postępowania (że ci, co czytają posty w innych działach zrozumieją motywy mojego postępowania). Od razu odezwał się jeden z userów, że on czyta i nie rozumie. Byli też tacy, co napisali, że rozumieją. Więc co? miałem napisać, żę osoba o określonym nicku ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem? To nie w moim sytylu. Nie w moim stylu jest też branie udziału w pyskówkach jakie tutaj mają miejsce.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 09.06.2013 21:02 przez ACandrzej, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.06.2013 15:11

Jeśli
Nie w moim stylu jest też branie udziału w pyskówkach jakie tutaj mają miejsce.

to po co
Sam temu "biciu piany" w tym wątku przyglądałem się z pozycji niezależnego obserwatora
:?:
To jakieś zlecone zadanie?
ACandrzej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ACandrzej » 09.06.2013 15:13

Wyjaśniłem to poniżej.
!. Nie cytować wybiórczo
2. Czytać ze zrozumieniem.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone