Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.06.2013 21:17

Przywróciłeś mi wiarę w to, że Mod też człowiek.. :?: :mrgreen:

Stynie, bo za chwilę nam powiedzą, że my tylko ten drugi kolor rozróżniamy :lol:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 21:19

Taaaa ale on rozróżniał tylko jeden.... ten pierwszy :lol: bo na szyi miał nieśmiertelnik :?: :lol:

Generalnie jest tak jak poniżej :mrgreen:

Obrazek

:mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.06.2013 21:39

A o tym mówiłem kilka stron wcześniej:

Fatamorgana napisał(a):Krótko mówiąc- szukaj takich co im się tylko coś wydaje że wiedzą - gdzie indziej.
I nie baw się we wróżbitę, bo tu już jest taki jeden co wszystko przepowiada i wie, ale jakoś mu się to potem nie sprawdza. To że jakoś wychodzi przy okazji na głupca widocznie mu pasuje ale Ty nie idź tym samym torem. :lol: :wink:

Źródło.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2013 21:54

anakin napisał(a):
Źródło.

A gdzie to Pogdórze w Krakówku czy gdzie indziej :?: :?: :?:
W podgórzu byłem w Podgorze też ale żeby bicyklem.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2013 23:17

Bocian napisał(a):
Rysio napisał(a):Jak widzisz kara dla Was obu była taka sama, tylko że Ty miałeś 19 punktów karnych a Bluesman ZERO

Nie mówię stricte o tej sytuacji, doskonale o tym wiesz...

Bocian napisał(a):Bądź kozak do końca. Jak tyle kozaczyłeś, żeby mieć tyle punktów :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 07.06.2013 23:35

zebik napisał(a):
anakin napisał(a):
Źródło.

Wy nie mogliście się takimi urodzić! Musieliście brać gdzieś lekcje? W Szczytnie?
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 08.06.2013 05:39

Przychodzi biedny Żyd do rabina i prosi o radę:
- Oj, mądry Rebe, pomóż mi. To moje życie takie ciężkie: mieszkam w niewielkiej chatce z żoną, czwórką dzieci, babcią, dziadkiem i jeszcze teściową. Już się zupełnie nie mieścimy w tej małej izdebce. Oj pomóż, mądry Rebe...
Na to Rabin powiada:
- Słyszałem, że masz w obórce kozę?...
- Tak Rebe, mam jedną kozę, co daje mleko, którym karmię dzieci.
- To ją teraz sprowadź do domu - mówi rabin.
- Rebe, Rebe, co ty mówisz?... Ja, żona, czwórka dzieci, żona, teściowa i jeszcze koza?... To jak ja teraz będę mieszkał?...
Ale rabin był nieubłagany - Musisz wprowadzić sobie kozę do domu!!
Za parę tygodni rabin spotyka tego Żyda i pyta się:
- A co tam Icek u ciebie?
- Oj Rebe. Teraz to już zupełnie nie da się żyć w domu. Ja, żona, czwórka dzieci, żona, teściowa, dziadek i jeszcze teraz ta koza. To już nie jest życie.
Na to rabin powiada:
- To zabierz kozę z powrotem do obórki.
Za niedługo rabin jeszcze raz spotyka Żyda i pyta się go:
- Jak tam Icek, w twoim domu?...
- Oj, Rebe. Jakiś ty mądry! Jak my teraz mamy w domu dużo miejsca. Świetnie mieścimy się w tej izdebce - ja, żona, czwórka dzieci, żona, teściowa i dziadek. Oj jakiś ty mądry, Rebe...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 08.06.2013 07:42

Leszek Skupin napisał(a):Generalnie jest tak jak poniżej :mrgreen:

Rysiek a swoją droga co za fotografa wpuścili do Białego Domu :?: :shock: nie dość, że ściany się przewracają, to jeszcze nogi im poobcinał ten "fotoreporterzyna" :lol:

A Ty Ani już "19 pkt-ów" masz... i kolejne zgłoszenie... po co Ci to :?: Kurde wiesz, że drzwi potrafią sie zatrzasnąć, a pchasz łapy miedzy skrzydło a futrynę :mrgreen: Skup się lepiej na Chorwacji :oczko_usmiech:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 08.06.2013 07:48

Serce w pasy napisał(a):
zebik napisał(a):
anakin napisał(a):
Źródło.

Wy nie mogliście się takimi urodzić! Musieliście brać gdzieś lekcje? W Szczytnie?

I po co ta zaczepka :?: Czasem warto se na łapach usiąść :!: Żeby mi więcej takich nie było :!: NO :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 08.06.2013 08:03

_Ewa_ napisał(a):mogę się założyć o Karlovacko ;) , że za takie coś:

Ewa nie zakładaj się tylko zgłaszaj jeśli masz wątpliwości. Tu nie można nic zrobić - jak zgłosisz - mamy podgląd na zgłoszenia w panelu administracyjnym, który jest przeglądany. Nie wszystkie zgłoszenia oczywiście są brane pod uwagę.

Pamiętajcie to ZAWSZE SUBIEKTYWNA OCENA moda lub admina.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.06.2013 08:10

Serce w pasy napisał(a):
zebik napisał(a):
anakin napisał(a):
Źródło.

Będziesz tak biegał za mną jak piesek i obsikiwał wszystko czy dasz se na luz :?: Przez grzeczność pytam, żeby potem nie było skamlania "pse pana a on mnie łobraził"
Krzychooo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzychooo » 08.06.2013 08:49

Bocian napisał(a):Tam nie ma dowodów, że śmierdzi i tu nie masz dowodów co to oznacza. Ja napisałem co to oznacza, przytaczając platona. Masz inne dowody? Wiadomo, że nie masz. Ja także nie mam na to co piszą inni.

Nie bardzo rozumiem, co to miałyby być za dowody. Skrót "pmwd" jest dość powszechny w komunikacji internetowej: Klik, Klik, Klik...

Dodam, że nie uważam tego hasła za coś wyjątkowo nieprzyzwoitego. Tym bardziej dziwią mnie Twoje uniki.

Tyle z mojej strony.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 08.06.2013 09:03

zebik napisał(a):Będziesz tak biegał za mną jak piesek i obsikiwał wszystko czy dasz se na luz :?: Przez grzeczność pytam, żeby potem nie było skamlania "pse pana a on mnie łobraził"

No już już żeby nie było "pse moda bo myśmy zartowali prosimy o odbanowanie" Naprawdę nie mam ochoty na użerkę. A żeby było sprawiedliwie macie po równo, jeden zaczepił, drugi odpowiedział i starczy :!:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.06.2013 09:49

Krzychooo napisał(a):
Bocian napisał(a):Tam nie ma dowodów, że śmierdzi i tu nie masz dowodów co to oznacza. Ja napisałem co to oznacza, przytaczając platona. Masz inne dowody? Wiadomo, że nie masz. Ja także nie mam na to co piszą inni.

Nie bardzo rozumiem, co to miałyby być za dowody. Skrót "pmwd" jest dość powszechny w komunikacji internetowej: Klik, Klik, Klik...

Dodam, że nie uważam tego hasła za coś wyjątkowo nieprzyzwoitego. Tym bardziej dziwią mnie Twoje uniki.

Tyle z mojej strony.

Ten skrót jest wymyślony przeze mnie i użyty pierwszy raz wobec darka1. Nie wiedziałem, ze coś takiego funkcjonuje w necie bo nie mam jakiegoś gg. Znaczy to co uważam, że znaczy i wszystko w temacie. Co znaczy wiem ja. Skrót KGP to to?
http://kgp.amos.waw.pl/
Może nie?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.06.2013 09:52

Leszek Skupin napisał(a):
zebik napisał(a):Będziesz tak biegał za mną jak piesek i obsikiwał wszystko czy dasz se na luz :?: Przez grzeczność pytam, żeby potem nie było skamlania "pse pana a on mnie łobraził"

No już już żeby nie było "pse moda bo myśmy zartowali prosimy o odbanowanie" Naprawdę nie mam ochoty na użerkę. A żeby było sprawiedliwie macie po równo, jeden zaczepił, drugi odpowiedział i starczy :!:

I to jest chore, że na równi traktuje się agresora i atakowanego. Atakowanego, który ma prawo się bronić a agresor nie ma prawa atakować. Teksty , że można nie odpowiadać, wg mnie są dobre do szkółki niedzielnej.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone