Stynie, bo za chwilę nam powiedzą, że my tylko ten drugi kolor rozróżniamy

.png)

Fatamorgana napisał(a):Krótko mówiąc- szukaj takich co im się tylko coś wydaje że wiedzą - gdzie indziej.
I nie baw się we wróżbitę, bo tu już jest taki jeden co wszystko przepowiada i wie, ale jakoś mu się to potem nie sprawdza. To że jakoś wychodzi przy okazji na głupca widocznie mu pasuje ale Ty nie idź tym samym torem.![]()
![]()
Bocian napisał(a):Rysio napisał(a):Jak widzisz kara dla Was obu była taka sama, tylko że Ty miałeś 19 punktów karnych a Bluesman ZERO
Nie mówię stricte o tej sytuacji, doskonale o tym wiesz...
Bocian napisał(a):Bądź kozak do końca. Jak tyle kozaczyłeś, żeby mieć tyle punktów
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Generalnie jest tak jak poniżej

.png)
Serce w pasy napisał(a):zebik napisał(a):anakin napisał(a):
Źródło.
A gdzie to Pogdórze w Krakówku czy gdzie indziej![]()
![]()
![]()
W podgórzu byłem w Podgorze też ale żeby bicyklem.
Wy nie mogliście się takimi urodzić! Musieliście brać gdzieś lekcje? W Szczytnie?
.png)
_Ewa_ napisał(a):mogę się założyć o Karlovacko, że za takie coś:
Serce w pasy napisał(a):zebik napisał(a):anakin napisał(a):
Źródło.
A gdzie to Pogdórze w Krakówku czy gdzie indziej![]()
![]()
![]()
W podgórzu byłem w Podgorze też ale żeby bicyklem.
Wy nie mogliście się takimi urodzić! Musieliście brać gdzieś lekcje? W Szczytnie?
.png)
Bocian napisał(a):Tam nie ma dowodów, że śmierdzi i tu nie masz dowodów co to oznacza. Ja napisałem co to oznacza, przytaczając platona. Masz inne dowody? Wiadomo, że nie masz. Ja także nie mam na to co piszą inni.
.png)
zebik napisał(a):Będziesz tak biegał za mną jak piesek i obsikiwał wszystko czy dasz se na luzPrzez grzeczność pytam, żeby potem nie było skamlania "pse pana a on mnie łobraził"
Krzychooo napisał(a):Bocian napisał(a):Tam nie ma dowodów, że śmierdzi i tu nie masz dowodów co to oznacza. Ja napisałem co to oznacza, przytaczając platona. Masz inne dowody? Wiadomo, że nie masz. Ja także nie mam na to co piszą inni.
Nie bardzo rozumiem, co to miałyby być za dowody. Skrót "pmwd" jest dość powszechny w komunikacji internetowej: Klik, Klik, Klik...
Dodam, że nie uważam tego hasła za coś wyjątkowo nieprzyzwoitego. Tym bardziej dziwią mnie Twoje uniki.
Tyle z mojej strony.
Leszek Skupin napisał(a):zebik napisał(a):Będziesz tak biegał za mną jak piesek i obsikiwał wszystko czy dasz se na luzPrzez grzeczność pytam, żeby potem nie było skamlania "pse pana a on mnie łobraził"
No już już żeby nie było "pse moda bo myśmy zartowali prosimy o odbanowanie" Naprawdę nie mam ochoty na użerkę. A żeby było sprawiedliwie macie po równo, jeden zaczepił, drugi odpowiedział i starczy
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.