Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 16:02

zebik napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a): Gdybyśmy wszyscy byli oceniani za subiektywizm to łby by poleciały :P

Pełna zgoda z mały ale.
Ale nikt nie karze ani nie zmusza do bycia moderatorem.

Mnie też nikt nie zmuszał, ale podjąłem się, tak samo jak Jacek.... Ty źle oceniasz jego ci którzy źle oceniali mnie ... nie ma ich między nami :( a może jednak są :?: tacy w dalszym ciągu... :?: tylko ja rozróżniam BYT virtualny od realnego więc jak mi ktoś wirtualnie "pluje" w twarz to odwracam sie od monitora a potem sobie myslę, przecież to o nim świadczy.... ktoś tu napisał... róbmy swoje .... wg słów Wojciecha Młynarskiego... i staram się robić.... jak tylko MAM CZAS a ostatnio go nie miałem :( i nie zanosi sie na to, żebym na długo wrócił, więc pogadać mogę, ale chwilowo kartek (ostrzeżeń :lol: bom nie na czasie - teraz kartek już nie ma :lol:) czy banów nie będę rozdzielał...
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 16:05

anakin napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):
the chosen one

powiedz mi że to nie jest szyderstwo wobec niektórych :mrgreen:

Co :?: 8O 8O 8O

Wyjasnij mi z łaski swojej co w tym jest szyderczego Leszek, bo mi sie szczęka od ziemi odbiła.Obrazek

klik
klik

dalej klikać? :mrgreen:

No dobra tym wpisem udowodnileś że nie jest :mrgreen: masz moje błogosławieństwo :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.06.2013 16:08

Leszek Skupin napisał(a):No dobra tym wpisem udowodnileś że nie jest :mrgreen: masz moje błogosławieństwo :mrgreen:

Widzisz jak to hula?
Ty zapytałeś - wytłumaczyłem Ci i luzik.
Inny zobaczy - tak zinterpretuje jak Ty (ale nie zapyta) i pójdą wici jaki to anakin się czuje...........wybrany.

Coś Ci jeszcze wtyłumaczyć? :mrgreen:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 16:13

Te the chosen one Ty mi nic tłumaczyć nie musisz - to była prowokacja mała z mojej strony ;) i się udała :P a jak się nowy zacznie wplątywać to trzeba mu wytłumaczyc o co chodzi a nie rypać po łbie za to że się wcisnął bo potem właśnie wychodzi kwas o którym wcześniej pisałem :P

JASNE :?: Potwierdzić :!: :mrgreen:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 16:37

Bocian napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):A zgodzisz sie ze mną, że ci co nie znają waszych relacji stwierdzi, że to chore forum :?: :roll: że się wyzywają i nikt nie reaguje :?: popatrz na to z boku :P

Wg mnie częściej ludzie narzekają na przykład na setki zasiadających do czytania relacji. Sama relacja po pierwszym poście, zaczyna się tak od 5 czy 6 strony :mrgreen:
Poza tym forum to nie wiki, tu na szczęście nie ma suchych faktów z encyklopedii. I tych niezadowolonych jest moim zdaniem dużo mniej niż tych drugich.

O nie zauważyłem :!: :D
Relacji nie czytam niestety od pewnego czasu. Kiedys było duzo tekstu okraszonego kilkoma zdjęciami, teraz jest masa zdjęć niczego nie wnoszących (przepraszam twórców relacji) a tekstu opisującego przeżycia .... mało... Cóż zmienia sie jakość ;) i to też trzeba przyjąć

P.S. Piątek po południu... idę z sąsiadem na browca :papa: REAL wzywa nie mylić z hipermarketem :P :mrgreen:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 07.06.2013 16:58

Administracja znajdzie najlepszy sposób na kierowanie forum. Ja bym chciał tylko, aby było jasne i czytelne za co jest nałożona kara. Żeby nie było niedomówień i podejrzeń co do ciężaru danego wykroczenia. Jak będę zbanowany, to proszę o takie wyjaśnienie na PW albo email.
Pozdrawiam
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 17:01

Rysio napisał(a):
Bocian napisał(a):
Rysio napisał(a):No i właśnie tu tkwi sedno jak ocenić słodkie pi....... które niejednego może do szału doprowadzić a niby jest zgodne z regulaminem. Jak dam bana to wskoczy na mnie grupa uciśnionych jak nie dam to ktoś nie strzyma i napisze Pmwd i powód do bana mam :mrgreen:

No więc jak był ban za pwmd to i powinny być i za
słodkie pi.......

a nie było...

Bociuś, Twój przedmówca dostał ostrzeżenie. Gdybyś miał jakieś koło ratunkowe to byś bana nie dostał. Jak mam u was konto wyzerowane to se mogę pozwolić jechać przez wieś 100 na blacie. Jak będę miał 19 punktów to pojadę 45 :mrgreen:

Bo jesteś wydygany :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 17:04

Leszek Skupin napisał(a):A to co ja niby mam być jak ten dzielnicowy i powiedziec im ej wy dwaj nie napier..,..,ć się bo dzieci patrzą :?: I wiesz co by się wtedy stało... :?: "te kur.... stary weź nie pier....l 25 lat się znamy odwal się...." i dalej się naparzają, to jak niby władza ma mieć autorytet... to wtedy inni patrzący z boku będa się z władzy śmiać i będzie się dalej zaogniać - skoro oni mogą to i ja się włączę iiiiii się zaczyna jazda, bo się włacza 15-tu :D i od kogo się zaczęło kogo pierwszego wysłać na bananowa łączkę :?: :P Sławek to nie jest TAK OCZYWISTE :!:

Było tak? Próbowałeś? Nie próbowałeś. Dostałbyś joby - ban. Dostałbyś odpowiedź, spoko, tak się wygłupiamy - wszystko ok.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 17:06

Rysio napisał(a):
Bocian napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):A nie tak dawno temu dyskutowałem ze Sławkiem na temat mandatu, który dostałem... nie chce mi się kopać, ale stwierdził, ze władza to władza i jak przekroczyłem przepisy to żeby się waliło paliło mam zostać ukarany :P[/color][/i][/b]

Każdy przekraczający. Widzisz różnicę?

Dupa. Dzisiaj wyprzedzałem na podwójnej ciągłej i przekroczyłem prędkość na wiosce dwukrotnie. Nie ubyło mi z portfela ani złotówki. Kumasz czaczę że nie wszędzie i w tym momencie w którym powiniśmy być jesteśmy? Gdybym czekał na post Bluesmana i w następnej sekundzie Go zbanował to Ty byś postu nie napisał, choć jak znam Ciebie i tak byś napisał :mrgreen:

Nie o tym jest mowa. Mowa jest o tym, że ty walisz paką przez wiochę i patrol nic i jedzie Zebik paką i patrol mu pincet. Widzisz różnicę?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 17:10

Krzychooo napisał(a):I jeszcze jedno. Wybacz, Bocianie, ale uporczywe twierdzenie, że skrót pmwd to w istocie coś niewinnego, to dziecinada. Gdyby do Ciebie podszedł na ulicy gówniarz w dresie i wykrzyczał w twarz CHWDP, zapewne byś go po ojcowsku przytulił jako tego, który Chce Wstąpić Do Policji... ;).

To jeszcze raz ci powiem, niczym to się nie różni od zawoalowanych wierszyków, i mieszania goowna w białych rękawiczkach. Tam nie ma dowodów, że śmierdzi i tu nie masz dowodów co to oznacza. Ja napisałem co to oznacza, przytaczając platona. Masz inne dowody? Wiadomo, że nie masz. Ja także nie mam na to co piszą inni.
sirk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) sirk » 07.06.2013 18:59

Bocian napisał(a):Wg mnie częściej ludzie narzekają na przykład na setki zasiadających do czytania relacji. Sama relacja po pierwszym poście, zaczyna się tak od 5 czy 6 strony :mrgreen:

Święta racja, zachęcałem wiele razy osoby do czytania forum by lepiej poznali Chorwację i irytowało ich to: "Zasiadam do czytania", "Czekam na dalszy ciąg" itp. Takich postów 20 i robi się te 5/6 stron, które nie wnoszą nic.
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 19:01

Bocian napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):A to co ja niby mam być jak ten dzielnicowy i powiedziec im ej wy dwaj nie napier..,..,ć się bo dzieci patrzą :?: I wiesz co by się wtedy stało... :?: "te kur.... stary weź nie pier....l 25 lat się znamy odwal się...." i dalej się naparzają, to jak niby władza ma mieć autorytet... to wtedy inni patrzący z boku będa się z władzy śmiać i będzie się dalej zaogniać - skoro oni mogą to i ja się włączę iiiiii się zaczyna jazda, bo się włacza 15-tu :D i od kogo się zaczęło kogo pierwszego wysłać na bananowa łączkę :?: :P Sławek to nie jest TAK OCZYWISTE :!:

Było tak? Próbowałeś? Nie próbowałeś. Dostałbyś joby - ban. Dostałbyś odpowiedź, spoko, tak się wygłupiamy - wszystko ok.

Obym nie musiał probować, ale jeżeli będę musiał .... moje stanowisko znasz... byłem ukarany za to za co byłem :P
Być człowiekiem - bezcenne :mrgreen: :P
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 07.06.2013 19:11

Bocian napisał(a):Bo jesteś wydygany :mrgreen:

Nie po prostu lubię moje prawko, tym bardziej że nie sądzę bym zdał je teraz :D

Bocian napisał(a):Nie o tym jest mowa. Mowa jest o tym, że ty walisz paką przez wiochę i patrol nic i jedzie Zebik paką i patrol mu pincet. Widzisz różnicę?

Rysio napisał(a):Bociuś, Twój przedmówca dostał ostrzeżenie. Gdybyś miał jakieś koło ratunkowe to byś bana nie dostał. Jak mam u was konto wyzerowane to se mogę pozwolić jechać przez wieś 100 na blacie. Jak będę miał 19 punktów to pojadę 45 :mrgreen:

Jak widzisz kara dla Was obu była taka sama, tylko że Ty miałeś 19 punktów karnych a Bluesman ZERO

Widzisz różnicę :twisted:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 19:37

Leszek Skupin napisał(a):Być człowiekiem - bezcenne :mrgreen: :P[/color][/i][/b]

Wiesz zapewne kto to Giuliani?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 19:39

Rysio napisał(a):
Bocian napisał(a):Bo jesteś wydygany :mrgreen:

Nie po prostu lubię moje prawko, tym bardziej że nie sądzę bym zdał je teraz :D

Bądź kozak do końca. Jak tyle kozaczyłeś, żeby mieć tyle punktów :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone