Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 14:47

Rysio napisał(a):No i właśnie tu tkwi sedno jak ocenić słodkie pi....... które niejednego może do szału doprowadzić a niby jest zgodne z regulaminem. Jak dam bana to wskoczy na mnie grupa uciśnionych jak nie dam to ktoś nie strzyma i napisze Pmwd i powód do bana mam :mrgreen:

No więc jak był ban za pwmd to i powinny być i za
słodkie pi.......

a nie było...
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 07.06.2013 14:48

Rysio napisał(a):No i właśnie tu tkwi sedno jak ocenić słodkie pi....... które niejednego może do szału doprowadzić a niby jest zgodne z regulaminem. Jak dam bana to wskoczy na mnie grupa uciśnionych jak nie dam to ktoś nie strzyma i napisze Pmwd i powód do bana mam :mrgreen:

więc wtedy szybciutko patrzysz - dlaczego ten ktos napisał pmwd :)
Rikardo - jedno dziecko masz .... jakbyś miał trójkę - inaczej byś na wiele rzeczy patrzył :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.06.2013 14:48

Leszek Skupin napisał(a):I dlatego w regulaminie forum jest zapis, że decyzje moderatora są SUBIEKTYWNE Wreszcie się z Tobą Ani zgadzam :mrgreen:

No i tu Leszek wchodzimy w zdecydowanie inne klimaty.
Zgadzam się z Tobą, ale....
Moderator powinien mieć jakiekolwiek rozeznanie o relacjach pomiędzy poszczególnymi useremi.
Szczególnie tymi "starszymi".
I tym się głównie kierować, a nie tylko Regulaminem, czy własnym widzi- mi -się.

Jeżeli ja napiszę do Bociana "pmwd", czy każe mu sp...........nikt, kto choć deczko się orientuje w temacie nie odbierze tego jako początek wiji czy zadymy.

Tak w wielkim skrócie, bo do kolejnych przykładów, których Ci mogę dziesiątki przytoczyć, musiałbym użyć innych nicków.
A tego nie chcemy...obaj. :mrgreen:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 14:53

anakin napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):I dlatego w regulaminie forum jest zapis, że decyzje moderatora są SUBIEKTYWNE Wreszcie się z Tobą Ani zgadzam :mrgreen:

No i tu Leszek wchodzimy w zdecydowanie inne klimaty.
Zgadzam się z Tobą, ale....
Moderator powinien mieć jakiekolwiek rozeznanie o relacjach pomiędzy poszczególnymi useremi.
Szczególnie tymi "starszymi".
I tym się głównie kierować, a nie tylko Regulaminem, czy własnym widzi- mi -się.

Jeżeli ja napiszę do Bociana "pmwd", czy każe mu sp...........nikt, kto choć deczko się orientuje w temacie nie odbierze tego jako początek wiji czy zadymy.

Tak w wielkim skrócie, bo do kolejnych przykładów, których Ci mogę dziesiątki przytoczyć, musiałbym użyć innych nicków.
A tego nie chcemy...obaj. :mrgreen:

A zgodzisz sie ze mną, że ci co nie znają waszych relacji stwierdzi, że to chore forum :?: :roll: że się wyzywają i nikt nie reaguje :?: popatrz na to z boku :P

A nie tak dawno temu dyskutowałem ze Sławkiem na temat mandatu, który dostałem... nie chce mi się kopać, ale stwierdził, ze władza to władza i jak przekroczyłem przepisy to żeby się waliło paliło mam zostać ukarany :P
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.06.2013 14:56

Leszek Skupin napisał(a):A zgodzisz sie ze mną, że ci co nie znają waszych relacji stwierdzi, że to chore forum :?: :roll: że się wyzywają i nikt nie reaguje :?: popatrz na to z boku :P

A zgodzisz się ze mną, że w momencie kedy wchodzi w to Moder i straszy kartkami czy banami, jest najnormalniej w świecie śmieszny?
I efekt jego "działalności" jest co najmniej śmieszny i skutkujący poistrzeganiem go w przyszłości? :D

Poza tym chciałbym niniejszym wnieść ofiucjalną skargę do Admina , bo Moderator Leszek mnie obraża:

anakin napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a): z boku :P

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 14:59

Leszek Skupin napisał(a):A zgodzisz sie ze mną, że ci co nie znają waszych relacji stwierdzi, że to chore forum :?: :roll: że się wyzywają i nikt nie reaguje :?: popatrz na to z boku :P

Wg mnie częściej ludzie narzekają na przykład na setki zasiadających do czytania relacji. Sama relacja po pierwszym poście, zaczyna się tak od 5 czy 6 strony :mrgreen:
Poza tym forum to nie wiki, tu na szczęście nie ma suchych faktów z encyklopedii. I tych niezadowolonych jest moim zdaniem dużo mniej niż tych drugich.
Ostatnio edytowano 07.06.2013 15:02 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 15:00

A czy jeżeli dwóch na podwórku się napier.... i wchodzi w to policja to też jest śmieszna mimo, że oni dwaj znają się 25 lat :?:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.06.2013 15:01

Leszek Skupin napisał(a):A czy jeżeli dwóch na podwórku się napier.... i wchodzi w to policja to też jest śmieszna mimo, że oni dwaj znają się 25 lat :?:

Leszek.
Ja o Moderatorze mówię, a nie Cześku Spod Gruszy.

Dopisałeś:
Leszek Skupin napisał(a):A nie tak dawno temu dyskutowałem ze Sławkiem na temat mandatu, który dostałem... nie chce mi się kopać, ale stwierdził, ze władza to władza i jak przekroczyłem przepisy to żeby się waliło paliło mam zostać ukarany :P[/color][/i][/b]

W odniesieniu do forum ten przykład oznacza po prostu dyktaturę.
A,że ona się zdecydowanie bardziej sprawdza niz demokracja to już innainszość. :P
Ostatnio edytowano 07.06.2013 15:09 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 15:01

Leszek Skupin napisał(a):A nie tak dawno temu dyskutowałem ze Sławkiem na temat mandatu, który dostałem... nie chce mi się kopać, ale stwierdził, ze władza to władza i jak przekroczyłem przepisy to żeby się waliło paliło mam zostać ukarany :P[/color][/i][/b]

Każdy przekraczający. Widzisz różnicę?
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 07.06.2013 15:02

Leszek Skupin napisał(a):A czy jeżeli dwóch na podwórku się napier.... i wchodzi w to policja to też jest śmieszna mimo, że oni dwaj znają się 25 lat :?:

...to ich rozdzieli i jeżeli żaden nie wniesie skargi, to może rozejść się po kościach.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 15:07

jara napisał(a):

...to ich rozdzieli i jeżeli żaden nie wniesie skargi, to może rozejść się po kościach.

Szczególnie jak to stary dzielnicowy i zna ich od dziecka... Wie albo powinien wiedzieć, że się wygłupiają.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 07.06.2013 15:09

Bocian napisał(a):
jara napisał(a):

Szczególnie jak to stary dzielnicowy i zna ich od dziecka... Wie albo powinien wiedzieć, że się wygłupiają.

Ale wkroczyć musi.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 15:10

jara napisał(a):Ale wkroczyć musi.

Jeśli się wygłupiają, bawią, krew się nie leje to po co? ;)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 07.06.2013 15:13

Leszek Skupin napisał(a):jeżeli dwóch na podwórku się napier....

wtedy
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 15:18

jara napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):jeżeli dwóch na podwórku się napier....

wtedy

No tak, tylko tu był przytoczony przykład gdy dwóch kolegów okłada się maczugami z napisami pwmd i sk. Robią to dla jaj i to widać bo to wynika z kontekstu wątku i wcześniejszych postów. Tu reakcja moda jest na wyrost, bo powinien być tym "starym dzielnicowym" i jarzyć tematy.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone