hrupek666 napisał(a):Raul73 napisał(a):Może ku lepszemu idzie...
Wiesz zostało tak 090-030 ddw,a nie 360 ddw
Też mi przyszło do głowy, że to przez zbliżające się wyjazdy
.png)
_Ewa_ napisał(a): zacytowałam 2 pełne posty dwóch Userów, które zawierały kąśliwe uwagi
hrupek666 napisał(a):Jak w przedszkolu "prose pani a kolega sie kopie"
.png)
anakin napisał(a):bluesman napisał(a):Psychiatra jak się wypowiada na ten temat ??jak się zażywa leki nie powinno się używac alkoholu tak słyszałem
(...)
Wiecie w ogóle o czym dziewczyna zaczyna pisać?
Musicie srać jej w wątek od samego początku?
anakin napisał(a):Co jarasz?Lidija Bacic Fan napisał(a):....![]()
.png)
.png)
.png)
hrupek666 napisał(a)::
Jeżeli się czymś dowodzi i się podejmie decyzję,to nawet jak była zła to się do tego nie przyznaje i się jej nie zmienia.![]()
.png)
hrupek666 napisał(a):Miałem się w tym temacie "BANÓw" nie wypowiadać ale:
bluesman to chłop z jądrami i wie o co mi chodzi.![]()
Jeżeli się czymś dowodzi i się podejmie decyzję,to nawet jak była zła to się do tego nie przyznaje i się jej nie zmienia.![]()
I nie ma znaczenia czy ktoś jest taki siaki czy owaki ,ktoś "decydujący" podoił decyzję i tak powinno zostać w tym jak i w innym przypadku![]()
Koniec myśli.
.png)
_Ewa_ napisał(a):Ależ było jak w przedszkolu ...
_Ewa_ napisał(a):I po co..?
.png)
weldon napisał(a):Dziś to wygląda tak, że nagle ktoś ma upomnienie, ktoś inny bana, trzeba się dopytać, szukać,
nie wiadomo o co chodzi ...............
Nie wszyscy obserwują wszystkie wątki i nie muszą mieć rozeznania takiego jak wy.

Krzychooo napisał(a):Wybacz, Ani, ale nie rozumiem Twojego oburzenia tym wpisem Bluesmana (i decyzji admina):
auto_gt napisał(a):
gdzieś jest taki system banów ... pierwszy raz - dostaje 2 dni , następny - 5 dni kolejny zwiększa się x2 poprzedniej cyfry ... to też jest wyjście ... jakieś , na przykład Ci naprawdę bad users sami się wyeliminują .
.png)
Bocian napisał(a):auto_gt napisał(a):
gdzieś jest taki system banów ... pierwszy raz - dostaje 2 dni , następny - 5 dni kolejny zwiększa się x2 poprzedniej cyfry ... to też jest wyjście ... jakieś , na przykład Ci naprawdę bad users sami się wyeliminują .
Moim zdanie to ma sens.
.png)
auto_gt napisał(a):wiem , że nie ma skutecznego lekarstwa w 100 % , ... powinien być taki taryfikator w mandatach , byłyby skuteczniejsze dla notorycznych piratów drogowych .
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.