Raul73 napisał(a):
A po drugie: ten, kto w tym parku dostaje w mordę, na tym forum sam po mordzie stale wali...
Jakbym walił to bym tego nie zgłaszał do moderacji.
Janusz Bajcer napisał(a):Bocian napisał(a):Pan Grzegorz w tej kwestii ma swoje zdanie, szczególnie, że ja to mówię żartobliwie, bo mówię o czymś z czym związałem życie. Ale to trzeba rozumieć...
No tak - zapomniałem, że wszystko rozumiejąca i zawsze piszącą z sensem jest tylko milicja ...
.png)
Bocian napisał(a):Raul73 napisał(a):
A po drugie: ten, kto w tym parku dostaje w mordę, na tym forum sam po mordzie stale wali...
Jakbym walił to bym tego nie zgłaszał do moderacji.
Raul73 napisał(a):
A kto płakał do moderacji, że użytkownicy przestrzegają na prrivach przed nim jako "zadymiarzem"?
Raul73 napisał(a):
A kto płakał do moderacji...
alessandro1977 napisał(a):Raul73 napisał(a):
A kto płakał do moderacji, że użytkownicy przestrzegają na prrivach przed nim jako "zadymiarzem"?
.png)
Bocian napisał(a):alessandro1977 napisał(a):Raul73 napisał(a):
A kto płakał do moderacji jak Platon ich zakręcał jak ruski termos, śmiał się z nich i udowadniał, że są pierdołami?
Raul73 napisał(a): Nawet jeśli go nie zaczynasz, to rozkręcasz.
Pytanie: po co?
Raul73 napisał(a):Z tego, co widzę, to ten cały Platon nie istnieje na forum od września 2007 r.
Jeśli rzeczywiście tak było, jak pisze Bocian - to niech to będzie najlepszym podsumowaniem tego wątku i przestrogą:
tak się kończą walki z moderatorami![]()
![]()
Bocian napisał(a):[ Regułą tu jest zwracanie uwagi zaczepionemu, nie widziałem nigdy aby ktoś skarcił rozpoczynającego dym.
.png)

Raul73 napisał(a): to niech to będzie najlepszym podsumowaniem tego wątku i przestrogą:
tak się kończą walki z moderatorami![]()
![]()