Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 15:54

Raul73 napisał(a):
A po drugie: ten, kto w tym parku dostaje w mordę, na tym forum sam po mordzie stale wali...

Jakbym walił to bym tego nie zgłaszał do moderacji.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 15:56

Janusz Bajcer napisał(a):
Bocian napisał(a):Pan Grzegorz w tej kwestii ma swoje zdanie, szczególnie, że ja to mówię żartobliwie, bo mówię o czymś z czym związałem życie. Ale to trzeba rozumieć...

No tak - zapomniałem, że wszystko rozumiejąca i zawsze piszącą z sensem jest tylko milicja ... :mrgreen:

Nie znasz się na tym, więc nie udawaj , że się znasz.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.05.2013 15:58

Bocian napisał(a):
Raul73 napisał(a):
A po drugie: ten, kto w tym parku dostaje w mordę, na tym forum sam po mordzie stale wali...

Jakbym walił to bym tego nie zgłaszał do moderacji.

A kto płakał do moderacji, że użytkownicy przestrzegają na prrivach przed nim jako "zadymiarzem"?

Bocian - prawda jest taka, że prawie we wszystkich wątkach, gdzie się udzialasz (czyli piszesz często) jest jakiś dym. Nawet jeśli go nie zaczynasz, to rozkręcasz.

Pytanie: po co?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2013 16:02

Raul73 napisał(a):

A kto płakał do moderacji, że użytkownicy przestrzegają na prrivach przed nim jako "zadymiarzem"?

:lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2013 16:03

Raul73 napisał(a):

A kto płakał do moderacji...

Ostatnio edytowano 30.05.2013 16:04 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 16:04

Raul73 napisał(a): Nawet jeśli go nie zaczynasz, to rozkręcasz.

Żeby żaden pajac mocny zza klawiatury, nie przypieprzał się do mnie. I nie rozkręcam. Zgłaszam do moderacji. A ta reaguje albo olewa.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 16:06

alessandro1977 napisał(a):
Raul73 napisał(a):

A kto płakał do moderacji jak Platon ich zakręcał jak ruski termos, śmiał się z nich i udowadniał, że są pierdołami?
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.05.2013 16:07

Bocian napisał(a):. Zgłaszam do moderacji. A ta reaguje albo olewa.

Czytając cały wątek z zadymą i sprawdzając, kto tak naprawde sprowokował kogo i kto zawinił.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.05.2013 16:07

Bocian napisał(a):
alessandro1977 napisał(a):
Raul73 napisał(a):

A kto płakał do moderacji jak Platon ich zakręcał jak ruski termos, śmiał się z nich i udowadniał, że są pierdołami?

Nie znam żadnego Platona i nie mam pojęcia, kto to jest!

Aha - już sprawdziłem. Jeszcze mnie na forum nie było, kiedy on się udzielał.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.05.2013 16:12

Z tego, co widzę, to ten cały Platon nie istnieje na forum od września 2007 r.

Jeśli rzeczywiście tak było, jak pisze Bocian - to niech to będzie najlepszym podsumowaniem tego wątku i przestrogą:

tak się kończą walki z moderatorami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 16:14

Raul73 napisał(a): Nawet jeśli go nie zaczynasz, to rozkręcasz.

Pytanie: po co?

I to jest znamienne stwierdzenie i gwoźdź programu. Nie opierd... się gościa który zaczyna, tylko opieer... się gościa który odpowiedział na zaczepkę. Czyli go gorzej odpowiedzieć niż być "czepliwym" prowokatorem. Ot co. Regułą tu jest zwracanie uwagi zaczepionemu, nie widziałem nigdy aby ktoś skarcił rozpoczynającego dym.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 16:16

Raul73 napisał(a):Z tego, co widzę, to ten cały Platon nie istnieje na forum od września 2007 r.

Jeśli rzeczywiście tak było, jak pisze Bocian - to niech to będzie najlepszym podsumowaniem tego wątku i przestrogą:

Platon wypadł stąd niedawno. Trochę za krótko jesteś , żeby wiedzieć takie rzeczy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2013 16:19

Bocian napisał(a):[ Regułą tu jest zwracanie uwagi zaczepionemu, nie widziałem nigdy aby ktoś skarcił rozpoczynającego dym.

No jak to ... przecież w wątku anakina ja ponoć rozpoczęłam dym, czyż nie zostałam skarcona ?
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.05.2013 16:21

Dobra, bo widzę, że nic nie dociera. Wszyscy na forum są winni, tylko jeden biedny Bocian stoi na straży prawa i porządku - i za to dorobił się 2 banów, kilkunastu ostrzeżeń i opinii forumowego zadymiarza...

Ja swoje napisałem - na tym kończę, bo szkoda klawiatury.

Ty możesz dalej wylewać swoje żale - ciekawe jak długo modom cierpliwości starczy.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.05.2013 16:21

Raul73 napisał(a): to niech to będzie najlepszym podsumowaniem tego wątku i przestrogą:

Po pierwsze primo Raul to tu nie było żadnej walki, tylko próba udowodnienia mu, że się myli i traktuje wybiórczo userów.
Widzi co chce widzieć i jak chce to widzieć.
Przejrzyj od początku moje pytania i odpowiedzi jakie na nie uzyskałem.
Tak na spokojnie.

Kto komu i co udowodnił?
To już pozostawiam indywidualnej ocenie każdego.

A jedyną puentą tego wątku ( a nie, jak mówisz przestrgą) może być jedynie fakt, że bezcelowym jest rozmowa z Moderatorem, z uwagi na fakt, że jego i tak to wali (cyt).
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone