Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2013 11:15

Bocian napisał(a):
Dziadek Maciek napisał(a): regulamin jest ważny, ale czy najważniejszy :?: czy czasami życie i sytuacje w danej chwili nie są istotniejsze :?:

A najciekawsze jest to, że tu najwięcej o regulaminie krzyczą ci którzy w realu najwięcej krzyczą o tym, że trzeba być choćby na ulicy, człowiekiem i takie tam :lol: (panie władzo, bądź pan człowiekiem...) :mrgreen:

Dla mnie regulamin jest od tego by go przestrzegać. Mogę się z czymś nie zgadzać, ale jak czemuś uchybię to liczę się z konsekwencjami i nie krzyczę- panie władzo, bądź pan człowiekiem.
Tak zostałam wychowana, może źle...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 11:17

kinga35 napisał(a):
Bocian napisał(a):
Dziadek Maciek napisał(a): regulamin jest ważny, ale czy najważniejszy :?: czy czasami życie i sytuacje w danej chwili nie są istotniejsze :?:

A najciekawsze jest to, że tu najwięcej o regulaminie krzyczą ci którzy w realu najwięcej krzyczą o tym, że trzeba być choćby na ulicy, człowiekiem i takie tam :lol: (panie władzo, bądź pan człowiekiem...) :mrgreen:

Dla mnie regulamin jest od tego by go przestrzegać. Mogę się z czymś nie zgadzać, ale jak czemuś uchybię to liczę się z konsekwencjami i nie krzyczę- panie władzo, bądź pan człowiekiem.
Tak zostałam wychowana, może źle...

Ocena decyzji a dyskusja nad jakością pracy to dwie różne rzeczy.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 11:56

I przypominam falę płaczliwych postów w temacie Platona... wtedy właśnie do tego służył wątek i pretensji nie było, że moderacja powinna to ukrócić...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2013 12:54

Raul73 napisał(a): A jak mu się nie podoba, to zawsze może się wyrejestrować.

Nie może, już próbowałam. :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2013 13:10

anakin napisał(a):

I jeszcze jedno.
W tym temacie:
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2655.html
była mowa o ostrzeżeniach słanych do ludzi na priv.

Mogę sobie łapę dać uciąć, że masz coś na ten temat do powiedzenia..
Masz?
Być może kiedyś będę miał okazję to udowodnić...
Na razie pytam..........Ciebie.

Anakin szkoda łapy. Janusz nie ma nic z ostrzeżeniami wspólnego. Przynajmniej u mnie.

Mój żart o Twoim i Bociana privie przysłanym do mnie uznaj za niebyły. Przyznaję chciałam Cię lekko podpuścić. A ostrzeżenia, wierz mi przysłał ktoś inny, ale nie interesują mnie Wasze zaszłości. Moją ocenę wypracowałam sobie sama i odpowiadam za to co napisałam.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.05.2013 13:21

W związku z informacjami od użytkowników o otrzymanych na PW ostrzeżeniach przed osobami robiącymi dym na forum
Oświadczam, że nikogo na PW nie ostrzegałem przed użytkownikami o nickach anakin i Bocian :idea: :idea:

Ponieważ admini i moderatorzy nie mają podglądu do PW userów - nie wiem kto kogo ostrzegał :idea: :idea:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2013 13:28

Janusz Bajcer napisał(a):Ponieważ admini i moderatorzy nie mają podglądu do PW userów - nie wiem kto kogo ostrzegał :idea: :idea:

Tu się Janusz mylisz. Admini mają wgląd do wszystkiego, ale to od ich etyki zależy czy to robią czy nie.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.05.2013 13:29

Janusz Bajcer napisał(a):W związku z informacjami od użytkowników o otrzymanych na PW ostrzeżeniach przed osobami robiącymi dym na forum
Oświadczam, że nikogo na PW nie ostrzegałem przed użytkownikami o nickach anakin i Bocian :idea: :idea:

Ponieważ admini i moderatorzy nie mają podglądu do PW userów - nie wiem kto kogo ostrzegał :idea: :idea:

Dziękuję za odpowiedź na jedno z moich pytań.
Chciałbym jeszcze uzyskać ją na inne.
Tak z ciekawości.
Ostatnio edytowano 30.05.2013 13:37 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 13:31

Janusz Bajcer napisał(a): przed osobami robiącymi dym na forum

anakin i Bocian

Skąd wiesz, że mowa tam była o robieniu dymu na forum?
I czy to zestawienie jest takie jednoznaczne dla ciebie?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.05.2013 13:33

Z tego co wiem, Admin Rysio podglądu do PW nie ma, odpowiadając na pytanie lubelskiego w innym temacie.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.05.2013 13:37

Bocian napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a): przed osobami robiącymi dym na forum

anakin i Bocian

Skąd wiesz, że mowa tam była o robieniu dymu na forum?
I czy to zestawienie jest takie jednoznaczne dla ciebie?

Kenik napisał(a):
jara napisał(a):
Pretekst,aby komuś nabluzgać,można znaleźć w każdym wątku.Nie trzeba zakładać nowego.I zwróć uwagę,że zadymiarze nie dymią tylko tu.Cofnij się do początku tego wątku.Źle było?

No jakoś nie w każdym, mój póki co nienaruszony :lol:
Co do zadymiarzy ... jak tylko się odezwałam w tym wątku zaraz dostałam kilka ostrzeżeń na priva ...uważaj, bo to grupa największych forumowych zadymiarzy. ;)
Cofnij się kilka moich postów wstecz i przeczytaj co napisałam o początkach tego wątku. Zapewniam Cię jeszcze raz, że początek mi się podobał.

Odczytałem ten post, że chodzi o Was, a utwierdziły mnie w przekonaniu Wasze póżniejsze żale i insynuacje, że zrobił to mod :papa:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.05.2013 13:39

anakin napisał(a):Dziękuję za odpowiedź na jedno z moich pytań.
Chciałbym jeszcze uzyskać ją na inne.
Tak z ciekawości.

Na inne już odpowiadałem w tym temacie, odpowiadał też Rysio :idea:
Drugi raz nie zamierzam :idea: :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 13:40

Janusz Bajcer napisał(a):
Odczytałem ten post, że chodzi o Was. :papa:

Czyli jesteś uprzedzony co widać po twoich działaniach mocno subiektywnych. Mowa tam jest o grupie a w wątku pisze kilka osób. Ja i anakin to nie grupa.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2013 13:48

Janusz Bajcer napisał(a):Z tego co wiem, Admin Rysio podglądu do PW nie ma, odpowiadając na pytanie lubelskiego w innym temacie.

Moje doświadczenia są inne dlatego wiem co piszę, ale jest jeszcze kwestia czy admin jest twórcą tego forum ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2013 13:49

Kenik napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Ponieważ admini i moderatorzy nie mają podglądu do PW userów - nie wiem kto kogo ostrzegał :idea: :idea:

Tu się Janusz mylisz. Admini mają wgląd do wszystkiego, ale to od ich etyki zależy czy to robią czy nie.

Nie o etykę chodzi, tylko o 23 art. kodeksu cywilnego. Nie powinni , to nie jest zgodne z prawem.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone