Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 13:49

Bocian napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
Odczytałem ten post, że chodzi o Was. :papa:

Czyli jesteś uprzedzony co widać po twoich działaniach mocno subiektywnych. Mowa tam jest o grupie a w wątku pisze kilka osób. Ja i anakin to nie grupa.

I twoja odpowiedź na PW na tego posta, że cię to wali, że jesteś uprzedzony jest zaiste godna moda.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.05.2013 13:50

anakin napisał(a):Dziękuję za odpowiedź na jedno z moich pytań.
Chciałbym jeszcze uzyskać ją na inne.
Tak z ciekawości.

Na inne już odpowiadałem w tym temacie, odpowiadał też Rysio :idea:
Drugi raz nie zamierzam :idea: :papa:

Weź mnie nie rozśmieszaj i nie traktuj jak debila.
Będę chciał gadać z Rysiem - napiszę do Rysia.
To:

Janusz Bajcer napisał(a):Odpowiedzi na wszystkie pytanie są poniżej

faq.php#f0r2

uważasz za odpowiedź :!: :?:

Poprosze uprzejmie jeszcze raz:

anakin napisał(a):
Dlaczego gość nie dostał nawet ostrzeżenia :!: :?:
ot-w-temacie-czy-warto-zabierac-jedzenie-do-chorwacji-t41368-15.html

anakin napisał(a):I kolejne pytanie do Janusza.
Ciebie nie interesuje treść tylko jej autor, tak :?:

Odnosisz sie i cytujesz tylko te wypowiedzi userów, które są dla Ciebie wygodne.
Stanowisko i opinie Maćka tez olałeś ciepłym moczem.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.05.2013 13:51

Bocian napisał(a):I twoja odpowiedź na PW na tego posta, że cię to wali, że jesteś uprzedzony jest zaiste godna moda.

Sławek zrób screena dla potomności...jeśli możesz.
Ale jeżeli nie to myślę, że na tym możemy zakończyć wszelką rozmowę z Panem Januszem.

Wypełniło się.
Ostatnio edytowano 30.05.2013 14:24 przez anakin, łącznie edytowano 2 razy
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.05.2013 14:02

Kenik napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Z tego co wiem, Admin Rysio podglądu do PW nie ma, odpowiadając na pytanie lubelskiego w innym temacie.

Moje doświadczenia są inne dlatego wiem co piszę, ale jest jeszcze kwestia czy admin jest twórcą tego forum ?

Admin Rysio nie jest twórcą tego forum.
tnx.php
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.05.2013 14:08

Bocian napisał(a):
Bocian napisał(a):
Odczytałem ten post, że chodzi o Was. :papa:

Czyli jesteś uprzedzony co widać po twoich działaniach mocno subiektywnych. Mowa tam jest o grupie a w wątku pisze kilka osób. Ja i anakin to nie grupa.

I twoja odpowiedź na PW na tego posta, że cię to wali, że jesteś uprzedzony jest zaiste godna moda.

W taki razie napisz dokładnie jaka i na co była ta odpowiedź.
Ja informacji przysłanych na moje PW nie przekazuję na forum :idea:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2013 14:11

Janusz Bajcer napisał(a):......Ja informacji przysłanych na moje PW nie przekazuję na forum :idea:

To się chyba nazywa tajemnica korespondencji, ale aby coś takiego stosować trzeba mieć troszkę kultury Panie Januszu.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 14:17

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):I twoja odpowiedź na PW na tego posta, że cię to wali, że jesteś uprzedzony jest zaiste godna moda.

Sławek zrób screena dla potomności...jeśli możesz.

Wystarczy, że mam to u siebie.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.05.2013 14:38

Serce w pasy napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):......Ja informacji przysłanych na moje PW nie przekazuję na forum :idea:

To się chyba nazywa tajemnica korespondencji, ale aby coś takiego stosować trzeba mieć troszkę kultury Panie Januszu.

Kibiców tu nie potrzeba.
Tym bardziej, że już się wszystko wyjaśniło.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2013 14:40

Ty mi nie będziesz mówił gdzie i kiedy mam być.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.05.2013 14:52

Kenik napisał(a):
Raul73 napisał(a): A jak mu się nie podoba, to zawsze może się wyrejestrować.

Nie może, już próbowałam. :lol:

Może - całkiem niedawno jeden z większych zadymiarzy na forum zlikwidował swoje konto (razem z żoną) :mrgreen: :mrgreen:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.05.2013 15:12

Bocian napisał(a):Dobrze pisze, pod warunkiem, że jest się przydupasem moda, zgadza potulnie z każdą nawet najgłupszą decyzją moda

Oczywiście, że zgadzam się z każdą decyzją modów. A nawet jeśli mam odmienne zdanie, to nie komentuję go na forum i nie wyrzucam tu swoich żalów. A dlaczego? Dlatego, że to nie jest moje forum - ja tu jestem tylko gościem (jak 99% użytkowników) i jako gość mam się podporządkować regulaminowi i tym, którzy go pilnują. Jak mi się coś nie podoba, to albo mogę to zachować dla siebie, albo mogę się stąd wynieść.

Analogicznie:

Jak jeżdżę po węgierskich drogach (gdzie też jestem gościem - celowo nie piszę o polskich drogach), to przed przejściem zwalniam do przepisowych 30 km/h, bo taki jest przepis. Chociaż mnie on wydaje się przesadzony, to w przypadku mandatu nie wykłócam się z węgierkim policjantem, że w Polsce jest inaczej, że ja uważam, że to bez sensu itd. Przyjmuję mandat albo mogę iść do sądu. A jak mi się ten przepis nie podoba, to nie muszę przez Węgry jeździć. Moje zdanie na temat tego przepisu węgierską policję interesuje tyle, co zeszłoroczny śnieg na Islandii. I już widzę, jak mi odpowiadają na pytanie, dlaczego tak jest :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio edytowano 30.05.2013 15:14 przez Raul73, łącznie edytowano 1 raz
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 30.05.2013 15:14

Kenik napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Ponieważ admini i moderatorzy nie mają podglądu do PW userów - nie wiem kto kogo ostrzegał :idea: :idea:

Tu się Janusz mylisz. Admini mają wgląd do wszystkiego, ale to od ich etyki zależy czy to robią czy nie.

Ja jako admin nie mam wglądu do PW o czym już pisałem. Prawdobodobnie PW można odczytać ale z poziomu tworzenia programowego forum. Zapewniam jednak że właściciel i zarazem twórca tego forum z całą pewnością nie grzebałby w PW a tym bardziej udostępniał takich informacji i ten temat zakończmy bo bardzo nie lubię się powtarzać.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2013 15:19

Raul73 napisał(a):
Kenik napisał(a):
Raul73 napisał(a): A jak mu się nie podoba, to zawsze może się wyrejestrować.

Nie może, już próbowałam. :lol:

Może - całkiem niedawno jeden z większych zadymiarzy na forum zlikwidował swoje konto (razem z żoną) :mrgreen: :mrgreen:

Ja próbowałam usunąć konto, ale ponieważ nie widziałam przycisku usuń zadałam pytanie adminowi jak mam to zrobić. Dostałam odpowiedź, że nie ma możliwości usunięcia. Więc nie wiem o czym mówisz.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 30.05.2013 15:26

Potwierdzam. Użytkownik nie ma możliwości usunięcia konta. Każdy odpowiada za to co pisze a po usunięciu konta posty wyświetlałyby się jako ,gość, czyli całkowicie anonimowo.

Ps. Wracając do PW. To że nie mamy do nich wglądu jest jedną z przyczyn że nie planujemy być rozjemcami odnośnie tego co jest w nich zawarte. Jeśli ktoś sobie nie życzy ich otrzymywać może wyłączyć tą opcję w swoim profilu.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 15:28

Raul73 napisał(a):Analogicznie:

Jak jeżdżę po węgierskich drogach (gdzie też jestem gościem - celowo nie piszę o polskich drogach), to przed przejściem zwalniam do przepisowych 30 km/h, bo taki jest przepis. Chociaż mnie on wydaje się przesadzony, to w przypadku mandatu nie wykłócam się z węgierkim policjantem, że w Polsce jest inaczej, że ja uważam, że to bez sensu itd. Przyjmuję mandat albo mogę iść do sądu. A jak mi się ten przepis nie podoba, to nie muszę przez Węgry jeździć. Moje zdanie na temat tego przepisu węgierską policję interesuje tyle, co zeszłoroczny śnieg na Islandii. I już widzę, jak mi odpowiadają na pytanie, dlaczego tak jest :mrgreen: :mrgreen:

Analogicznie:
Jak idę przez park i dostaje tam w mordę to staram się, żeby było tam bezpieczniej, idę na milicję, mówi o tym aby dali tam więcej patroli. Bo chcę chodzić do tego parku i jakiś palant nie będzie mnie tego pozbawiał, poprzez lanie mnie po ryju. Coś mi nie pasuje, to chcę to zmienić. I nie jestem gościem na tym forum, to także moje forum, bo właścicielami są użytkownicy. Forum to wiadomości i treści a te są także moje.
Nie zgadzam się z takim myśleniem, że za gwałt odpowiada krótka kiecka laski. A do tego się tu czasem to sprowadza na forum.
Ostatnio edytowano 30.05.2013 15:32 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone