napisał(a) Raul73 » 30.05.2013 15:12
Bocian napisał(a):Dobrze pisze, pod warunkiem, że jest się przydupasem moda, zgadza potulnie z każdą nawet najgłupszą decyzją moda
Oczywiście, że zgadzam się z każdą decyzją modów. A nawet jeśli mam odmienne zdanie, to nie komentuję go na forum i nie wyrzucam tu swoich żalów. A dlaczego? Dlatego, że
to nie jest moje forum - ja tu jestem tylko gościem (jak 99% użytkowników) i jako gość mam się podporządkować regulaminowi i tym, którzy go pilnują. Jak mi się coś nie podoba, to albo mogę to zachować dla siebie, albo mogę się stąd wynieść.
Analogicznie:
Jak jeżdżę po węgierskich drogach (gdzie też jestem gościem - celowo nie piszę o polskich drogach), to przed przejściem zwalniam do przepisowych 30 km/h, bo taki jest przepis. Chociaż mnie on wydaje się przesadzony, to w przypadku mandatu nie wykłócam się z węgierkim policjantem, że w Polsce jest inaczej, że ja uważam, że to bez sensu itd. Przyjmuję mandat albo mogę iść do sądu. A jak mi się ten przepis nie podoba, to nie muszę przez Węgry jeździć. Moje zdanie na temat tego przepisu węgierską policję interesuje tyle, co zeszłoroczny śnieg na Islandii. I już widzę, jak mi odpowiadają na pytanie, dlaczego tak jest

Ostatnio edytowano 30.05.2013 15:14 przez
Raul73, łącznie edytowano 1 raz