Dziadek Maciek napisał(a): czy zawsze musisz zasłaniać się regulaminem![]()
Powiedz szczerze - masz swoje zdanie niezależne od regulaminu
Dziadek Maciek napisał(a):Janusz - czy Twoje prywatne zdanie jesteś w stanie określićczy zawsze musisz kryć się za adminem i regulaminem
Ja wiem, że tak jest łatwiej, ale czy uczciwiej
![]()

Raul73 napisał(a):....
jara napisał(a):kinga35 napisał(a):Masz jakąś ramkę ? bo ja widzę tylko smutną emotkę jak w przedszkolu
Tylko tak pytam z ciekawości, w końcu jestem tutaj nowa i wcale nie zależy mi by na "własnej skórze" ją doświadczyćNie czuję się jeszcze tak zasłużona
Przepraszam, w zamieszaniu nie odpisałem. Mam ramkę po środku ekranu, czerwoną, z tekstem, że dostałem ostrzeżenie za OT, z linkiem,gdzie to OT było (bzdura) i wielkim napisem OK. Pół ekranu toto zasłania, ale daję radę. Jak kliknę OK, to ramka zniknie, ale ja nie klikam, bo nie akceptuję tego i nie zgadzam się z tym.
Pozdrawiam
Jacek S napisał(a):jara napisał(a):
Jak na egzekutywie.
Nie wiem, nie znam, nie bywałem...
Może jednak Raul73 dobrze pisze?
Miłego
kinga35 napisał(a): Nie znam się na stosunkach tu panujących ale jestem też na innym forum gdzie moderator i admin są pierwszymi po Bogu.
anakin napisał(a):
Dlaczego gość nie dostał nawet ostrzeżenia![]()
![]()
ot-w-temacie-czy-warto-zabierac-jedzenie-do-chorwacji-t41368-15.html
I kolejne pytanie do Janusza.
Ciebie nie interesuje treść tylko jej autor, tak![]()
I jeszcze jedno.
W tym temacie:
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2655.html
była mowa o ostrzeżeniach słanych do ludzi na priv.
Mogę sobie łapę dać uciąć, że masz coś na ten temat do powiedzenia..
Masz?
Być może kiedyś będę miał okazję to udowodnić...
Na razie pytam..........Ciebie.
.png)
Rysio napisał(a):Napisałem Ci co o tym myślę. Dziwisz się temu że ktoś nazwie Cię bucem skoro Ty nazywasz ironicznie sporą grupę forum braćmigoranówkaranów? Myślisz że wszyscy poza Tobą oczywiście mogą być opluwani i będą udawać że deszcz pada. Nie jesteś nieomylny co próbuje Ci przekazać już całkiem spora grupa Userów. Zrobisz co zechcesz ale pamiętaj nie tylko Ty masz prawo się czuć zajebistym.
Dziadek Maciek napisał(a): regulamin jest ważny, ale czy najważniejszyczy czasami życie i sytuacje w danej chwili nie są istotniejsze
![]()
.png)
kinga35 napisał(a): jestem też na innym forum gdzie moderator i admin są pierwszymi po Bogu. Nie można nawet nic im sugerować ani podważać ich decyzji.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.