Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 30.05.2013 07:48

Ta ramka będzie towarzyszyć Ci przez cały miesiąc :D :D :D Jakie to miłe, przytulne, edukujące, pouczające, dyscyplinujące, a zarazem fajne. Swego czasu bardzo ją polubiłem :D :D :D Miłego dnia Jara. :D
Ostatnio edytowano 30.05.2013 07:56 przez darek1, łącznie edytowano 2 razy
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 30.05.2013 07:49

jara napisał(a):
Jak na egzekutywie.

Nie wiem, nie znam, nie bywałem...

Może jednak Raul73 dobrze pisze?

Miłego
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2013 07:55

Jacek S napisał(a):
jara napisał(a):
Jak na egzekutywie.

Miłego

Na pewno w paru kwestiach ma. Dlatego ja już kończę na ten temat.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.05.2013 08:21

Nie rób scen jara. :roll:
Ramka?
Ja już miałem osiem i 3 bany.
A za chwilę pewnie czwartego dostanę.
Powiem Ci- da się z tym żyć. :mrgreen:

Cześć Maciek.
Jak widze dołączyłeś do bandy zj...... :oczko_usmiech:
Na Twoim miejscu nie liczyłbym na merytoryczą odpowiedź tego do którego kierujesz pytanie...
W życiu nikt takiej nie dostał...

Mimo wszystyko (jeżeli pozwolicie) ja będę próbował.

Dlaczego gość nie dostał nawet ostrzeżenia :!: :?:
ot-w-temacie-czy-warto-zabierac-jedzenie-do-chorwacji-t41368-15.html

I kolejne pytanie do Janusza.
Ciebie nie interesuje treść tylko jej autor, tak :?:

I jeszcze jedno.
W tym temacie:
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2655.html
była mowa o ostrzeżeniach słanych do ludzi na priv.

Mogę sobie łapę dać uciąć, że masz coś na ten temat do powiedzenia..
Masz?
Być może kiedyś będę miał okazję to udowodnić...
Na razie pytam..........Ciebie.

edit:

Pozwolę sobie zacytować dwa pytania Maćka, na kóre również nie udzieliłes odpowiedzi:
Dziadek Maciek napisał(a): czy zawsze musisz zasłaniać się regulaminem :?:
Powiedz szczerze - masz swoje zdanie niezależne od regulaminu :?:

Dziadek Maciek napisał(a):Janusz - czy Twoje prywatne zdanie jesteś w stanie określić :?: czy zawsze musisz kryć się za adminem i regulaminem :?: Ja wiem, że tak jest łatwiej, ale czy uczciwiej :?:
Ostatnio edytowano 30.05.2013 08:47 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 30.05.2013 08:25

Raul73 napisał(a):....

Masz rację Raul co do kilku kwestii.
Natomiast nie o tym tutaj mowa.
Zerknij na to co napisałem powyżej.
Rzecz właśnie w tym.

Teraz inna kwestia.
Widziałeś żeby Maciek "dymił" w jakimkolwiek temacie?
Żeby z kimkolwiek szukał konfliktu?
Pytanie retoryczne oczywiście.

O czym więc świadaczy to, że wypowiedział się tu w tonie, w jakim się wypowiedział?

Ja nie krytukuję niczyjej pracy, czy "pracy".
Przedstawiam fakty jakimi są.
A, że są one niewygodne dla Janusza?
Sorry gregory.
Fakt jest faktem.

Wiesz co wystraczyło?
Po moim pierwszym pytaniu w tym temacie powiedzieć:" Oki. Dałem d....", a nie pętlić się,będąc przeświadczonym o swojej zaj........ści.
Niestety.
Pewne części ciała się ma, albo nie.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 30.05.2013 08:31

anakin napisał(a):Powiem Ci

Ani, Ty nie Jesteś od mówienia, tylko od bycia kumplem. Od mówienia są Mody i dopiero dziś rano dostałem, nie do końca mnie satysfakcjonującą, odpowiedź. Tylko tyle chciałem.
Miłego dnia
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 30.05.2013 08:45

jara napisał(a):
kinga35 napisał(a):Masz jakąś ramkę ? bo ja widzę tylko smutną emotkę jak w przedszkolu :)
Tylko tak pytam z ciekawości, w końcu jestem tutaj nowa i wcale nie zależy mi by na "własnej skórze" ją doświadczyć :) Nie czuję się jeszcze tak zasłużona :)

Przepraszam, w zamieszaniu nie odpisałem. Mam ramkę po środku ekranu, czerwoną, z tekstem, że dostałem ostrzeżenie za OT, z linkiem,gdzie to OT było (bzdura) i wielkim napisem OK. Pół ekranu toto zasłania, ale daję radę. Jak kliknę OK, to ramka zniknie, ale ja nie klikam, bo nie akceptuję tego i nie zgadzam się z tym.
Pozdrawiam

Nie wiedziałam, że to taka drażliwa sprawa, bo bym się nie pytała i to jeszcze w taki sposób.
Widzę, że już ją zaakceptowałeś i chyba dobrze. Nie znam się na stosunkach tu panujących ale jestem też na innym forum gdzie moderator i admin są pierwszymi po Bogu. Nie można nawet nic im sugerować ani podważać ich decyzji. Ale nie chciałabym wchodzić w ich buty, bo zawsze ktoś jest niezadowolony :)
Również pozdrawiam.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 09:21

Jacek S napisał(a):
jara napisał(a):
Jak na egzekutywie.

Miłego

Dobrze pisze, pod warunkiem, że jest się przydupasem moda, zgadza potulnie z każdą nawet najgłupszą decyzją moda i mod za to zwraca uwagę na to kto pisze a nie co ktoś pisze.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 09:24

kinga35 napisał(a): Nie znam się na stosunkach tu panujących ale jestem też na innym forum gdzie moderator i admin są pierwszymi po Bogu.

Wiesz zapewne, że są kraje, gdzie kobieta chodzi na piechotę za osłem na którym jedzie mąż? Czy to oznacza, że u nas tak ma być, jeśli nigdy tak nie było? Dla tego męża, to zapewne super...
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 09:34

anakin napisał(a):
Dlaczego gość nie dostał nawet ostrzeżenia :!: :?:
ot-w-temacie-czy-warto-zabierac-jedzenie-do-chorwacji-t41368-15.html

I kolejne pytanie do Janusza.
Ciebie nie interesuje treść tylko jej autor, tak :?:

I jeszcze jedno.
W tym temacie:
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2655.html
była mowa o ostrzeżeniach słanych do ludzi na priv.

Mogę sobie łapę dać uciąć, że masz coś na ten temat do powiedzenia..
Masz?
Być może kiedyś będę miał okazję to udowodnić...
Na razie pytam..........Ciebie.

Wiesz dlaczego nie dostał? Wg admina dlatego, że ja byłem niemiły w innych wątkach. :mrgreen:
Tłumaczenie było takie, że gdy sam nie jesteś kryształowy to z tej okazji inni nie dostają ostrzeżeń :)
Także uważam, że moderacja zwraca uwagę przede wszystkim na to co kto pisze a nie co pisze, dowodem na to są ostatnie ostrzeżenia i bany, dawane prewencyjnie, jak jeszcze nic się nie rozpoczęło. Inni gdy wprost obrażają, nawet nie dostają ostrzeżenia.
Także uważam, że jeden z modów miał udział w tych ostrzeżeniach na PW.
A udział w dyskusji Maćka, który nigdy się nie angażował w takie sprawy jest symptomatyczny w temacie moderacji... Jeśli takich spokojnych ludzi coś podkusi do napisania o moderacji, to coś w tym musi być.
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 30.05.2013 10:19

Napisałem Ci co o tym myślę. Dziwisz się temu że ktoś nazwie Cię bucem skoro Ty nazywasz ironicznie sporą grupę forum braćmigoranówkaranów? Myślisz że wszyscy poza Tobą oczywiście mogą być opluwani i będą udawać że deszcz pada. Nie jesteś nieomylny co próbuje Ci przekazać już całkiem spora grupa Userów. Zrobisz co zechcesz ale pamiętaj nie tylko Ty masz prawo się czuć zajebistym.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 10:32

Rysio napisał(a):Napisałem Ci co o tym myślę. Dziwisz się temu że ktoś nazwie Cię bucem skoro Ty nazywasz ironicznie sporą grupę forum braćmigoranówkaranów? Myślisz że wszyscy poza Tobą oczywiście mogą być opluwani i będą udawać że deszcz pada. Nie jesteś nieomylny co próbuje Ci przekazać już całkiem spora grupa Userów. Zrobisz co zechcesz ale pamiętaj nie tylko Ty masz prawo się czuć zajebistym.

Nie nazwałem żadnej sporej grupy tylko poszczególne jednostki, to, że ty tego nie zrozumiałeś nie znaczy że tak nie było. Nie mam prawa czuć się zajebistym tak jak ty nie masz prawa na wpier.... wszystkich rozumów i broić idiotycznych decyzji.
I jakbyś miał trochę chęci to przejrzyj sobie kto zaczyna dym i z czego wynikają moje reakcje. Już ci pisałem na temat PW fatamorgany ale umyłeś rączki wg mnie ze strachu. Tak jak mówisz, nie tylko "chuj" jest obraźliwy, tak samo nie tylko godne potępienia są otwarte zachowania userów ale i oczernianie w skrytości PW, co jest potwierdzonym faktem. I moim zdaniem w tym bierze udział także mod. Rozumiem reakcję kogoś osobiście zainteresowanego tym co do niego napisze , że uzna to za obraźliwe i brak reakcji modów. Dyskutuje z kimś i ponoszę konsekwencję tej rozmowy jak kogoś wnerwię. Ale nie rozumiem jak jakiś lamus znikąd, do którego nigdy nic nie napisałem, obraża mnie a mod zachęca go do pisania w tym wątku.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 11:00

Dziadek Maciek napisał(a): regulamin jest ważny, ale czy najważniejszy :?: czy czasami życie i sytuacje w danej chwili nie są istotniejsze :?:

A najciekawsze jest to, że tu najwięcej o regulaminie krzyczą ci którzy w realu najwięcej krzyczą o tym, że trzeba być choćby na ulicy, człowiekiem i takie tam :lol: (panie władzo, bądź pan człowiekiem...) :mrgreen:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 30.05.2013 11:11

I znów cała strona żalów, pretensji i ustalania, kto gdzie jest winny i kto kogo obraził (i czy obraził). Od tego są osoby wyznaczone do moderowania i w regulaminie jest zapis o komentowaniu ich decyzji.

Dlatego jestem jednak za tym:

kinga35 napisał(a): jestem też na innym forum gdzie moderator i admin są pierwszymi po Bogu. Nie można nawet nic im sugerować ani podważać ich decyzji.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 30.05.2013 11:14

Od tego jest ten wątek.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone