Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.05.2013 23:01

Ten temat jest w

"Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki."
Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 29.05.2013 23:03

Janusz Bajcer napisał(a):Ten temat jest w

Kultura pozwala na ignorowanie pytań Janusz? To chyba w inny sposób tę kulturę pojmujemy?

I zdejmij tę ramkę.
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 29.05.2013 23:06

jara napisał(a):

Kultura pozwala na ignorowanie pytań Janusz? To chyba w inny sposób tę kulturę pojmujemy?

I zdejmij tę ramkę.

Jaro, blagam przestań już z tą ramka, bo nie wstrzymam :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 29.05.2013 23:07

Janusz - widzieliśmy się tylko raz, bardzo Ciebie polubiłem, miałem i jednak nadal mam o Tobie dobre zdanie, ale chyba troszkę się pogubiłeś, regulamin jest ważny, ale czy najważniejszy :?: czy czasami życie i sytuacje w danej chwili nie są istotniejsze :?: czy zawsze musisz zasłaniać się regulaminem :?:
Powiedz szczerze - masz swoje zdanie niezależne od regulaminu :?:

Ja jestem za poważny i za "stary" żeby mnie jakieś ostrzeżenia czy ew bany w jakikolwiek sposób "ubodły"/wzruszyły, ja szukam rozwiązania i zrozumienia, a tego nie widzę w Twoich ruchach
Ostatnio edytowano 29.05.2013 23:16 przez Dziadek Maciek, łącznie edytowano 2 razy
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.05.2013 23:08

jara napisał(a):

I zdejmij tę ramkę.

Masz jakąś ramkę ? bo ja widzę tylko smutną emotkę jak w przedszkolu :)
Tylko tak pytam z ciekawości, w końcu jestem tutaj nowa i wcale nie zależy mi by na "własnej skórze" ją doświadczyć :) Nie czuję się jeszcze tak zasłużona :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 29.05.2013 23:09

ynka napisał(a):Jaro, blagam przestań już z tą ramka, bo nie wstrzymam :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:

A wiesz jak się z tą ramką ciężko czyta i pisze?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.05.2013 23:11

jara napisał(a):Kultura pozwala na ignorowanie pytań Janusz? To chyba w inny sposób tę kulturę pojmujemy?

I zdejmij tę ramkę.

Odpowiedz była, ramka zniknie za miesiąc jeśli nie zarobisz drugiego ostrzeżenia :idea:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 29.05.2013 23:12

jara napisał(a):
ynka napisał(a):Jaro, blagam przestań już z tą ramka, bo nie wstrzymam :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:

A wiesz jak się z tą ramką ciężko czyta i pisze?

wiem, bo tez dostałam, chyba za kompanie z wami :roll:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 29.05.2013 23:13

Janusz Bajcer napisał(a):
jara napisał(a):Kultura pozwala na ignorowanie pytań Janusz? To chyba w inny sposób tę kulturę pojmujemy?

I zdejmij tę ramkę.

Odpowiedz była, ramka zniknie za miesiąc jeśli nie zarobisz drugiego ostrzeżenia :idea:

za co dostałem pierwsze?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.05.2013 23:19

Dziadek Maciek napisał(a):Janusz - widzieliśmy się tylko raz, bardzo Ciebie polubiłem, miałem i jednak nadal mam o Tobie dobre zdanie, ale chyba troszkę się pogubiłeś, regulamin jest ważny, ale czy najważniejszy :?: czy czasami życie i sytuacje w danej chwili nie są istotniejsze :?: czy zawsze musisz zasłaniać się regulaminem :?:

Maćku - userzy byli wcześniej upominani

czy-warto-zabierac-jedzenie-do-chorwacji-t18971-600.html#p1180910

nowe-forum-dyskusja-t40119-720.html#p1181376
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 29.05.2013 23:23

Janusz -to wiem, ale to nie jest odpowiedź na moje pytanie 8O a do tego ja nic nie widzę złego w większości zachowań userów (wiem, to nie ja decyduję) :wink:

Dopytuję się, bo ... ostatnio, chyba już od kilku miesięcy wypowiadam się, tylko w kilku tematach, głównie związanych z moją pracą lub zainteresowaniem, a pozostałe czytam z wielki bólem co się dziej na tym naszym :!: forum.
Nawet w nowym aucie naklejki nie mam i nie zamawiam :!: :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano 29.05.2013 23:27 przez Dziadek Maciek, łącznie edytowano 1 raz
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 29.05.2013 23:25

Dziadek Maciek napisał(a):Janusz - widzieliśmy się tylko raz, bardzo Ciebie polubiłem, miałem i jednak nadal mam o Tobie dobre zdanie, ale chyba troszkę się pogubiłeś, regulamin jest ważny, ale czy najważniejszy :?: czy czasami życie i sytuacje w danej chwili nie są istotniejsze :?: czy zawsze musisz zasłaniać się regulaminem :?:

Janusz, odpowiedz mi na 2 pytania:
dlaczego zniknął mój poranny post?
za co dostałem czerwoną ramkę, bo rozumiem, że jeżeli nie kliknę OK, nie akceptuję ostrzeżenia?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.05.2013 23:33

Dziadek Maciek napisał(a):Dopytuję się, bo ... ostatnio, chyba już od kilku miesięcy wypowiadam się, tylko w kilku tematach, głównie związanych z moją pracą lub zainteresowaniem, a pozostałe czytam z wielki bólem co się dziej na tym naszym :!: forum.
Nawet w nowym aucie naklejki nie mam i nie zamawiam :!: :!: :!: :!:

Na pierwszą część odpowiedziałem linkami - moim i admina.

Które tematy czytasz z wielkim bólem :idea:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.05.2013 23:43

jara napisał(a):

Janusz, odpowiedz mi na 2 pytania:
dlaczego zniknął mój poranny post?
za co dostałem czerwoną ramkę, bo rozumiem, że jeżeli nie kliknę OK, nie akceptuję ostrzeżenia?

odp.1 post usunął Jacek.
odp.2 za co o masz ostrzeżenie, jest w linku nr 1 - ponadto: nie widzę u Ciebie żadnej czerwonej ramki, nie wiem o co chodzi z tym OK.
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 29.05.2013 23:44

Janusz - czy Twoje prywatne zdanie jesteś w stanie określić :?: czy zawsze musisz kryć się za adminem i regulaminem :?: Ja wiem, że tak jest łatwiej, ale czy uczciwiej :?:
Tych tematów jest sporo, może troszkę przesadzam z tym bólem, ale niesmak jest sporawy
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone