Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
anakin
Legenda_mistrz LM
Re: Nowe forum - uwagi

Postnapisał(a) anakin » 28.05.2013 20:41

Janusz Bajcer napisał(a):Pisałem jako user :idea: gdybym pisał jako moderator - byłoby na czerwono :idea:

Rozumiem.
A do tego się jako kto odniesiesz :?:
Marcin1976 napisał(a):@Bocian - zwrotu "Kolego" użyłem faktycznie niefortunnie, gdyż faktycznie wśród nadętych buców kolegów nie miewam :) ale nie mam także 11tysięcy postów na forum :) Ty masz i jesteś PRO na CRO :)

Bo jest to li tylko konsekwecją tego, że:
Janusz Bajcer napisał(a):Pisałem jako user :idea:

Znaczy się tak mi sie tylko wydaje.
Nie muszę znać.

Oczywiście nikogo nie krytykuję czy też nie oceniam.
Tak z ciekawości pytam :idea:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.05.2013 21:01

anakin napisał(a):Tak z ciekawości pytam :idea:

Patryk ci odpowie. Albo Rikardo, twierdząc, ze to nie pogotowie :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 28.05.2013 21:04

Bocian napisał(a):
anakin napisał(a):Tak z ciekawości pytam :idea:

Patryk ci odpowie. Albo Rikardo, twierdząc, ze to nie pogotowie :mrgreen:

Nie, no przecież mnie się nigdzie nie spieszy.
Ja mam czas. :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 29.05.2013 08:31

Gdzie można zgłaszać uwagi i kontaktować się z modami? Wysłałem trzy zgłoszenia, jaki jest ich efekt?
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 29.05.2013 08:36

Janusz Bajcer napisał(a):Dość OT - Admin prosił nie raz, aby w tym temacie pisać o sprawach technicznych nowego forum = :idea:

Po pierwsze jaki OT?
Po drugie, dlaczego wywaliłeś stąd moje zgłoszenie dotyczące naruszenia Regulaminu, który tak ochoczo wobec mnie i innych wybrańców stosujecie?
Dlaczego wywaliłeś w kosmos wczorajsze posty świadczące o Twojej nieudolności?

ot-w-temacie-czy-warto-zabierac-jedzenie-do-chorwacji-t41368-15.html

To:

cyt:"@Bocian - zwrotu "Kolego" użyłem faktycznie niefortunnie, gdyż faktycznie wśród nadętych buców kolegów nie miewam ale nie mam także 11tysięcy postów na forum Ty masz i jesteś PRO na CRO "

pozostało bez jakiuchkolwiek konsekwencji dla usera.

Rozumiem, że "buc" to nie jest obraźliwe słowo?
Tak z ciekawości pytam.

Edit:
Cuda na kiju.... 8O
Było...znikneło...znowu jest? 8O
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 29.05.2013 14:03

Bocian napisał(a):Gdzie można zgłaszać uwagi i kontaktować się z modami? Wysłałem trzy zgłoszenia, jaki jest ich efekt?

Rozumiem że Ty cały czas byłeś miły do bulu

ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2460.html#p1177605
ot-w-temacie-czy-warto-zabierac-jedzenie-do-chorwacji-t41368-15.html#p1180752
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2625.html#p1178562
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2625.html#p1178565
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2655.html#p1178642
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2655.html#p1178665
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2670.html#p1178671
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2610.html#p1178523

W ramach wyjaśnienia - po to są inne drogi komunikacji by ich używać. Nie każdy bród trzeba wywlekać publicznie.

Jeśli w dalszym ciągu uważasz że byłeś miły to też mam dedykację. Słyszałeś coś w temacie belka/oko :?:

W realu dla mnie wszystko jedno czy mnie ktoś nazwie bucem, ciotką czy pedałem. Albo on albo ja będę miał czerwone kozy. 8)
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 29.05.2013 14:12

Cześć Rysio.

A mój poranny post zniknął.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 29.05.2013 15:17

Rysio napisał(a):
Bocian napisał(a):Gdzie można zgłaszać uwagi i kontaktować się z modami? Wysłałem trzy zgłoszenia, jaki jest ich efekt?

Rozumiem że Ty cały czas byłeś miły do bulu

ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2460.html#p1177605
ot-w-temacie-czy-warto-zabierac-jedzenie-do-chorwacji-t41368-15.html#p1180752
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2625.html#p1178562
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2625.html#p1178565
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2655.html#p1178642
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2655.html#p1178665
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2670.html#p1178671
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553-2610.html#p1178523

W ramach wyjaśnienia - po to są inne drogi komunikacji by ich używać. Nie każdy bród trzeba wywlekać publicznie.

Jeśli w dalszym ciągu uważasz że byłeś miły to też mam dedykację. Słyszałeś coś w temacie belka/oko :?:

W realu dla mnie wszystko jedno czy mnie ktoś nazwie bucem, ciotką czy pedałem. Albo on albo ja będę miał czerwone kozy. 8)

Co to ma do rzeczy? Jaki widzisz związek pomiędzy tymi wypowiedziami a moimi zgłoszeniami? Moje wypowiedzi są nieregulaminowe? To trzeba było reagować. Zgłaszał ktoś? Szukasz marnego wytłumaczenia dla kolejnej farsy w wykonaniu moderatora. Gdybym, to ja nazwał kogoś tak jak mnie nazywano, miałbym bana, pisałem ci to. Przypomnieć ci PW Fatamorgany, gdzie lży nie tylko mnie ale i moich znajomych? Wtedy wygumkowałeś się tym, że na priva to się nie liczy. Co obraźliwego dla kogoś z forum jak stwierdzę, ze armia była naznaczona kretynami? Kogo obrażam mówiąc , że trzeba mieć jaja aby z otwartą przyłbicą stanąć a nie judzić na PW? Może ty wiesz kogo, ja pisałem ogólnie. Za obrażanie personalnie kogo, zwracasz mi uwagę? Wymień nicki. A, że są tacy co judzą i rozpuszczają ploty, chcąc zjednać sobie zwolenników, okazało się jasno w wątku o wojsku. Może zaprzeczysz? I także powiem ci , że dedykacja w tym temacie także tobie się przyda, ta którą mi podesłałeś. To, że obstajesz za modami to rozumiem, tak czasem trzeba. Są jednak granice nieudolności. A słyszałeś coś w temacie kij/doopa? Tak się maja twoje przykłady do moich zgłoszeń. Dla mnie też nie ma problemu jak ktoś w "realu" powie cos na mój temat, rozliczymy się. Ale ktoś kto judzi , oskarża, być może obraża w taki sposób , że dana osoba ma obawy aby ze mną pisać, to frajer i pała. I jeszcze co do prewencji, to jakoś żaden mod się nie wyrywał z ostrzeżeniami do tych co wczoraj obrażali, tak prewencyjnie, żeby dym się nie rozpoczął... Jasno to dowodzi tego, że reagują na to kto pisze a nie co pisze.
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 29.05.2013 16:18

Sorry, ale nie strzymam...

Bocian - gdybyś miał trochę honoru, to byś przyjął na klatę to co ci napisał Rysio i koniec tematu. A ty nadal roztrząsasz, chociaz prawie w każdym wątku, gdzie się pojawiasz i coś piszesz, zaczyna się dym i admini muszą sprzątać - a potem wszyscy są winni, tylko nie ty.

Już ci kilka osób napisało, że dostaje ostrzeżenia przed tobą na forum - nie dociera!

Napisało ci kilka osób, że jątrzysz, szukasz dymu, wymądrzasz się, obrażasz i docinasz każdemu, jak to ktoś zgrabnie ujął "w sposób zawoalowany pod przykryciem humoru" (coś w tym sensie) - nadal nie dociera!

Dostałeś już na forum 2 bany (ostrzeżeń nie liczę) - też nie dociera! Ta dedykacja w twoim avatarze to też m/z szczyt chamstwa i za samo to ban się należy!

Weź się zastanów, dlaczego 90% kłótni na forum jest z tobą - czy aby na pewno to twoi adwersarze są winni?

Śmiem wątpić...

A jeśli tak nie lubisz większości użytkownikówi ci przeszkadzają, to poszukaj sobie może innego forum!

Dalszej dyskusji z tobą w tym temacie nie przewiduję, więc nawet się nie wysilaj....
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 29.05.2013 17:09

Raul73 napisał(a):
Dalszej dyskusji z tobą w tym temacie nie przewiduję, więc nawet się nie wysilaj....

Zbyteczne było nawet to co napisałeś. Napisanie czegoś i nie przewidywanie dyskusji, dla mnie oznacza jedno. Brak argumentów albo strach. Na kogoś takiego nie trzeba się nawet wysilać. I o braku honoru, to możesz zapodawać teksty swoim znajomym i kolegom. Ja się do nich nie zaliczam, nie chcę zaliczać, więc daruj sobie te czerstwe teksty obrażonej panienki. Nara.
Dopisze jeszcze tutaj, żeby nie nabijać postów, bo posiadanie takiej ilości jak mam ja to trollizm, choć są tacy co maja ich kilkadziesiąt tysięcy , w większości moim zdaniem o niczym. Nie pisz do mnie więcej na mejla, ociekając "koleżeństwem" żeby nie powiedzieć , że czymś innym, jak będziesz czegoś potrzebował , tak jak w przypadku Vukovaru i okolic. Wtedy jakoś byłeś zajebistym frendem jak czegoś potrzebowałeś, choć już wtedy miałem dwa bany i sto ostrzeżeń należało mi się za całokształt.
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 29.05.2013 18:15

Oho, chyba zaczyna docierać.... :D :D :D
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 29.05.2013 18:20

Raul73 napisał(a):Oho, chyba zaczyna docierać.... :D :D :D

Że jesteś fałszywy? :lool: Najwyższy czas. :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.05.2013 20:06

jesssu co za moderacyjna łamigłówka 8O Jak ja dyskutowałam z Bocianem i anakinem to mimo, iż należały się nam wszystkim upomnienia dostałam tylko ja. Jak Bocian nabruździł w innej dyskusji to dając mu upomnienia przytacza się dyskusję ze mną :?:
Z całym szacunkiem dla tutejszego Naczalstwa, ale taka reakcja nie powoduje rozwiązania konfliktów tylko je zaostrza.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 29.05.2013 20:30

Tak gwoli ścisłości to nie jest sąd nad Bocianem.

Zadałem pytanie Moderatorowi i oczekiwałbym odpowiedzi.
Widze, że radyjko blanga, więc może dostąpię tej łaski i szanowny kuzyn mi odpowie.
Jako Moder, a nie user oczywiście.
jara
Koneser

Postnapisał(a) jara » 29.05.2013 20:41

anakin napisał(a):Zadałem pytanie Moderatorowi i oczekiwałbym odpowiedzi.

I ja.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone