Kenik napisał(a):Bocian napisał(a):A co ja szukacz jestem?
To jednak się poddajesz ?![]()
Wiedziałam, że Cię zagnę.
Poddać mógłbym się gdybym brał udział w jakiejś konkurencji lub z kimś konkurował...
.png)
Bocian napisał(a):Kenik napisał(a): Panowie nie ma co rozdrapywać ran.
A kto rozdrapuje?
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Kenik napisał(a): Panowie nie ma co rozdrapywać ran.
A kto rozdrapuje?
nie ma czasu,do wyjazdu trza się szykować.Ja na przykład zarezerwowałem dziś nocleg w Krapinie,aby zwiedzić Muzeum Neandertalczyka.Polecane zresztą chyba przez Bociana.

Kenik napisał(a):Ej ludzie, ludziska czytam co Wy tu wypisujecie i rzewność mnie bierze... jeden dostał na miesiąc bana i wydaje się to niektórym przydługawoDrugiego obdarowano dwoma ostrzeżeniami ... też ciężar nie do udźwignięcia, trzeciego ktoś tropi choć nie chce tropić.
Na jednym z forów zostałam jednocześnie obdarowana miesięcznym banem + dwoma ostrzeżeniami + dożywotnią moderacją postów po zdjęciu kajdanków. I żyję . Panowie nie ma co rozdrapywać ran.
jara napisał(a):Kenik napisał(a):
KenikTy lepiej daj link do tego forum,na którym tak podpadasz
jara napisał(a):w ramach rewanżu.Fakt,ja żadnego linka nie podałem,ale zapałałem sympatią do Ciebie.Stąd to zainteresowanie.
.png)
Kenik napisał(a):jara napisał(a):w ramach rewanżu.Fakt,ja żadnego linka nie podałem,ale zapałałem sympatią do Ciebie.Stąd to zainteresowanie.
Wiesz, nie chcę robić złej reklamy adminowi tamtego forum bo go i tak lubięCzy moja rodząca się sympatia dla Ciebie nie wystarczy ?

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.