agapi napisał(a):Chciałabym zapytać Admina(ów) bądź Moderatora(ów) czy istnieje możliwość aby Mervikowi skrócić czas ''banicji''..![]()
Gdyby ktoś zechciał odpowiedzieć byłabym wdzięczna..
Koleżankę chyba coś łączy z kolegą Mervikiem ???
agapi napisał(a):Chciałabym zapytać Admina(ów) bądź Moderatora(ów) czy istnieje możliwość aby Mervikowi skrócić czas ''banicji''..![]()
Gdyby ktoś zechciał odpowiedzieć byłabym wdzięczna..
romuald22 napisał(a):Nie zamierzam grzebać głębiej. Ale ostatnio usunięte posty Bociana (w tym moja odpowiedź) były ewidentnym "przypieprzaniem się" do Krispinusa, który pisząc z sensem nie użył wielkiej litery w walucie chorwackiej.
A od liter wielkich czy małych są podobno moderatorzy, a nie userzy.
Kenik napisał(a):To ja znowu nieśmiało podnoszę paluszek ... to gdzie jest tak zacisznie i spokojnie z ochami i achami, bo bardzo takie fora lubię
Bocian napisał(a):Kenik napisał(a):To ja znowu nieśmiało podnoszę paluszek ... to gdzie jest tak zacisznie i spokojnie z ochami i achami, bo bardzo takie fora lubię
A z bliższych to tutaj:
cropelkowe-rodzinne-radyjko-t22525.html
anakin napisał(a):Kenik napisał(a):To ja znowu nieśmiało podnoszę paluszek ... to gdzie jest tak zacisznie i spokojnie z ochami i achami, bo bardzo takie fora lubię
Tutaj.

Kenik napisał(a):anakin ... mój sąsiad promował kiedyś takąż hodowlę bo się tymi stworzonkami naukowo zajmuje, może powinnam zgłębić ?
.png)
Bocian napisał(a):Kenik napisał(a):To ja znowu nieśmiało podnoszę paluszek ... to gdzie jest tak zacisznie i spokojnie z ochami i achami, bo bardzo takie fora lubię
A z bliższych to tutaj:
anakin napisał(a):
Myślę, że tak.![]()
Szczególnie bym się skupił na: upadkach ślimaków podczas zasuszania.
Ewentualnie :podryzanie muszli.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Bocian napisał(a):Kenik napisał(a):To ja znowu nieśmiało podnoszę paluszek ... to gdzie jest tak zacisznie i spokojnie z ochami i achami, bo bardzo takie fora lubię
A z bliższych to tutaj:
Przeszkadza Ci ten temat
.png)
Bea.ta napisał(a):Janusz - przecież Sławek dał linka zainteresowanej osobie
wyśmiał coś gdzieś????
nie zawsze tak szybko reagujesz ....

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.