Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.04.2013 17:01

kaszubskiexpress napisał(a):Ok, ale trudno to czytać.
:wink:

Ja tego nie naprawię. Wiem, że trudno, bo pierwszy to musiałem czytać :) :) Przecież wiesz, że cytowanie nie jest zbyt trudne, nie wiem czemu tak się stało w pierwszym , źle zacytowanym poście :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.05.2013 17:51

Ufff ... dobrnęłam do końca. Że nowe forum ma być to już wiemy, ale jak się o nim dowiemy skoro linków nie wolno dodawać ? :wink: :lol:

PS. Jako nowa na tym forum ośmielę się tylko wtrącić ... ponoć zbyt ostro piszę, więc czasem wykopy dostaję. Ale moja sztuka riposty to przedszkole wobec tego co tu widzę. Chylę czoła i nikogo nie oceniam za wątkowy całokształt. :lol:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.05.2013 21:30

Kenik napisał(a):Ufff ... dobrnęłam do końca. Że nowe forum ma być to już wiemy, ale jak się o nim dowiemy skoro linków nie wolno dodawać ? :wink: :lol:

Nowe forum (w nowej szacie graficznej) działa od przeszło pól roku - ja nic nie wiem o kolejnym nowym :wink:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 06.05.2013 09:46

Janusz Bajcer napisał(a):
Kenik napisał(a):Ufff ... dobrnęłam do końca. Że nowe forum ma być to już wiemy, ale jak się o nim dowiemy skoro linków nie wolno dodawać ? :wink: :lol:

Nowe forum (w nowej szacie graficznej) działa od przeszło pól roku - ja nic nie wiem o kolejnym nowym :wink:

Koleżanka Kenik się troszkę zagubiła:)...
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 06.05.2013 09:56

A może chodzi o nowe forum, którego powstanie zapowiedział wcześniej kolega inman?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.05.2013 10:32

Jacek S napisał(a):A może chodzi o nowe forum, którego powstanie zapowiedział wcześniej kolega inman?

inman napisał(a):Odpowiadając kolegom: Arturac, Bocian, Janusz Bajcer
Do wakacji postaram się uporać z problemami technicznymi.
A w czasie wakacji postaram się by nowe forum powstało.
Odpowiedź kolegów satysfakcjonuje?
Jeśli nie to przepraszam.
Nie zamierzam testować forum na użytkownikach tylko sam (no nie zupełnie :D ) zarówno alfa jaki beta testy przeprowadzić.

Zapewne o to chodzi. Ja czekam z niecierpliwością. To fajnie , że powstanie następne, prężne forum propagujące tak bliską nam Chorwację. Od przybytku głowa nie boli, jak to mawiają.
Ostatnio edytowano 06.05.2013 12:47 przez Bocian, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.05.2013 12:09

Bocian napisał(a):Zapewne o to chodzi. Ja czekam z niecierpliwością. To fajnie , że powstanie następne, prężne forum propagujące tak bliską nam Chorwację. Od przybytku głowa nie boli, jak to mawiają.

Ja też się cieszę.
Zapewnie wzrośnie też liczba osób, z którymi się będzie można....spotkać.
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 06.05.2013 12:27

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):Zapewne o to chodzi. Ja czekam z niecierpliwością. To fajnie , że powstanie następne, prężne forum propagujące tak bliską nam Chorwację. Od przybytku głowa nie boli, jak to mawiają.

Ja też się cieszę.

Zwłaszcza, że zawsze z tymi samymi się spotykamy .... :roll: ileż można??? :roll:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 06.05.2013 13:13

BeJur napisał(a):
anakin napisał(a):

Ja też się cieszę.

Zwłaszcza, że zawsze z tymi samymi się spotykamy .... :roll: ileż można??? :roll:

Jeszcze nie wiemy czy na nowe forum w ogóle zostaniemy zaproszeni :D :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.05.2013 13:15

Aldonka napisał(a):Jeszcze nie wiemy czy na nowe forum w ogóle zostaniemy zaproszeni :D :mrgreen:

Dla mnie to nieistotne. Ja się bardzo cieszę, że ktoś w taki wspaniały sposób będzie propagował cromaniactwo.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.05.2013 13:57

MRK napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):

Koleżanka Kenik się troszkę zagubiła:)...

No ja pytałam o to forum o którym w temacie tego wątku tak drążyliście na ostro ;)
Jeżeli wobec tego już coś jest to może ktoś mnie chociaż na priva oświeci :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.05.2013 14:01

Kenik napisał(a):No ja pytałam o to forum o którym w temacie tego wątku tak drążyliście na ostro ;)
Jeżeli wobec tego już coś jest to może ktoś mnie chociaż na priva oświeci :D

Jeszcze chyba nie ma, twórca ma w wakacje sfinalizować projekt. Zapewne wielu osobom pomoże w poznaniu tego wspaniałego kraju.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.05.2013 14:08

Tak prawdę mówiąc to mógłby sobie jakiś inny region obrać ... po co temu forum robić konkurencję. Potem się okaże, że na tym i na nowym pojawią się identyczne relacje tych samych osób. Może się mylę, ale takie jest moje doświadczenie z innych forów.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.05.2013 14:27

Kenik napisał(a):Tak prawdę mówiąc to mógłby sobie jakiś inny region obrać ... po co temu forum robić konkurencję. Potem się okaże, że na tym i na nowym pojawią się identyczne relacje tych samych osób. Może się mylę, ale takie jest moje doświadczenie z innych forów.

Może się też okazać, że to obecne będzie maluczkim wobec nowo powstałego, a co za tym idzie, znajdzie się tam wiele (lub nawet same) informacji, pozwalających zgłębić do reszty zagadnienie jakiemu będzie poświęcone.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 06.05.2013 15:20

anakin napisał(a):
Kenik napisał(a):Tak prawdę mówiąc to mógłby sobie jakiś inny region obrać ... po co temu forum robić konkurencję. Potem się okaże, że na tym i na nowym pojawią się identyczne relacje tych samych osób. Może się mylę, ale takie jest moje doświadczenie z innych forów.

Może się też okazać, że to obecne będzie maluczkim wobec nowo powstałego, a co za tym idzie, znajdzie się tam wiele (lub nawet same) informacji, pozwalających zgłębić do reszty zagadnienie jakiemu będzie poświęcone.

a zagadnienia bywają ciężkie do zgłębienia-czasami :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone