kaszubskiexpress napisał(a):Ok, ale trudno to czytać.
Ja tego nie naprawię. Wiem, że trudno, bo pierwszy to musiałem czytać
.png)
Kenik napisał(a):Ufff ... dobrnęłam do końca. Że nowe forum ma być to już wiemy, ale jak się o nim dowiemy skoro linków nie wolno dodawać ?![]()
![]()
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Kenik napisał(a):Ufff ... dobrnęłam do końca. Że nowe forum ma być to już wiemy, ale jak się o nim dowiemy skoro linków nie wolno dodawać ?![]()
![]()
Nowe forum (w nowej szacie graficznej) działa od przeszło pól roku - ja nic nie wiem o kolejnym nowym
Jacek S napisał(a):A może chodzi o nowe forum, którego powstanie zapowiedział wcześniej kolega inman?
inman napisał(a):Odpowiadając kolegom: Arturac, Bocian, Janusz Bajcer
Do wakacji postaram się uporać z problemami technicznymi.
A w czasie wakacji postaram się by nowe forum powstało.
Odpowiedź kolegów satysfakcjonuje?
Jeśli nie to przepraszam.
Nie zamierzam testować forum na użytkownikach tylko sam (no nie zupełnie) zarówno alfa jaki beta testy przeprowadzić.

Bocian napisał(a):Zapewne o to chodzi. Ja czekam z niecierpliwością. To fajnie , że powstanie następne, prężne forum propagujące tak bliską nam Chorwację. Od przybytku głowa nie boli, jak to mawiają.
.png)
anakin napisał(a):Bocian napisał(a):Zapewne o to chodzi. Ja czekam z niecierpliwością. To fajnie , że powstanie następne, prężne forum propagujące tak bliską nam Chorwację. Od przybytku głowa nie boli, jak to mawiają.
Ja też się cieszę.
Zapewnie wzrośnie też liczba osób, z którymi się będzie można....spotkać.
.png)
BeJur napisał(a):anakin napisał(a):Bocian napisał(a):Zapewne o to chodzi. Ja czekam z niecierpliwością. To fajnie , że powstanie następne, prężne forum propagujące tak bliską nam Chorwację. Od przybytku głowa nie boli, jak to mawiają.
Ja też się cieszę.
Zapewnie wzrośnie też liczba osób, z którymi się będzie można....spotkać.
Zwłaszcza, że zawsze z tymi samymi się spotykamy ....ileż można???
MRK napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Kenik napisał(a):Ufff ... dobrnęłam do końca. Że nowe forum ma być to już wiemy, ale jak się o nim dowiemy skoro linków nie wolno dodawać ?![]()
![]()
Nowe forum (w nowej szacie graficznej) działa od przeszło pól roku - ja nic nie wiem o kolejnym nowym
Koleżanka Kenik się troszkę zagubiła:)...
Kenik napisał(a):No ja pytałam o to forum o którym w temacie tego wątku tak drążyliście na ostro
Jeżeli wobec tego już coś jest to może ktoś mnie chociaż na priva oświeci

Kenik napisał(a):Tak prawdę mówiąc to mógłby sobie jakiś inny region obrać ... po co temu forum robić konkurencję. Potem się okaże, że na tym i na nowym pojawią się identyczne relacje tych samych osób. Może się mylę, ale takie jest moje doświadczenie z innych forów.
.png)
anakin napisał(a):Kenik napisał(a):Tak prawdę mówiąc to mógłby sobie jakiś inny region obrać ... po co temu forum robić konkurencję. Potem się okaże, że na tym i na nowym pojawią się identyczne relacje tych samych osób. Może się mylę, ale takie jest moje doświadczenie z innych forów.
Może się też okazać, że to obecne będzie maluczkim wobec nowo powstałego, a co za tym idzie, znajdzie się tam wiele (lub nawet same) informacji, pozwalających zgłębić do reszty zagadnienie jakiemu będzie poświęcone.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.