Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
jara
Koneser
Re: Nowe forum - uwagi

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 22.04.2013 17:29

lubelski napisał(a):
longtom napisał(a):
Kilku nadmiernie naładowanych "folklorem" staram się omijać, ale zgadzam się z Andrzejem.

..ale po co omijać 8O 8O ..a tak sobie wejść..posta walnąć..ciut sprowokować... potem : to nie ja to ONI.. lamenty i żale. Nie raz już tak bywało i pewnie to nie koniec :mrgreen: . a puszczą mu nerwy czy nie..odpisze czy oleje..jak oleje to jeszcze jednego :mrgreen: . Po prostu część ludzi tak ma..że nie potrafi odpuścić, przejść obok lub najzwyczajniej w świecie olać temat lub osobę.
..bluesman Twój zmysł czytania i obserwacji mnie powalił... :mrgreen:
..cronaturki epitafium powiadasz... wikipedia się kłania :mrgreen:

Szacun
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 22.04.2013 20:13

:lol:
lubelski napisał(a):
longtom napisał(a):
Kilku nadmiernie naładowanych "folklorem" staram się omijać, ale zgadzam się z Andrzejem.

..ale po co omijać 8O 8O ..a tak sobie wejść..posta walnąć..ciut sprowokować... potem : to nie ja to ONI.. lamenty i żale. Nie raz już tak bywało i pewnie to nie koniec :mrgreen: . a puszczą mu nerwy czy nie..odpisze czy oleje..jak oleje to jeszcze jednego :mrgreen: . Po prostu część ludzi tak ma..że nie potrafi odpuścić, przejść obok lub najzwyczajniej w świecie olać temat lub osobę.
..bluesman Twój zmysł czytania i obserwacji mnie powalił... :mrgreen:
..cronaturki epitafium powiadasz... wikipedia się kłania :mrgreen:

Czy Ty aby uważnie przeczytałeś co napisałem ? szczerze wątpię .......... :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.04.2013 20:21

..dokładnie widzę że jest odwrotnie...Twój w sensie napisania a nie do Ciebie personalnie :mrgreen:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 22.04.2013 22:46

lubelski napisał(a):

Ze wszystkim się zgadzam, tylko, że .... dlaczego dotyczy to stale tych samych użytkowników? Jeśli jest na forum jakaś zadyma, to w ciemno można zakładać, kogo tam znajdziemy - obojętnie, kto i dlaczego zaczął.
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 23.04.2013 08:15

czytam wpisy w tym wątku mniej więcej od strony 33 koncentrując sie na wpisac wyautowanych Bociana i spółki.. i zaczynam sie zastanawiac czy nasz link pod avatarem też jest "reklamą" ?

Penwie wg nie jednego z wyautowanych tak właśnie jest..

zadziwiające..
ja natka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ja natka » 23.04.2013 08:24

cronaturki napisał(a):czytam wpisy w tym wątku mniej więcej od strony 33 koncentrując sie na wpisac wyautowanych Bociana i spółki.. i zaczynam sie zastanawiac czy nasz link pod avatarem też jest "reklamą" ?

zadziwiające..

To może trzeba zacząć koncentrować się na czymś innym :?:
No chyba, że nudą wieje wokół i tęskno do jakiejś na nowo rozgorzałej dyskusji....
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 23.04.2013 08:28

ależ własnie sie zajmuję :)
Wyjazd wspomniany w linku pod avatem coraz bliżej.. a jeszcze wcześniej koncert Gorana Karana.. i podobno są jeszcze ostatnie bilety http://www.dmit.com.pl/2013-04-27
Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.04.2013 08:41

cronaturki napisał(a):Penwie wg nie jednego z wyautowanych tak właśnie jest..

zadziwiające..

..to ja Ci (Wam) napisze wprost...po kiego czepiasz się nieobecnych..jak ich nie ma na forum toś (toście) tacy gorliwi czytelnicy...odpuść (-cie) sobie.. :evil:
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 23.04.2013 09:15

lubelski
zalecam...
Obrazek

wyobraź sobie (choć może to byc ciężkie) że "gorliwość" w czytelnictwie nie jest zależna od obecności na forum lub jej braku czy to "wyautowanych" czy też kogokolwiek innego.

Miłego dnia
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.04.2013 09:26

..a wiesz przynajmniej co polecasz i na co :?: :mrgreen: ..to teraz moja rada...siądź spokojnie przed kompem...skup się na chwilę (tylko) i przeczytaj sobie na głos co ja napisałem..żebyś odpieprzył się od nieobecnych na forum, powtórzyłem jeszcze raz gdybyś miał problemy. :mrgreen: ..bo to nieładnie jest :smo:
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 23.04.2013 09:34

widze ze samo ziele może niewiele pomóc.. w takim razie polecam bardziej skoncetrowana dawkę
choćby to:

Obrazek

choć wybór nalezy do ciebie :)
Więc juz pierwsze twoje pytanie doczekało się odpowiedzi.

A co do reszty twoich wypocin.. hmm pozwól ze ja będę "garnkiem", a ty "kotłem" ze znanego powiedzenia o tym jak to jeden z tych przedmiotów drugiemu "przyganiał". Wierzę, że jestes w stanie doszukać sie analogii. W razie niepowodzenia w znalezieniu tejże służę pomocą.

PS naprawde nie masz się do czego doczepić? A nosa próbowałeś ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 23.04.2013 09:41

..działasz w jakiejś firmie produkującej ten badziew 8O 8O ....wiesz że reklama jeno za pozwoleniem administracji forum :?: . Co do reszty Twojej wypowiedzi no coments.... ktoś Ci pewnie odpowie :mrgreen: i wytłumaczy bo widać przerosło to moje zdolności. :papa:
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 23.04.2013 09:49

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/a-i ... -pl-000000

(coby się niekótrzy przewrażliwieni urażeni nie poczuli, tym ze zamieszczam tu jakies niewłasciwe obrazki)
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 23.04.2013 10:08

cronaturki napisał(a):http://pl.memgenerator.pl/mem-image/a-idz-pan-w-pokoju-pl-000000

(coby się niekótrzy przewrażliwieni urażeni nie poczuli, tym ze zamieszczam tu jakies niewłasciwe obrazki)

Nie dawaj linków do czegoś, co się na dysk ładuje, aby można zobaczyć.
Nicolae
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nicolae » 23.04.2013 11:07

cronaturki napisał(a):czytam wpisy w tym wątku mniej więcej od strony 33 koncentrując sie na wpisac wyautowanych Bociana i spółki.. i zaczynam sie zastanawiac czy nasz link pod avatarem też jest "reklamą" ?

zadziwiające..

Czemu piszesz pewnie - ja myślę że na pewno.
Przecież w temacie:
https://www.cro.pl/jakim-autkiem-do-cro-t2341-3375.html#p1146364
Bocian Ci to napisał.
Coś coraz słabiej z tą koncentracją na wpisach wyautowanych:)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone