Serce w pasy napisał(a):Dziwię się, że Nobla nie dostali.
Zanim zabierzesz głos to se zegar przestaw bo jeszcze w styczniu jesteś.
Serce w pasy napisał(a):Dziwię się, że Nobla nie dostali.
zebik napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Dziwię się, że Nobla nie dostali.
Zanim zabierzesz głos to se zegar przestaw bo jeszcze w styczniu jesteś.
zebik napisał(a):Dla minimalistów nie jest, a dla mnie jest dlatego to forum jest minimalne.
Serce w pasy napisał(a):zebik napisał(a):Dla minimalistów nie jest, a dla mnie jest dlatego to forum jest minimalne.
Rozumiem. Niebieskim trzeba być.
zebik napisał(a):Serce w pasy napisał(a):zebik napisał(a):Dla minimalistów nie jest, a dla mnie jest dlatego to forum jest minimalne.
Można być i w pasy byleby z jajcem i z charakterem, a nie miękko fają robioną na drutach.
.png)

zebik napisał(a):Serce w pasy napisał(a):Dla minimalistów nie jest, a dla mnie jest dlatego to forum jest minimalne.
.png)
lubelski napisał(a):..zebik..hmmmmm..znamy się trochę..ale jeszcze w niebieskim Cię nie widziałem..do twarzy Ci chociaż..............
pewnie zaraz w kosmos te jojczenie i tak poleci lubelski napisał(a):..no to we dooopie jestem.a już myslałem że mam kumpla w drogówce..conajmniej...to Ty straszak jesteś![]()
..noż w mordę...
pewnie zaraz w kosmos te jojczenie i tak poleci
![]()
zebik napisał(a):ale jak to mawiał jeden mega - kretyn tego forum jak kto co i dlaczego taka dla idiotyzagadka,
Serce w pasy napisał(a):zebik napisał(a):ale jak to mawiał jeden mega - kretyn tego forum jak kto co i dlaczego taka dla idiotyzagadka,
Nie wiem dla kogo i o co chodzi, ale skoro Ty wiesz to pewnie to było do Ciebie.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.