Re: Nowe forum - uwagi
napisał(a) Użytkownik usunięty » 19.04.2013 23:11
Jacek S napisał(a):Bocian napisał(a):Żenada. Maksymalna żenada w wykonaniu moda. Gość dwukrotnie się mnie czepia w wątku, na co odpowiadam oględnie i nieczepliwie, mod straszy tamtego regulaminem i wymaga przeprosin na co user go olewa i co? I ja dostaje ostrzeżenie bo mam czelność napisać modowi co o tym myślę

Śmiech na sali.
Prosiłem, ostrzegałem...masz tydzień na przemyślenie i na "śmiech na sali".
Miłego.
Hejka,
wracam powolutku na forum po ok.rocznej przerwie. Rocznej dlatego, że poprzednio co jakiś czas miałem spinki z pewnym gościem, z którym nie po drodze było mi przez kilka lat na tym forum....tak ca. od 2003 roku

Na dzień dzisiejszy nie wiem nawet jak sprawa wygląda...czy facet nie ma kolejnego (piątego już nicka) i dalej nie fackuje innych...
Wlazłem po roku i widzę mojego kumpla - Bociana na czerwono. Myślę, coś się dzieje na ostro. Nie ukrywam - zadzwoniłem do niego i mówię: - Za co to czerwo załapałeś

Dwie żółte były wcześniej czy co

-On na to: poczytaj sobie ostatni wątek...ten i ten...

Bałtyk i te klimaty....resztę sam oceń....
Poczytałem i oceniłem....PANOWIE moderatorzy czy admini...(Jacek, Rysiu)...poczytajcie na spokojnie to jeszcze raz i przemyślcie proszę swoje decyzje....(dla zasady oczywiście),
Kto jest "agresorem", kto obrońcą swoich racji (własnego zdania na temat...)
Czy takie bzdurne sprawy mają decydować o bytności (lub nie) fajnych, aktywnych ludzi na tym forum

Przeczytajcie raz jeszcze proszę, bo tu nie chodzi o tydzień lub 14 dni "kary"....może za jakiś czas kilka(naście) osób stwierdzi, że po latach bytności w tych klimatach nie warto tu zaglądać ani jednego dnia dłużej...
Pozdrav
slapol