Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany
Re: Nowe Forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 23:19

inman napisał(a):Oj Bociek Bociek. Co z Ciebie wyrośnie?! :D

:lool: :hearts:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2013 23:31

Bocian napisał(a):
inman napisał(a):Oj Bociek Bociek. Co z Ciebie wyrośnie?! :D

:lool: :hearts:

Coś dziś mało rozmowny jesteś :mrgreen: Może lądowanie nie było zbyt udane? :hearts:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2013 23:33

inman napisał(a):A tak przy okazji co z tym tekstem bez przerwy: 'Możesz zagnieździć maksymalnie 3 cytatów.'
Masakra.

Bardzo dobra opcja wprowadzona na nowym forum przez Admina :idea:
Na starym forum "drzewka" cytatów był bardzo denerwujące.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2013 23:38

Janusz Bajcer napisał(a):
inman napisał(a):A tak przy okazji co z tym tekstem bez przerwy: 'Możesz zagnieździć maksymalnie 3 cytatów.'
Masakra.

Tak. Tylko raz pozwala, raz nie. Miałem tylko dwa zagnieżdżenia i nie pozwalał pokazując komunikat. Po czym przy ponownej próbie post przechodził. Jakoś nie do końca to dobrze działa. Tylko o tym piszę.
Jokerek
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jokerek » 28.02.2013 23:44

Masakra.

Może i denerwujące ale w jednym poście można było przeczytać całą rozmowę pomiędzy userami :wink:
Miały też swój graficzny urok :wink:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2013 23:45

Jest też taka nowość, że jak ktoś post/posty napisze przed Tobą, to musisz swój wysłać klikając "wyślij" kilka razy, szczególnie wtedy jak temat "gorący" tzn. kilku userów jednoczenie pisze w temacie.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2013 23:46

Jokerek napisał(a):
Masakra.

Może i denerwujące ale w jednym poście można było przeczytać całą rozmowę pomiędzy userami :wink:

Tak, a teraz trzeba patrzeć gdzie 'quote' się zaczyna i kończy i wycinać.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2013 23:48

Janusz Bajcer napisał(a):Jest też taka nowość, że jak ktoś post/posty napisze przed Tobą, to musisz swój wysłać klikając "wyślij" kilka razy, szczególnie wtedy jak temat "gorący" tzn. kilku userów jednoczenie pisze w temacie.

Tak tak. To wiem i rozumiem. Ale to nie w tym tkwił problem. Chodziło mi o komunikat tak jak to opisałem.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2013 23:49

Jokerek napisał(a):[Może i denerwujące ale w jednym poście można było przeczytać całą rozmowę pomiędzy userami :wink:

Ja tych zmian nie wprowadzałem, ale wg mnie nowe forum graficznie lepsze jak stare. :idea: :idea:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2013 23:51

inman napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):Jest też taka nowość, że jak ktoś post/posty napisze przed Tobą, to musisz swój wysłać klikając "wyślij" kilka razy, szczególnie wtedy jak temat "gorący" tzn. kilku userów jednoczenie pisze w temacie.

Tak tak. To wiem i rozumiem. Ale to nie w tym tkwił problem. Chodziło mi o komunikat tak jak to opisałem.

Pisz w tej sprawie do Admina :idea:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2013 23:54

Jokerek napisał(a):[Może i denerwujące ale w jednym poście można było przeczytać całą rozmowę pomiędzy userami :wink:

Ja tych zmian nie wprowadzałem, ale wg mnie nowe forum graficznie lepsze jak stare. :idea: :idea:

Pewnie tak. Choć pewne zmiany mi nie pasują. Ale to moje wrażenia. Trudno. Nie moje forum. Sam piszę programy od lat i wiem, że błędy są były i będą. Ale to nie moje forum, nie moje problemy. Jestem tylko user'em. Niech admini się tym zajmują.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.02.2013 23:58

inman napisał(a):Pewnie tak. Choć pewne zmiany mi nie pasują. Ale to moje wrażenia. Trudno. Nie moje forum. Sam piszę programy od lat i wiem, że błędy są były i będą. Ale to nie moje forum, nie moje problemy. Jestem tylko user'em. Niech admini się tym zajmują.

Też jestem tylko userem, a Admin od spraw technicznych jest jeden.

PS To kiedy to Twoje forum postanie :?:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 01.03.2013 00:02

Jokerek napisał(a):
Masakra.

Jak na usera z dziesięciodniowym stażem, masz dużą wiedzę o jego funkcjonowaniu :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.03.2013 00:05

inman napisał(a):

Pisz w tej sprawie do Admina :idea:

Nie zamierzam. Mam wrażenie, że admin'i (informatycy jak mniemam) na tym forum niezbyt liczą się z user'ami. Mam przez wiele lat mojej zawodowej pracy sporo doświadczenia z ludźmi. Księgowy, informatyk, manager .... wszystkim im wydaje się, że są najważniejsi. W różnych firmach różnie to wygląda. Dopóki człowiek nie dorośnie i nie zrozumie, że jest tylko małym, malutki pyłkiem we wszechświecie to nie ma co z nim dysput prowadzić. Nie ma to jak być pępkiem własnego świata we własnym mniemaniu.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.03.2013 00:12

greenrs napisał(a):Jak na usera z dziesięciodniowym stażem, masz dużą wiedzę o jego funkcjonowaniu :D

Nie trzeba być użytkownikiem forum by przeglądać jego treści. To kiedy ktokolwiek stał się użytkownikiem nie świadczy o tym od kiedy forum śledzi.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone