inman napisał(a):Oj Bociek Bociek. Co z Ciebie wyrośnie?!
Bocian napisał(a):inman napisał(a):Oj Bociek Bociek. Co z Ciebie wyrośnie?!
![]()
.png)
inman napisał(a):A tak przy okazji co z tym tekstem bez przerwy: 'Możesz zagnieździć maksymalnie 3 cytatów.'
Masakra.
Janusz Bajcer napisał(a):inman napisał(a):A tak przy okazji co z tym tekstem bez przerwy: 'Możesz zagnieździć maksymalnie 3 cytatów.'
Masakra.
Bardzo dobra opcja wprowadzona na nowym forum przez Admina![]()
Na starym forum "drzewka" cytatów był bardzo denerwujące.
Janusz Bajcer napisał(a):inman napisał(a):A tak przy okazji co z tym tekstem bez przerwy: 'Możesz zagnieździć maksymalnie 3 cytatów.'
Masakra.
.png)
Jokerek napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):inman napisał(a):A tak przy okazji co z tym tekstem bez przerwy: 'Możesz zagnieździć maksymalnie 3 cytatów.'
Masakra.
Może i denerwujące ale w jednym poście można było przeczytać całą rozmowę pomiędzy userami![]()
Miały też swój graficzny urok
Janusz Bajcer napisał(a):Jest też taka nowość, że jak ktoś post/posty napisze przed Tobą, to musisz swój wysłać klikając "wyślij" kilka razy, szczególnie wtedy jak temat "gorący" tzn. kilku userów jednoczenie pisze w temacie.
.png)
Jokerek napisał(a):[Może i denerwujące ale w jednym poście można było przeczytać całą rozmowę pomiędzy userami![]()
.png)
inman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jest też taka nowość, że jak ktoś post/posty napisze przed Tobą, to musisz swój wysłać klikając "wyślij" kilka razy, szczególnie wtedy jak temat "gorący" tzn. kilku userów jednoczenie pisze w temacie.
Tak tak. To wiem i rozumiem. Ale to nie w tym tkwił problem. Chodziło mi o komunikat tak jak to opisałem.
Janusz Bajcer napisał(a):Jokerek napisał(a):[Może i denerwujące ale w jednym poście można było przeczytać całą rozmowę pomiędzy userami![]()
Ja tych zmian nie wprowadzałem, ale wg mnie nowe forum graficznie lepsze jak stare.![]()
.png)
inman napisał(a):Pewnie tak. Choć pewne zmiany mi nie pasują. Ale to moje wrażenia. Trudno. Nie moje forum. Sam piszę programy od lat i wiem, że błędy są były i będą. Ale to nie moje forum, nie moje problemy. Jestem tylko user'em. Niech admini się tym zajmują.
.png)
Jokerek napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):inman napisał(a):A tak przy okazji co z tym tekstem bez przerwy: 'Możesz zagnieździć maksymalnie 3 cytatów.'
Masakra.
Może i denerwujące ale w jednym poście można było przeczytać całą rozmowę pomiędzy userami![]()
Janusz Bajcer napisał(a):inman napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Jest też taka nowość, że jak ktoś post/posty napisze przed Tobą, to musisz swój wysłać klikając "wyślij" kilka razy, szczególnie wtedy jak temat "gorący" tzn. kilku userów jednoczenie pisze w temacie.
Tak tak. To wiem i rozumiem. Ale to nie w tym tkwił problem. Chodziło mi o komunikat tak jak to opisałem.
Pisz w tej sprawie do Admina
greenrs napisał(a):Jak na usera z dziesięciodniowym stażem, masz dużą wiedzę o jego funkcjonowaniu
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.