Bocian napisał(a):Jacek, brawo, świetnie zamiatasz sprawy pod dywan.
Tam zamiotłeś to tu ci wkleję.
"Jacek, bądź tak łaskaw i mnie nie upominaj bo nie ja jestem autorem zamieszania tylko mervik. Nie fatyguj się nie pisz mi o tym, że mogłem nie odpowiadać, bo to już także jest nudne. Zgłosiłem, moim zdaniem nieodpowiednie zachowanie usera a ty upominasz także mnie? Wpisujesz się w schemat, że ten kogo się czepiają, jest winien. Pisze to niestety tu, bo nie ma niestety do tego odpowiedniego wątku."
A co ciekawsze, upominasz mervika i grozisz mu paragrafem, po czy nic nie robisz. Bardzo "moderatorskie"
Odpowiem.
1. Nie zamiotłem - oszczerstwo. Gdybym chciał to zrobić wątek zniknąłby z "Zamkniętych" (z ogólnodostępnych).
2. Sprzątanie - to na wyraźną prośbę autorki wątku, która chciała w spokoju kontynuować relacje.
3. Nie upominam - proszę - to duża różnica. Znając Twój temperament chciałem uniknąć dalszej eskalacji konfliktu.
4. Nie twierdzę, że mervik nie jest autorem zamieszania.
5. Nudne jest też kilka innych rzeczy ale zostawię to bez komentarza.
6. Mervika prosiłem i jak widać posłuchał bo nie wypisuje jak na razie dwuznacznych postów (za co mu dziękuję).
Gdyby jednak chciał powrócić do starej retoryki wtedy spotka się to z konsekwencjami.
7. Moja cierpliwość też ma pewne granice - patrz ostatni punkt regulaminu - już nie proszę - ostrzegam.
Życzę miłego dnia.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dalszej dyskusji "czy, gdzie, dlaczego, kto bardziej, to nie ja, etc" nie przewiduję.
Każdy przy logowaniu akceptuje
wszystkie punkty regulaminu.
Proszę o poważne potraktowanie powyższego wpisu.