Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Re: Nowe Forum

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.03.2013 22:48

Bocian napisał(a):
inman napisał(a):Odpowiadając kolegom: Arturac, Bocian, Janusz Bajcer
Do wakacji postaram się uporać z problemami technicznymi.
A w czasie wakacji postaram się by nowe forum powstało.
Odpowiedź kolegów satysfakcjonuje?
Jeśli nie to przepraszam.
Nie zamierzam testować forum na użytkownikach tylko sam (no nie zupełnie :D ) zarówno alfa jaki beta testy przeprowadzić.

Nie można było tak odpowiedzieć za pierwszym razem?
Działaj, zapewne będzie to wspaniałe i pomocne forum.

Ależ oczywiście, że można było :D :D
Ale życie nie jest aż tak proste. Prawda?
Zapewne będzie :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.03.2013 22:49

Jokerek napisał(a):
inman napisał(a):A być może kilka osób z forum zaproszę do testów jeśli oczywiście będą zainteresowane.

Można spróbować.
Ale niestety jestem pewien, że złośliwcy przylezą.

Zapewne tak będzie :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.03.2013 22:50

zebik napisał(a):
inman napisał(a):A być może kilka osób z forum zaproszę do testów jeśli oczywiście będą zainteresowane.

Ja się zgłaszam - weźmiesz mnie za darmo czy trzeba Ci zapłacić :?: :D

Za darmo. Obiecuję :D :D :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.03.2013 22:52

arturac napisał(a):jakbyś szukał kogoś do roz.... akuratnych wątków, to mogę na ochotnika?

:D :D :D Znaczy do roz........ia ? Tak. To jak najbardziej :D :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 06.03.2013 11:30

inman napisał(a):
arturac napisał(a):jakbyś szukał kogoś do roz.... akuratnych wątków, to mogę na ochotnika?

:D :D :D Znaczy do roz........ia ? Tak. To jak najbardziej :D :D

dziękuję, będę! :)
Bocian
zbanowany
Re: Nowe forum - uwagi

Postnapisał(a) Bocian » 18.04.2013 11:30

Jacek, brawo, świetnie zamiatasz sprawy pod dywan.
Tam zamiotłeś to tu ci wkleję.
"Jacek, bądź tak łaskaw i mnie nie upominaj bo nie ja jestem autorem zamieszania tylko mervik. Nie fatyguj się nie pisz mi o tym, że mogłem nie odpowiadać, bo to już także jest nudne. Zgłosiłem, moim zdaniem nieodpowiednie zachowanie usera a ty upominasz także mnie? Wpisujesz się w schemat, że ten kogo się czepiają, jest winien. Pisze to niestety tu, bo nie ma niestety do tego odpowiedniego wątku."
A co ciekawsze, upominasz mervika i grozisz mu paragrafem, po czy nic nie robisz. Bardzo "moderatorskie"
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 18.04.2013 12:18

Bocian napisał(a):Jacek, brawo, świetnie zamiatasz sprawy pod dywan.
Tam zamiotłeś to tu ci wkleję.
"Jacek, bądź tak łaskaw i mnie nie upominaj bo nie ja jestem autorem zamieszania tylko mervik. Nie fatyguj się nie pisz mi o tym, że mogłem nie odpowiadać, bo to już także jest nudne. Zgłosiłem, moim zdaniem nieodpowiednie zachowanie usera a ty upominasz także mnie? Wpisujesz się w schemat, że ten kogo się czepiają, jest winien. Pisze to niestety tu, bo nie ma niestety do tego odpowiedniego wątku."
A co ciekawsze, upominasz mervika i grozisz mu paragrafem, po czy nic nie robisz. Bardzo "moderatorskie"

Odpowiem.

1. Nie zamiotłem - oszczerstwo. Gdybym chciał to zrobić wątek zniknąłby z "Zamkniętych" (z ogólnodostępnych).
2. Sprzątanie - to na wyraźną prośbę autorki wątku, która chciała w spokoju kontynuować relacje.
3. Nie upominam - proszę - to duża różnica. Znając Twój temperament chciałem uniknąć dalszej eskalacji konfliktu.
4. Nie twierdzę, że mervik nie jest autorem zamieszania.
5. Nudne jest też kilka innych rzeczy ale zostawię to bez komentarza.
6. Mervika prosiłem i jak widać posłuchał bo nie wypisuje jak na razie dwuznacznych postów (za co mu dziękuję).
Gdyby jednak chciał powrócić do starej retoryki wtedy spotka się to z konsekwencjami.
7. Moja cierpliwość też ma pewne granice - patrz ostatni punkt regulaminu - już nie proszę - ostrzegam.

Życzę miłego dnia.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dalszej dyskusji "czy, gdzie, dlaczego, kto bardziej, to nie ja, etc" nie przewiduję.
Każdy przy logowaniu akceptuje wszystkie punkty regulaminu.

Proszę o poważne potraktowanie powyższego wpisu.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 18.04.2013 12:41

Żenada. Maksymalna żenada w wykonaniu moda. Gość dwukrotnie się mnie czepia w wątku, na co odpowiadam oględnie i nieczepliwie, mod straszy tamtego regulaminem i wymaga przeprosin na co user go olewa i co? I ja dostaje ostrzeżenie bo mam czelność napisać modowi co o tym myślę :) Śmiech na sali.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 18.04.2013 12:53

A bo to pierwsza?
I wiesz doskonale, że nie ostatnia.
Reklamy Fatamorgany też przecież nie widzi (od tygodnia, tak na marginesie).

Teraz moja kolej więc Jacuś nie krępuj się.
Tylko nie wymagaj żeby cię ktoś szanował, tylko dlatego, że masz funkcję.
Ta o niczym nie świadczy.
A w Twoim przypadku już w ogóle.

Vaya con dios...
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 18.04.2013 13:00

anakin napisał(a):Reklamy Fatamorgany też przecież nie widzi (od tygodnia, tak na marginesie).

To, że ktoś się w awatarze przedstawia to mi nie przeszkadza...
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 18.04.2013 13:03

Bocian napisał(a):
anakin napisał(a):Reklamy Fatamorgany też przecież nie widzi (od tygodnia, tak na marginesie).

Ja o tym mówię:
anakin napisał(a):https://www.cro.pl/klub-milosnikow-wyspy-pag-t36028-825.html#p1149346
Reklama.

Do autoportretu też nic nie mam.
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 18.04.2013 13:03

Chcieli spokoju na forum, to zamiast dla własnej satysfakcji posłać joba przypier... się userowi, to ja nie, klikam grzecznie na "zgłoś" i co? I mod straszy tamtego , grozi paluszkiem, wymaga przeprosin a tamten co? Olewa moda i się cieszy. Z czego? Bo ja dostałem ostrzeżenie. Za co? Za to, że zachowałem się zgodnie z regulaminem i nie wszczynałem burdy. Pouczające, Zapamiętam na przyszłość.
Rysio
Weteran

Postnapisał(a) Rysio » 18.04.2013 13:12

Bocian napisał(a):Żenada. Maksymalna żenada w wykonaniu moda. Gość dwukrotnie się mnie czepia w wątku, na co odpowiadam oględnie i nieczepliwie, mod straszy tamtego regulaminem i wymaga przeprosin na co user go olewa i co? I ja dostaje ostrzeżenie bo mam czelność napisać modowi co o tym myślę :) Śmiech na sali.

Jeśli chcesz się kopać z innym userem masz do dyspozycji PW. Jeśli wymagasz wzorcowej grzeczności od innych to wymagaj tego od siebie. Jeśli Twoim zdaniem ten post był grzeczny to musisz zweryfikować ten pogląd. Jeśli uważasz że mervik uraził Cię w innych miejscach forum to chyba wiesz gdzie można temat zgłosić. Decyzja Jacka o posprzątaniu relacji z Waszych dysput jest jak najbardziej trafna.

anakin napisał(a):A bo to pierwsza?

Vaya con dios...

Pozwól że ja bądź moderatorzy będziemy określali co jest reklamą a co nią nie jest. Wpis Faty w mojej opinii nie podlega ocenzurowaniu. Możesz nie podzielać mojego zdania co jednak nie ma wpływu na decyzję.

To tyle w temacie wyjaśnienia. Co do drugiej części postu, to ostrzeżenie otrzymujesz ode mnie. Kolejne wystąpienie w podobnym stylu do Moderatora spowoduje miesięczny odpoczynek od forum.
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 18.04.2013 13:13

Bocian napisał(a):Żenada. Maksymalna żenada w wykonaniu moda. Gość dwukrotnie się mnie czepia w wątku, na co odpowiadam oględnie i nieczepliwie, mod straszy tamtego regulaminem i wymaga przeprosin na co user go olewa i co? I ja dostaje ostrzeżenie bo mam czelność napisać modowi co o tym myślę :) Śmiech na sali.

Prosiłem, ostrzegałem...masz tydzień na przemyślenie i na "śmiech na sali".

Miłego.
Vjetar
Legenda

Postnapisał(a) Vjetar » 18.04.2013 13:14

anakin napisał(a):A bo to pierwsza?

Vaya con dios...

anakin napisał(a):
Bocian napisał(a):

Ja o tym mówię:
anakin napisał(a):https://www.cro.pl/klub-milosnikow-wyspy-pag-t36028-825.html#p1149346
Reklama.

Do autoportretu też nic nie mam.

Jest nas trzech (co najmniej) ale Ty "pijesz" do mnie.
Widocznie postrzegam(y) to inaczej i nie widzimy tam reklamy.

Prosiłem, ostrzegałem...

Miłego.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone