Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Re: Nowe forum - uwagi

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 20.04.2013 20:47

anakin napisał(a):
weldon napisał(a):A ja poproszę o definicję pominków, bo na Mazowszu nie używamy takich trudnych wyrazów.
No cóż, Warszawa nigdy nie szczyciła się mianem Sedes Regni Poloniae :oczko_usmiech:

W doopie mam czym się szczycisz.
Nie pisałem do ciebie.

Widzę bardzo grzeczną odpowiedź na zadane pytanie.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.04.2013 22:00

anakin napisał(a):
weldon napisał(a):A ja poproszę o definicję pominków, bo na Mazowszu nie używamy takich trudnych wyrazów.
No cóż, Warszawa nigdy nie szczyciła się mianem Sedes Regni Poloniae :oczko_usmiech:

W doopie mam czym się szczycisz.
Nie pisałem do ciebie.

Do innych forumowiczów zwracaj się z szacunkiem, nawet jeśli cię denerwują. Ludzie są różni i nie każdy ma podobne poczucie humoru

Ban na tydzień w celu przemyślenia :!:
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 20.04.2013 23:05

:roll: ale tu się kupa zrobiła...
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 20.04.2013 23:24

anakin napisał(a):Nie rozumiem tylko Twojego stwierdzenia....za całokształt.
Co to znaczy???
Wg mnie nie ma takiego pojęcia jak całoształt..
Stosując terminologię meczową...
Czy cz.k. dajesz zawodnikowi za całość fauli jakie popełnił w meczu, czy jeden konkretny, który się do tego kwalifikował?
No właśnie... :D

Czy wg Ciebie ja zasługuję na bana za .....całokształt?
Odpowiedz mi tak lub nie , jesli możesz... :D

"Za całokształt" - chodziło mi o to, że od dawna się zbierało, zbierało - no i się uzbierało. Czerwoną w meczu trudno za taki całokształt dostać (chociaż były i takie przypadki), ale żółte zdarzają się już często - kilka fauli i w końcu dostaje żółtko, chociaż faul nie jest brutalny. Tu to samo.

Co do drugiego pytania: nie, ty według mnie na czerwo za całokształt nie zasługujesz, chociaż przyznaję, że też czasami nie potrafisz ugryźć się w język i ciągniesz kłótnie niepotrzebnie. Jednak twój język (w 99% z ciętym humorem) i sposób zwracania się do innych użytkowników - w moim mniemaniu jest jednak inny niż Bociana. No i przyznaję, że obaj macie duży wkład (pozytywny) w to forum.
Jokerek
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jokerek » 21.04.2013 02:50

anakin napisał(a):Gdybyś miał trochę honoru to napisałabyś to pod swoim prawdziwym nickiem.
Gdybyś miał trochę honoru to nie woziłbyś po gościu, który się w tym momencie nie może bronić.
Gdybyś miał.

Gdybyś umiał czytać posty ze zrozumieniem.
Gdybyś umiał nie błądzić w rozpoznawaniu userów.
Gdybyś umiał "wozić się po kimś". (upss - to jest znane)
Gdybyś umiał...
cronaturki
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) cronaturki » 21.04.2013 10:25

ale się porobiło... i Bocian i anakin na czerwono :)

no cóż - miłego dnia :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.04.2013 14:22

jara napisał(a):bo rozmawiają patrząc sobie w oczy...

..niekuniecznie jara...bociana widziałem na zlocie w Firleju, no nie pogadaliśmy bo nie było sposobności..anakina o mały włos co nie spotkałem ..ale wyszło inaczej. Piszemy w paru watkach..na spokojnie z humorem..może dla niektórych nie za bardzo zrozumiałym ale spoko.
Jeżeli forum nie jest miejscem odreagowania a fajną zabawą to z każdym tutaj da się popisać. Przykład..ot choćby temat o "nc+"...tylu userów i tyleż samo różnych zdań..i było spokojnie...no może za wyjątkiem wpisu hepika..z serii ni w dupę ni w oko. Bo to tak z zasady się dzieje..spokój..spokój..wpada gościu , wali post z serii co pisałem wyżej i zadyma gotowa. Jeden taki wpis oleje a drugi nie. Szkoda że chłopaki na urlopach..toć dopiero się wiosna zaczęła... :papa:
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 21.04.2013 14:44

lubelski napisał(a):

..niekuniecznie jara...bociana widziałem na zlocie w Firleju, no nie pogadaliśmy bo nie było sposobności..anakina o mały włos co nie spotkałem ..ale wyszło inaczej. Piszemy w paru watkach..na spokojnie z humorem..może dla niektórych nie za bardzo zrozumiałym ale spoko.
Jeżeli forum nie jest miejscem odreagowania a fajną zabawą to z każdym tutaj da się popisać. Przykład..ot choćby temat o "nc+"...tylu userów i tyleż samo różnych zdań..i było spokojnie...no może za wyjątkiem wpisu hepika..z serii ni w dupę ni w oko. Bo to tak z zasady się dzieje..spokój..spokój..wpada gościu , wali post z serii co pisałem wyżej i zadyma gotowa. Jeden taki wpis oleje a drugi nie. Szkoda że chłopaki na urlopach..toć dopiero się wiosna zaczęła... :papa:

To są chyba urlopy zdrowotne :wink:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 21.04.2013 15:11

lubelski napisał(a):

zgadzam się z Tobą,nie pogadaliście,ale nie dymicie między Sobą,bo masz obraz gościa przed oczami... no i własną kulturę dyskusji.Ja tak to odczuwam
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 21.04.2013 15:13

Zajec,Chłopaki nabierają sił :lol:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.04.2013 15:43

...ano fakt :mrgreen: ....przeca za tydzień zlot..zielona noc..kto wie co się zdarzy.. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.04.2013 19:49

Trza mieć 2/5 klepki żeby wywalić z forum Bociana i Anakina - goście przerastają inteligencją połowę tej miernoty z forum co tylko bla bla bla - ochy i achy i zachwyty nad pierdołowatą relacją.
Rozumiem Rysia, że jako główny Admin trzyma dyscyplinę bo musi bo po to jest i basta.
Ale, że przy tym tolerowane jest zachowanie pozostałych - jestem w głębokim szoku.

Może i z raz pojechałbym na ten zlot ale jak pomyślę, że mam spotkać xxx, yyy, zzz to już mi się odechciało.

Bocian, Anakin trzymajcie się. :D :D :D
Ostatnio edytowano 21.04.2013 19:51 przez Użytkownik usunięty, łącznie edytowano 1 raz
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 21.04.2013 19:50

zebik napisał(a):Trza mieć 2/5 klepki żeby wywalić z forum Bociana i Anakina - goście przerastają inteligencją połowę tej miernoty z forum co tylko bla bla bla - ochy i achy i zachwyty nad pierdołowatą relacją.
Rozumiem Rysia, że jako główny Admin trzyma dyscyplinę bo musi bo po to jest i basta.
Ale, że przy tym tolerowane jest zachowanie pozostałych - jestem w głębokim szoku,

witam i popieram
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.04.2013 19:52

Jara - szacun.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.04.2013 19:56

Dziwię się, że Nobla nie dostali.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone