Re: Nowe forum - uwagi
napisał(a) AndrzejPK » 22.04.2013 08:07
powiem tak: niekonsekwencję widzę w kilki punktach:
- bana/ banów nie daję się jak Oscara - "za całokształt" - chyba, że informatycznie tak jestem zacofany a świat popędził do przodu.
- każde forum to jakiś folklor, jeśli zbijemy go w 100% - to faktycznie będziemy tylko rozmawiali o muchach, pogodzie i omijaniu płatnej części Słoweńskiej autostrady....
Myślałem, że właśnie to będzie inne - jakieś bliższe, ludzkie. Co niektórzy wzięli sobie chyba do serca za bardzo metodę urawniłowki !!!. (aby nie było, że rzucam w pustkę - myślę o moderatorach)
Wiecie Panowie jaki MOD jest najlepszy? - niewidoczny - tak jak informatyk, jak firma zaj... działa i co chwilę nie trzeba wzywać IT - znaczy, że ten dział pracuje wzorowo.
Działacie tak jak patrol hmm, notabene

policji, który całkiem niedawno argumentował ukaranie mnie cyt. " bo mogę...!"
Ja rozumiem, że analizowanie postaw, i odczytywanie intencji jest trudne. Śledzenie wątków i karanie za ewentualne przewiny. Ale Wasze funkcje na tym polegają!!! Jeśli robicie to po łebkach, ferujecie wyroki nie starając się przeanalizować zagadnienia to odwalacie fuszerkę !!!!
Nikt na siłę modem nie zostaję, jeśli to jest zbyt obciążające można zająć się szachami, pędzeniem nalewek (miłe i pożyteczne), jazdą na rowerze ( oby nie po nalewkach).
miłego dnia życzę - piękna pogoda skłania do przemyśleń