Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.04.2013 11:32

..ok dzięki, wszystko jasne :papa: tylko Ryszard ja pytałem o pw..wysłałem do Ciebie a odpowiedział mi Janusz.. :?
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.04.2013 11:40

lubelski napisał(a):..ok dzięki, wszystko jasne :papa: tylko Ryszard ja pytałem o pw..wysłałem do Ciebie a odpowiedział mi Janusz.. :?

To nie wiem jak to wysłałeś bo ja mam tylko 1 PW od Ciebie 22-04-2013 07:40 w zupełnie innym temacie :mrgreen: Sprawdź w wysłanych bo albo jest jakiś błąd w forum albo Ci palec objechał :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.04.2013 11:49

..się nie objechał..spoko :mrgreen: jakieś fluidy działały 8O ...bo za 5 minut o tym samym napisał mi Janusz....ot zbieżność..stąd moje pytanie..teraz wszystko jasne :mrgreen: ..od Ciebie nie otrzymałem odpowiedzi a Janusz odpisał na mój post na pw w tej samej sprawie, jeszcze raz dzięki :papa:
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 24.04.2013 12:17

Bocian napisał(a):
bluesman napisał(a):Czasem warto w imię wyższych celów czyjś błogostan i dobre mniemanie ( o sobie ) naruszyć :mrgreen:

Jakie są te wyższe cele i czyj błogostan i dobre mniemanie o sobie zostało naruszone?

Wyższe cele to są wyższe cele :) na pewno Bocian post nie dotyczył Ciebie :) jak poczytasz powyżej z pewnością się domyślisz :papa:

To ostatnie Lubelski ........... czyżbyś uzurpował sobie prawo do komentarzy ?? a fe :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.04.2013 12:27

..no co Ty..spoko nic do Ciebie nie mam.. :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.04.2013 12:35

bluesman napisał(a):
Bocian napisał(a):
bluesman napisał(a):Czasem warto w imię wyższych celów czyjś błogostan i dobre mniemanie ( o sobie ) naruszyć :mrgreen:

Jakie są te wyższe cele i czyj błogostan i dobre mniemanie o sobie zostało naruszone?

Wyższe cele to są wyższe cele :) na pewno Bocian post nie dotyczył Ciebie :) jak poczytasz powyżej z pewnością się domyślisz :papa:

Jak zwykle odpowiedź bez żadnej konkretnej treści. Tylko czemu tam nie ma treści? Nie ma, bo nie może jej tam być, nie ma, bo autor nie chce jej zawrzeć (po co więc pisze posta?), nie ma, bo autor nie umie odpowiedzieć na pytanie?
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 24.04.2013 12:46

[/quote]
Jak zwykle odpowiedź bez żadnej konkretnej treści. Tylko czemu tam nie ma treści? Nie ma, bo nie może jej tam być, nie ma, bo autor nie chce jej zawrzeć (po co więc pisze posta?), nie ma, bo autor nie umie odpowiedzieć na pytanie?[/quote]

Post zawiera treść, czyżby przez ten czas niebytu nagle inteligencja lekko zaszwankowała :mrgreen: ? Bez obaw szybko dojdziesz do siebie, już zresztą widzę, po wpisach, że dochodzisz :) Skoro chcesz dokładnie to napiszę tak, trzeba niektórym bezpośrednio zwrócić uwagę. Czasem dobitnie dla zachowania pewnego poziomu (np.) merytorycznego na forum. Gwoli ścisłości nie ja akurat tą uwagę zwróciłem :).
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.04.2013 12:51

bluesman napisał(a):

Jak zwykle odpowiedź bez żadnej konkretnej treści. Tylko czemu tam nie ma treści? Nie ma, bo nie może jej tam być, nie ma, bo autor nie chce jej zawrzeć (po co więc pisze posta?), nie ma, bo autor nie umie odpowiedzieć na pytanie?[/quote]

Post zawiera treść, czyżby przez ten czas niebytu nagle inteligencja lekko zaszwankowała :mrgreen: ? Bez obaw szybko dojdziesz do siebie, już zresztą widzę, po wpisach, że dochodzisz :) Skoro chcesz dokładnie to napiszę tak, trzeba niektórym bezpośrednio zwrócić uwagę. Czasem dobitnie dla zachowania pewnego poziomu (np.) merytorycznego na forum. Gwoli ścisłości nie ja akurat tą uwagę zwróciłem :).[/quote]
Nie napisałem, że post nie zawiera treści, tylko, że nie zawiera żadnej konkretnej treści w kontekście odpowiedzi na moje pytanie. Co do insynuacji o inteligencji to akurat pominę. Ponawiam pytanie, kto to są ci "niektórzy"?
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 24.04.2013 12:57

Bocian napisał(a):
bluesman napisał(a):

Jak zwykle odpowiedź bez żadnej konkretnej treści. Tylko czemu tam nie ma treści? Nie ma, bo nie może jej tam być, nie ma, bo autor nie chce jej zawrzeć (po co więc pisze posta?), nie ma, bo autor nie umie odpowiedzieć na pytanie?

Post zawiera treść, czyżby przez ten czas niebytu nagle inteligencja lekko zaszwankowała :mrgreen: ? Bez obaw szybko dojdziesz do siebie, już zresztą widzę, po wpisach, że dochodzisz :) Skoro chcesz dokładnie to napiszę tak, trzeba niektórym bezpośrednio zwrócić uwagę. Czasem dobitnie dla zachowania pewnego poziomu (np.) merytorycznego na forum. Gwoli ścisłości nie ja akurat tą uwagę zwróciłem :).[/quote]
Nie napisałem, że post nie zawiera treści, tylko, że nie zawiera żadnej konkretnej treści w kontekście odpowiedzi na moje pytanie. Co do insynuacji o inteligencji to akurat pominę. Ponawiam pytanie, kto to są ci "niektórzy"?[/quote]

Nu i chwatit .................
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.04.2013 12:58

Typowe. Brak konkretnej odpowiedzi na proste pytania.
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 24.04.2013 13:05

Miło dla rozrywki poczytać takie ........ coś tam, coś tam, ale bardzo proszę cytujcie poprawnie, bo się trudno połapać.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.04.2013 15:16

kaszubskiexpress napisał(a):Miło dla rozrywki poczytać takie ........ coś tam, coś tam, ale bardzo proszę cytujcie poprawnie, bo się trudno połapać.

Kaszubski, raczej cytuj, chyba, że do bluesmana mówisz per towarzyszu... 8)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 24.04.2013 16:33

Jeden i drugi zrobił to źle, spójrz wyżej, 13.51 :D
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 24.04.2013 16:49

kaszubskiexpress napisał(a):Jeden i drugi zrobił to źle, spójrz wyżej, 13.51 :D

Nie kolego. Źle zrobił ten który zaczął (13.46), ja tylko nacisnąłem cytuj i wyszło jak wyszło. A dlatego tak wyszło, że pierwszy cytat był skiepszczony. Gdyby on był poprawnie zrobiony, reszta byłaby ok. Ja w cytatach nie grzebię, musiałbym ten pierwszy (nie swój) poprawiać, dopisywać w nim a tego nie robię :)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 24.04.2013 16:56

Ok, ale trudno to czytać.
:wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone