Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran
Re: Gamonie i Krasnoludki (wydzielone z Nowe forum - uwagi)

Postnapisał(a) FUX » 28.02.2013 08:28

bluesman napisał(a): ..................

Daj spokój; szkoda miejsca na serwerze...
bluesman
Koneser
Re: Nowe Forum

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 15:02

inman napisał(a):Doprawdy bluesman. Nic do Ciebie nie mam. Zatem nie rozpoczynaj nowych wojenek :D

Też do Ciebie nic nie mam. Straszenie mnie prześwietlaniem jak mam nazwać? Bo kiedyś coś napisałem i będziesz to za każdym razem przypominał ?
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2013 19:53

bluesman napisał(a):
inman napisał(a):Doprawdy bluesman. Nic do Ciebie nie mam. Zatem nie rozpoczynaj nowych wojenek :D

Też do Ciebie nic nie mam. Straszenie mnie prześwietlaniem jak mam nazwać? Bo kiedyś coś napisałem i będziesz to za każdym razem przypominał ?

Nie, nie będę. Obiecuję :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2013 19:55

I wszak nie trzeba być polonistą by starać się poprawnie wysławiać oraz pisać. Prawda?!
Post po prostu był niepotrzebny kolego Bluesman.
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 20:15

inman napisał(a):I wszak nie trzeba być polonistą by starać się poprawnie wysławiać oraz pisać. Prawda?!

Kolego Inman bardzo podoba mi się konwersacja z Tobą, naprawdę :) po prostu normalnie reagujesz i to jest fajne :) Każdy popełnia błędy ja i Ty. Uważam, że drobne błędy nikogo nie dyskwalifikują :) jak spojrzysz na swoje wpisy wstecz tez coś niecoś znajdziesz :) Co do przedstawianej muzyki masz prawie identyczny gust. King Crimson ostatnio miło mnie zaskoczyłeś ;)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2013 20:54

bluesman napisał(a):
inman napisał(a):I wszak nie trzeba być polonistą by starać się poprawnie wysławiać oraz pisać. Prawda?!

Kolego Inman bardzo podoba mi się konwersacja z Tobą, naprawdę :) po prostu normalnie reagujesz i to jest fajne :) Każdy popełnia błędy ja i Ty. Uważam, że drobne błędy nikogo nie dyskwalifikują :) jak spojrzysz na swoje wpisy wstecz tez coś niecoś znajdziesz :) Co do przedstawianej muzyki masz prawie identyczny gust. King Crimson ostatnio miło mnie zaskoczyłeś ;)

Ależ oczywiście, że popełniam :D Nobody's perfect.
A "Na Dworze Karmazynowego Króla" to prawdziwa poezja.
„I Talk to the Wind”, "Epitaph” czy "Moonchild” :D
Pięknie się tego słucha nocą. Zupełnie jak Fugazi Marillion'u.
agata22051979
Croentuzjasta

Postnapisał(a) agata22051979 » 28.02.2013 21:54

posłuchałam sobie :) zdecydowanie rock progresywny :) też moje klimaty, ale dla mnie wokal trochę słaby
muszę przyznać, że swego czasu bardziej przypadł mi do gustu nasz polski "collage" (zresztą już nie istnieje) Płytka "Safe", a własciwie kaseta przyprawiała o dreszcze i gęsią skórę
No a Merillion to pierwsza liga
pozdrawiam :)
bluesman
Koneser

Postnapisał(a) bluesman » 28.02.2013 21:58

inman napisał(a):
bluesman napisał(a):

Ależ oczywiście, że popełniam :D Nobody's perfect.
A "Na Dworze Karmazynowego Króla" to prawdziwa poezja.
„I Talk to the Wind”, "Epitaph” czy "Moonchild” :D
Pięknie się tego słucha nocą. Zupełnie jak Fugazi Marillion'u.

Jakkolwiek masz wadę :) co Pan powiesz na UFO nic Pan nie wspomniałes o takim zespole ? Córa zawzięła się i gra to na gitarze :)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2013 22:11

Prawdę mówiąc pamiętam UFO z młodzieńczych lat. Ale niestety żaden utwór do głowy mi nie przychodzi. A tego zamieszczonego w życiu niestety nie słyszałem. No ale wszystkie wysłuchać się nie da przecież. No chyba, że nosi się nazwisko Kaczkowski, a imię Piotr :D
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 28.02.2013 22:11

agata22051979 napisał(a):...muszę przyznać, że swego czasu bardziej przypadł mi do gustu nasz polski "collage" (zresztą już nie istnieje) ...

Jak to nie istnieje? A Satellite słyszałaś? Jeśli nie, to posłuchaj bo warto.
agata22051979
Croentuzjasta

Postnapisał(a) agata22051979 » 28.02.2013 22:15

o dzięki, byłam przekonana, że zawiesili swoją aktywność, ale z tego, co widać to ja ją zawiesiłam ;)
posłucham natychmiast! :)
greenrs
Koneser

Postnapisał(a) greenrs » 28.02.2013 22:16

inman napisał(a):Prawdę mówiąc pamiętam UFO z młodzieńczych lat. Ale niestety żaden utwór do głowy mi nie przychodzi...

Żartujesz? Doctor doctor też nie znasz? :? :D
Bocian
zbanowany

Postnapisał(a) Bocian » 28.02.2013 22:19

greenrs napisał(a):
inman napisał(a):Prawdę mówiąc pamiętam UFO z młodzieńczych lat. Ale niestety żaden utwór do głowy mi nie przychodzi...

MSG? 8)
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2013 22:47

greenrs napisał(a):

Jak wysłuchałem to znam. Tylko jakoś z grupą tą mało obcowałem :D
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.02.2013 22:48

Bocian przyleciał. To już drugi w Polsce. Ale pierwszy (ani drugi) bociek podobno wiosny nie czyni :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone