bluesman napisał(a): ..................
Daj spokój; szkoda miejsca na serwerze...
.png)
inman napisał(a):Doprawdy bluesman. Nic do Ciebie nie mam. Zatem nie rozpoczynaj nowych wojenek
bluesman napisał(a):inman napisał(a):Doprawdy bluesman. Nic do Ciebie nie mam. Zatem nie rozpoczynaj nowych wojenek
Też do Ciebie nic nie mam. Straszenie mnie prześwietlaniem jak mam nazwać? Bo kiedyś coś napisałem i będziesz to za każdym razem przypominał ?
.png)
inman napisał(a):I wszak nie trzeba być polonistą by starać się poprawnie wysławiać oraz pisać. Prawda?!
Post po prostu był niepotrzebny kolego Bluesman.
bluesman napisał(a):inman napisał(a):I wszak nie trzeba być polonistą by starać się poprawnie wysławiać oraz pisać. Prawda?!
Kolego Inman bardzo podoba mi się konwersacja z Tobą, naprawdępo prostu normalnie reagujesz i to jest fajne
Każdy popełnia błędy ja i Ty. Uważam, że drobne błędy nikogo nie dyskwalifikują
jak spojrzysz na swoje wpisy wstecz tez coś niecoś znajdziesz
Co do przedstawianej muzyki masz prawie identyczny gust. King Crimson ostatnio miło mnie zaskoczyłeś
.png)
.png)
inman napisał(a):bluesman napisał(a):inman napisał(a):I wszak nie trzeba być polonistą by starać się poprawnie wysławiać oraz pisać. Prawda?!
Kolego Inman bardzo podoba mi się konwersacja z Tobą, naprawdępo prostu normalnie reagujesz i to jest fajne
Każdy popełnia błędy ja i Ty. Uważam, że drobne błędy nikogo nie dyskwalifikują
jak spojrzysz na swoje wpisy wstecz tez coś niecoś znajdziesz
Co do przedstawianej muzyki masz prawie identyczny gust. King Crimson ostatnio miło mnie zaskoczyłeś
Ależ oczywiście, że popełniamNobody's perfect.
A "Na Dworze Karmazynowego Króla" to prawdziwa poezja.
„I Talk to the Wind”, "Epitaph” czy "Moonchild”![]()
Pięknie się tego słucha nocą. Zupełnie jak Fugazi Marillion'u.
.png)
.png)
inman napisał(a):Prawdę mówiąc pamiętam UFO z młodzieńczych lat. Ale niestety żaden utwór do głowy mi nie przychodzi...
greenrs napisał(a):inman napisał(a):Prawdę mówiąc pamiętam UFO z młodzieńczych lat. Ale niestety żaden utwór do głowy mi nie przychodzi...
Żartujesz? Doctor doctor też nie znasz?![]()
greenrs napisał(a):inman napisał(a):Prawdę mówiąc pamiętam UFO z młodzieńczych lat. Ale niestety żaden utwór do głowy mi nie przychodzi...
Żartujesz? Doctor doctor też nie znasz?![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.