Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce. Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie! [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bluesman napisał(a):Ty również jesteś dla mnie wzorcem.
Miło mi zawsze chętnie służę radą.
bluesman napisał(a):Szkoda, że tacy ludzie jak Ty nie próbują się choćby odrobinę zmienić albo chociaż trochę z boku popatrzeć na to samo zagadnienie.
Szkoda, że tacy ludzie jak Ty nie próbują się choćby odrobinę zmienić albo chociaż boku popatrzeć na to samo zagadnienie.
bluesman napisał(a): Nie bo nie ...... współczuję Ci i życzę więcej empatii w życiu.
Życzę również tego samego.
bluesman napisał(a):Nie odpowiem Ci tym samym co Ty masz w zwyczaju mnie i nie jest to oznaka słabości po prostu i tak do Ciebie niewiele dociera w tym zacietrzewieniu ..........
Do Ciebie również nic nie dociera, a zacietrzewiony to może być najwyżej cietrzew.
z dedykacją dla Ciebie Zebik jesteś the best i tak trzymaj
hrupek666 napisał(a):Witam, Nie możemy rozmawiać o polityce ,więc czy nie mogli byśmy wprowadzić zakazu rozmów o religij. Cytowanie testamentów,itp. Moim zdaniem to też jest polityka,jeżeli ktoś z nas cytuje "teksty"polityczne słowa polityków jest wytykany. Co wy na to?
Przepraszam, ale zdaje mnie się, iż powinniśmy pisać 'moglibyśmy' oraz 'religii'. No chyba, że się mylę. A co do religii, to mnie to zupełnie nie obchodzi. Jak ktoś czuje potrzebę to niech pisze. Byle mnie w te tematy nie wciągać
hrupek666 napisał(a):Witam, Nie możemy rozmawiać o polityce ,więc czy nie mogli byśmy wprowadzić zakazu rozmów o religij. Cytowanie testamentów,itp. Moim zdaniem to też jest polityka,jeżeli ktoś z nas cytuje "teksty"polityczne słowa polityków jest wytykany. Co wy na to?
Przepraszam, ale zdaje mnie się, iż powinniśmy pisać 'moglibyśmy' oraz 'religii'. No chyba, że się mylę. A co do religii, to mnie to zupełnie nie obchodzi. Jak ktoś czuje potrzebę to niech pisze. Byle mnie w te tematy nie wciągać
Polonista ..........
Szanuj swój ojczysty język tak jak flagę, godło i hymn.