lubelski napisał(a):....a na tym new avatarze to że tak się spytam..na grzebieniu grasz..hmmmmmm
Na harfie.......
Znowu żeś przyszedł rozwalać temat?

zebik napisał(a):lubelski napisał(a):....a na tym new avatarze to że tak się spytam..na grzebieniu grasz..hmmmmmm
No co Ty Bocianowi się kłania.![]()
anakin napisał(a):Jak żeś do Wieprza wpadł pijany w czy doopy, to ja nie mieliłem o tym na forum jak baba z targu w Olsztynie.
anakin napisał(a):zebik napisał(a):lubelski napisał(a):....a na tym new avatarze to że tak się spytam..na grzebieniu grasz..hmmmmmm
No co Ty Bocianowi się kłania.![]()
Ty- miszczu!
Jak żeś do Wieprza wpadł pijany w czy doopy, to ja nie mieliłem o tym na forum jak baba z targu w Olsztynie.

zebik napisał(a):Ciebie to tam wrzucimy jak bydzie okazja.![]()
zebik napisał(a):Słuchaj się Jędrka raz jak pizgło to ze strachu narobiłem w zbroję.

zebik napisał(a):Idziemydo hydrozagadki pobawić się w zgaduj zgadulę
anakin napisał(a):Kiedyś może będzie.![]()
anakin napisał(a):Tak pizgło czy tyś taki strachliwy?
anakin napisał(a):A gdzie to jest?
.png)
zebik napisał(a):bluesman napisał(a):Brawoza szacunek dla innych .........
Jesteś dla mnie niedoścignionym wzorem większym niż wzorzec kilograma i metra z Sevre pod Paryżem.
.png)
anakin napisał(a):A oprócz tego bonar, że znowu wciskasz swoją ulubioną politykę na forum, to o co Ci chodzi?

zebik napisał(a):Jak gdzietam gdzie przyjaciel
Fata obrabia Ci 4 litery
![]()

Janusz Bajcer napisał(a):anakin napisał(a):A oprócz tego bonar, że znowu wciskasz swoją ulubioną politykę na forum, to o co Ci chodzi?
Masz uprawnienia moderatora, że zwracasz userowi uwagę![]()
Pytam poważnie
.png)
anakin napisał(a):I przestańcie obaj rozbijać na atomy każde moje zdanie, bo za chwilę nie będę mógł zapytać nawet która godzina.
.png)
anakin napisał(a):I przestańcie Janusz do mnie przy......czepiać się przestańcie razem z tym drugim.
I będzie git.
U mnie 21.34.
Janusz Bajcer napisał(a):anakin napisał(a):A oprócz tego bonar, że znowu wciskasz swoją ulubioną politykę na forum, to o co Ci chodzi?
Masz uprawnienia moderatora, że zwracasz userowi uwagę![]()
Pytam poważnie
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.