Z dnia na dzień forum dziadzieje i nie przyjmuję "znaku pokoju", to nie jest śmieszne, to jest "b.brzydkie" zachowanie
12 marca następne imieniny Grzegorza, może wówczas żółć spłynie do morza

.png)

bonar napisał(a):Ale fajowo![]()
Z dnia na dzień forum dziadzieje i nie przyjmuję "znaku pokoju", to nie jest śmieszne, to jest "b.brzydkie" zachowanieKogoś to śmieszy, bo mnie nie
Dlaczego, ponieważ wiem czym się to zakończyło "w pewnym stanie" na płockiej zaporze
![]()
lubelski napisał(a):....a takie to proste..zadajesz pytanie- ktoś Ci odpowiada (dobrze, wyczerpująco i na temat) - w swojej odpowiedzi klikasz -pomógł....i tyle
Większość forum samochodowych tak ma, przycisk
"pomógł" widoczny jest w systemie po zalogowaniu się.
.png)
zebik napisał(a):lubelski napisał(a):....a takie to proste..zadajesz pytanie- ktoś Ci odpowiada (dobrze, wyczerpująco i na temat) - w swojej odpowiedzi klikasz -pomógł....i tyle
Większość forum samochodowych tak ma, przycisk
"pomógł" widoczny jest w systemie po zalogowaniu się.
Już masz jedno kliknięcie ode mnie "POMÓGŁ", zebyś tak Jędrek jeszcze pomógł administracji wywalić jęczydupów, męczysprzętów i wszystkie miętkie klawiaturowe buły byłoby cool.![]()
![]()
![]()
bluesman napisał(a):Brawoza szacunek dla innych .........
.png)
zebik napisał(a):bonar napisał(a):Ale fajowo![]()
Z dnia na dzień forum dziadzieje i nie przyjmuję "znaku pokoju", to nie jest śmieszne, to jest "b.brzydkie" zachowanieKogoś to śmieszy, bo mnie nie
Dlaczego, ponieważ wiem czym się to zakończyło "w pewnym stanie" na płockiej zaporze
![]()
Na pewno na płockiej zaporze się wydarzyło BonarzeChyba, że znamy różne historie tego tragicznego zdarzenia - bo z tego co ja kojarzę historię to raczej była to włocławska tama.
Poza tym wiesz gdyby nie prowokacje osobników różnej maści co jak obszczymury zza węgła szczekają, to byłoby miło, a tak dupa w kratę, a nie w paski.

pietrekzbronami napisał(a):osoby zakłócające oraz zaśmiecające Forum byłyby usuwane naturalnie, lub zrozumiałyby, że jeśli nie wnoszą nic do tematu to siedzą cicho.
anakin napisał(a):
Usunąć cię czy zrozumiesz?![]()
![]()
![]()
![]()

bonar napisał(a):historia jest jedna
bonar napisał(a)::oops: i wiemy, że wszystko zaczęło się od słów nienawiści Jana Rema.
anakin napisał(a):A oprócz tego bonar, że znowu wciskasz swoją ulubioną politykę na forum, to o co Ci chodzi?
Co ma wspólnego :12 marca, imieniny Grzegorza, zapora w Płocku (której nie ma) i Urban z tym o czym aktualnie rozmawiamy?
Tak z ciekawości pytam...

zebik napisał(a):Pytasz bo nie jarzysz, czy z przekory![]()
zebik napisał(a):Grzegorz hmmm.... on miał wspólnego coś z zaporą ale nie w Płocku, a we Włocławku,
zebik napisał(a):.......... i Ty jesteś Grzegorz.........może to jakiś zbieg okoliczności ale to już pytaj, pytaj i pytaj....

lubelski napisał(a):....a na tym new avatarze to że tak się spytam..na grzebieniu grasz..hmmmmmm
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.