greenrs napisał(a):
Rodzi się nowe uczucie![]()
Jassssne

Bocian napisał(a):Kenik napisał(a):Nie rozczulać się nad sobą tylko brać na klatę co los przyniesie.
A co to znaczy rozczulać?To coś związane z odczulaniem?

jara napisał(a):Cześć Kenik,nic się nie przejmuj.Damy radę.Miłego dnia życzę.

Kenik napisał(a):Bocian napisał(a):Kenik napisał(a):Nie rozczulać się nad sobą tylko brać na klatę co los przyniesie.
A co to znaczy rozczulać?To coś związane z odczulaniem?
A czy Ty nie jesteś "troszku uczulony" ? Bo momentami widząc Twoje ostre reakcje mam wrażenie, że tak)
Ale nic to ... ja mam podobnieNa pewne sytuacje mam wręcz alergię
greenrs napisał(a):I słusznie. Bo to nie było złośliwe... jakby co.
Bocian napisał(a):
Ja jestem uczulony wyłącznie na Biseptol i dulszczyznę.
.png)
jara napisał(a):Bocian napisał(a):Kenik napisał(a): Panowie nie ma co rozdrapywać ran.
A kto rozdrapuje?
nie ma czasu,do wyjazdu trza się szykować.Ja na przykład zarezerwowałem dziś nocleg w Krapinie,aby zwiedzić Muzeum Neandertalczyka.Polecane zresztą chyba przez Bociana.

Janusz Bajcer napisał(a):viltob08 napisał(a):Marcin1976 napisał(a):Smutne jest to, że taka praktyka niestety wcale nie zachęca do wzięcia czynnego udziału w życiu forum. Wygodniej i bezpieczniej jest obserwować forum z perspektywy niezalogowanego gościa niż zakłócać (obrazowo to przedstawię)"parkowe, wzajemne obwąchiwanie się po tyłkach, kręcących się wokół i merdających ogonkami piesków".
Smutna to konstatacja... ale cóż...
Smutne, ale prawdziweNamawiając znajomych na "szperanie" w zasobach forum, wysłuchiwałam, że nie chce im się przebijać przez masę komentarzy nie na temat ( to trochę jak my teraz
).
![]()
Mimo wszystko- nie zniechęcajcie się - forum jest dla wszystkich
![]()
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.