Sławku - zacytuję klasyka - "jest zgoda" "jak umi"
Jara - chyba tak, ale cóż, życie ...
.png)
.png)
Bocian napisał(a):"Wyłącznie właściciel forum, administratorzy i moderatorzy mają prawo decydowania o tym, czy i w jakim stopniu dana wypowiedź narusza regulamin. Decyzje te są zawsze subiektywne, ale nie podlegają dyskusji, ani krytyce. "
![]()
a będziesz regulamin znał na pamięć. 
krakuscity napisał(a):Bocian napisał(a):"Wyłącznie właściciel forum, administratorzy i moderatorzy mają prawo decydowania o tym, czy i w jakim stopniu dana wypowiedź narusza regulamin. Decyzje te są zawsze subiektywne, ale nie podlegają dyskusji, ani krytyce. "
![]()
Brawo Bocian, jeszcze kilka takich
a będziesz regulamin znał na pamięć.

.png)
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):Wiśniówki z tamtych stron już nie mam, ale Plavca jednego znalazłem, już go nie ma niestety, do serków mojej roboty i mojego wędzenia był wyśmienity, pomaga też w spojrzeniu na pracę, trudną i niezmiernie uciążliwą naszych ...

.png)
jara napisał(a):Dziadek Maciek napisał(a):Wiśniówki z tamtych stron już nie mam, ale Plavca jednego znalazłem, już go nie ma niestety, do serków mojej roboty i mojego wędzenia był wyśmienity, pomaga też w spojrzeniu na pracę, trudną i niezmiernie uciążliwą naszych ...
Też chcesz mieć ramkę? Weź moją
.png)
Dziadek Maciek napisał(a):czy jest możliwość zmiany zdjęcia, ale tak aby zmieniło się ono dopiero od następnego posta, a wszystkie stare pozostały bez zmian
Dziadek Maciek napisał(a):jara napisał(a):Dziadek Maciek napisał(a):Wiśniówki z tamtych stron już nie mam, ale Plavca jednego znalazłem, już go nie ma niestety, do serków mojej roboty i mojego wędzenia był wyśmienity, pomaga też w spojrzeniu na pracę, trudną i niezmiernie uciążliwą naszych ...
Też chcesz mieć ramkę? Weź moją
Jeśli zasłużę, przyjmę z pokorąale nikomu niczego zabierać nie będę
Pod wpływem ... właśnie zauważyłem, że zdjęcie w avatarku mam już nieaktualne, czas poszukać nowego
Mam więc pytanie do mądrego Moda - czy jest możliwość zmiany zdjęcia, ale tak aby zmieniło się ono dopiero od następnego posta, a wszystkie stare pozostały bez zmian
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Dziadek Maciek napisał(a):czy jest możliwość zmiany zdjęcia, ale tak aby zmieniło się ono dopiero od następnego posta, a wszystkie stare pozostały bez zmian
Nie ma takiej możliwości - jak zmienisz zdjęcie w awatarze - nowe będzie we wszystkich postach, starych i nowych.
.png)
Bocian napisał(a):
Plavac berba 2011 był naprawdę wyśmienityNie było sensu kupować Dingača.
Żeby nie było OT to powiem ,że prawdopodobnie ten problem musi rozwiązać Patryk... :lol
Edit
Mod mnie zaskoczył.
.png)
hrupek666 napisał(a):Bocian napisał(a):hrupek666 napisał(a):A co to to OT jest
OTpier...się bo nie wiem co robię
http://pl.wikipedia.org/wiki/Off-topic
A ja myślał że to OnomaTopeja i o niej nie pisałem

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.