Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 29.05.2013 22:28

Sławku - zacytuję klasyka - "jest zgoda" "jak umi"
Jara - chyba tak, ale cóż, życie ...
Ostatnio edytowano 29.05.2013 22:28 przez Dziadek Maciek, łącznie edytowano 1 raz
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 29.05.2013 22:28

Bocian napisał(a):Panowie, nie ma o co bić piany, nie pierwszy i nie ostatni raz :) każdy pracuje jak umie. A raczej umi :lol:

Ale niech mi tę ramkę zdejmie.
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 29.05.2013 22:31

Bocian napisał(a):"Wyłącznie właściciel forum, administratorzy i moderatorzy mają prawo decydowania o tym, czy i w jakim stopniu dana wypowiedź narusza regulamin. Decyzje te są zawsze subiektywne, ale nie podlegają dyskusji, ani krytyce. "
:oczko_usmiech:

Brawo Bocian :D , jeszcze kilka takich Obrazek a będziesz regulamin znał na pamięć. :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.05.2013 22:31

Dziadek Maciek napisał(a):Sławku - zacytuję klasyka - "jest zgoda" "jak umi"
Jara - chyba tak, ale cóż, życie ...

Ano zgoda jest i będzie :) Wiśniówka z Kuny pomaga mi przetrwać te ciężkie chwile :oczko_usmiech:
Pozdrav.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.05.2013 22:32

jara napisał(a):
Bocian napisał(a):Panowie, nie ma o co bić piany, nie pierwszy i nie ostatni raz :) każdy pracuje jak umie. A raczej umi :lol:

Ale niech mi tę ramkę zdejmie.

Kliknij se ok i sama zniknie :)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.05.2013 22:32

krakuscity napisał(a):
Bocian napisał(a):"Wyłącznie właściciel forum, administratorzy i moderatorzy mają prawo decydowania o tym, czy i w jakim stopniu dana wypowiedź narusza regulamin. Decyzje te są zawsze subiektywne, ale nie podlegają dyskusji, ani krytyce. "
:oczko_usmiech:

Brawo Bocian :D , jeszcze kilka takich Obrazek a będziesz regulamin znał na pamięć. :oczko_usmiech:

Staram się ulżyć modom w ich niedoli :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 29.05.2013 22:35

Bocian napisał(a):Kliknij se ok i sama zniknie :)

A jak mi się do banku zaloguje?
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 29.05.2013 22:35

Wiśniówki z tamtych stron już nie mam, ale Plavca jednego znalazłem, już go nie ma niestety, do serków mojej roboty i mojego wędzenia był wyśmienity, pomaga też w spojrzeniu na pracę, trudną i niezmiernie uciążliwą naszych ...
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 29.05.2013 22:36

Dziadek Maciek napisał(a):Wiśniówki z tamtych stron już nie mam, ale Plavca jednego znalazłem, już go nie ma niestety, do serków mojej roboty i mojego wędzenia był wyśmienity, pomaga też w spojrzeniu na pracę, trudną i niezmiernie uciążliwą naszych ...

Też chcesz mieć ramkę? Weź moją :oczko_usmiech:
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 29.05.2013 22:38

jara napisał(a):
Dziadek Maciek napisał(a):Wiśniówki z tamtych stron już nie mam, ale Plavca jednego znalazłem, już go nie ma niestety, do serków mojej roboty i mojego wędzenia był wyśmienity, pomaga też w spojrzeniu na pracę, trudną i niezmiernie uciążliwą naszych ...

Jeśli zasłużę, przyjmę z pokorą :wink: ale nikomu niczego zabierać nie będę :D

Pod wpływem ... właśnie zauważyłem, że zdjęcie w avatarku mam już nieaktualne, czas poszukać nowego :D

Mam więc pytanie do mądrego Moda - czy jest możliwość zmiany zdjęcia, ale tak aby zmieniło się ono dopiero od następnego posta, a wszystkie stare pozostały bez zmian :?:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.05.2013 22:49

Dziadek Maciek napisał(a):czy jest możliwość zmiany zdjęcia, ale tak aby zmieniło się ono dopiero od następnego posta, a wszystkie stare pozostały bez zmian :?:

Nie ma takiej możliwości - jak zmienisz zdjęcie w awatarze - nowe będzie we wszystkich postach, starych i nowych.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.05.2013 22:49

Dziadek Maciek napisał(a):
jara napisał(a):

Jeśli zasłużę, przyjmę z pokorą :wink: ale nikomu niczego zabierać nie będę :D

Pod wpływem ... właśnie zauważyłem, że zdjęcie w avatarku mam już nieaktualne, czas poszukać nowego :D

Mam więc pytanie do mądrego Moda - czy jest możliwość zmiany zdjęcia, ale tak aby zmieniło się ono dopiero od następnego posta, a wszystkie stare pozostały bez zmian :?:

Plavac berba 2011 był naprawdę wyśmienity :) Nie było sensu kupować Dingača.
Żeby nie było OT to powiem ,że prawdopodobnie ten problem musi rozwiązać Patryk... :lol
Edit
Mod mnie zaskoczył.
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 29.05.2013 22:53

Janusz Bajcer napisał(a):
Dziadek Maciek napisał(a):czy jest możliwość zmiany zdjęcia, ale tak aby zmieniło się ono dopiero od następnego posta, a wszystkie stare pozostały bez zmian :?:

Nie ma takiej możliwości - jak zmienisz zdjęcie w awatarze - nowe będzie we wszystkich postach, starych i nowych.

Jednak czytasz?
Dziadek Maciek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dziadek Maciek » 29.05.2013 22:54

Bocian napisał(a):
Plavac berba 2011 był naprawdę wyśmienity :) Nie było sensu kupować Dingača.
Żeby nie było OT to powiem ,że prawdopodobnie ten problem musi rozwiązać Patryk... :lol
Edit
Mod mnie zaskoczył.

Nie miałem możliwości zakupu berby 2011, mam nadzieję, że berba 2012 będzie porównywalna, wszystko na to wskazuje, że pojadę.
Obawiam się, że Patryk nie pomoże, Janusz ma chyba rację (tym razem) :wink: :D
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 29.05.2013 22:59

hrupek666 napisał(a):
Bocian napisał(a):
hrupek666 napisał(a):A co to to OT jest 8O

OTpier...się bo nie wiem co robię :)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Off-topic

A ja myślał że to OnomaTopeja i o niej nie pisałem :oops:

Hrupek, a ja chciałam tylko ciebie ostrzec o OT i za to też dostałam ostrzeżenie i piękną czerwoną ramkę :D
Poplułam monitor czytając wasze posty i to kilkakrotnie :lool:
Zrozumiałam tylko tyle, że tu można pisać co się chcę i to do woli :smo:
Edyt:. Hrupek chyba też pójdę na facebooka tam nawet można pezklinać, na prawdę :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone