anakin napisał(a):myślę, że na tym możemy zakończyć wszelką rozmowę z Panem Januszem.
Wypełniło się.
Nema problema Panie Grzegorzu, jeśli zdrowie i czas pozwoli - do na kolejny Zlot przyjadę.
.png)
anakin napisał(a):myślę, że na tym możemy zakończyć wszelką rozmowę z Panem Januszem.
Wypełniło się.
.png)
Rysio napisał(a):Potwierdzam. Użytkownik nie ma możliwości usunięcia konta. Każdy odpowiada za to co pisze a po usunięciu konta posty wyświetlałyby się jako ,gość, czyli całkowicie anonimowo.
.png)
Bocian napisał(a):Jak idę przez park i dostaje tam w mordę to staram się, żeby było tam bezpieczniej, idę na milicję, mówi o tym aby dali tam więcej patroli.
.png)
Raul73 napisał(a):Rysio napisał(a):Potwierdzam. Użytkownik nie ma możliwości usunięcia konta. Każdy odpowiada za to co pisze a po usunięciu konta posty wyświetlałyby się jako ,gość, czyli całkowicie anonimowo.
A to przepraszam za zamieszanie - sugerowałem się przykładem Peterenzo, który całkiem niedawno konto usunął.
Janusz Bajcer napisał(a):Bocian napisał(a):Jak idę przez park i dostaje tam w mordę to staram się, żeby było tam bezpieczniej, idę na milicję, mówi o tym aby dali tam więcej patroli.
Milicji już nie ma od kilkunastu lat >>> http://pl.wikipedia.org/wiki/Milicja_Obywatelska
.png)
Bocian napisał(a):Ja mówię milicja.

Janusz Bajcer napisał(a):Bocian napisał(a):Ja mówię milicja.
To zapytaj Pana Grzegorzaczy prawidłowo
![]()
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553.html
Janusz Bajcer napisał(a):Bocian napisał(a):Ja mówię milicja.
To zapytaj Pana Grzegorzaczy prawidłowo
![]()
ja-obywatel-rzeczpospolitej-polskiej-t39553.html
Raul73 napisał(a):
A to przepraszam za zamieszanie - sugerowałem się przykładem Peterenzo, który całkiem niedawno konto usunął.
.png)
Był i jest tylko jeden.Kenik napisał(a):Raul73 napisał(a):
A to był tu jakiś inny Peterenzo ?
gdzie-kto-i-co-to-jest-czyli-fotozagadka-t35175-13395.html?hilit=peterenzo#p1097410
.png)
Bocian napisał(a):Raul73 napisał(a):Bocian napisał(a):Analogicznie:
Żadnej analogii tu nie ma...
Dokładnie jest. W tym parku jest prawo pięści i to mi nie pasi. Nie musi, a do parku chcę chodzić.
.png)
Bocian napisał(a):Pan Grzegorz w tej kwestii ma swoje zdanie, szczególnie, że ja to mówię żartobliwie, bo mówię o czymś z czym związałem życie. Ale to trzeba rozumieć, a nie zwracać bezsensownie uwagę.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Był i jest tylko jeden.Kenik napisał(a):Raul73 napisał(a):
A to był tu jakiś inny Peterenzo ?
gdzie-kto-i-co-to-jest-czyli-fotozagadka-t35175-13395.html?hilit=peterenzo#p1097410
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.