Rysio napisał(a):Jak widzisz kara dla Was obu była taka sama, tylko że Ty miałeś 19 punktów karnych a Bluesman ZERO
Nie mówię stricte o tej sytuacji, doskonale o tym wiesz...
.png)
Bocian napisał(a):Bądź kozak do końca. Jak tyle kozaczyłeś, żeby mieć tyle punktów
Bocian napisał(a):Rysio napisał(a):Jak widzisz kara dla Was obu była taka sama, tylko że Ty miałeś 19 punktów karnych a Bluesman ZERO
Nie mówię stricte o tej sytuacji, doskonale o tym wiesz...
Rysio napisał(a):Bocian napisał(a):Bądź kozak do końca. Jak tyle kozaczyłeś, żeby mieć tyle punktów
To nie kozactwo tylko głupotaŻeby była pełna jasność stan mojego konta punktowego ZERO od 23 lat
.png)
Bocian napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Być człowiekiem - bezcenne![]()
[/color][/i][/b]
Wiesz zapewne kto to Giuliani?
Leszek Skupin napisał(a):Bocian napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Być człowiekiem - bezcenne![]()
[/color][/i][/b]
Wiesz zapewne kto to Giuliani?
Czy dobrze kojarzę, że to były burmistrz NYC... wiesz bo to co za oceanem jakoś mało mnie ostatnio interesuje, a chyba trochę bardziej powinno, ale nie mam na to czasu... Jak widzę, ty masz masę czasu, żeby go na forum poświęcać

Leszek Skupin napisał(a):Te the chosen one Ty mi nic tłumaczyć nie musisz - to była prowokacja mała z mojej stronyi się udała
a jak się nowy zacznie wplątywać to trzeba mu wytłumaczyc o co chodzi a nie rypać po łbie za to że się wcisnął bo potem właśnie wychodzi kwas o którym wcześniej pisałem
JASNEPotwierdzić
![]()

.png)
Bocian napisał(a):Dobrze kojarzysz. Nie ważne gdzie tylko co zrobił i jak. Ja mam dużo czasu, taką mam pracę
.png)
anakin napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Co sprytnie co sprytnie... polecenie władzy było
Mataczycie Modzie, mataczycie...![]()
.png)

.png)
anakin napisał(a):Jesssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuu..
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.