Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nowe forum - dyskusja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 19:40

Rysio napisał(a):Jak widzisz kara dla Was obu była taka sama, tylko że Ty miałeś 19 punktów karnych a Bluesman ZERO

Nie mówię stricte o tej sytuacji, doskonale o tym wiesz...
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 07.06.2013 19:48

Bocian napisał(a):Bądź kozak do końca. Jak tyle kozaczyłeś, żeby mieć tyle punktów :)

To nie kozactwo tylko głupota 8) Żeby była pełna jasność stan mojego konta punktowego ZERO od 23 lat 8)

Bocian napisał(a):
Rysio napisał(a):Jak widzisz kara dla Was obu była taka sama, tylko że Ty miałeś 19 punktów karnych a Bluesman ZERO

Nie mówię stricte o tej sytuacji, doskonale o tym wiesz...

Ja mówię dokładnie o tej. Jeśli masz inny przykład proszę o przykład i argumenty. Być może wtedy racja będzie po Twojej stronie. Na razie 1-0 dla mnie :mrgreen:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 19:49

Rysio napisał(a):
Bocian napisał(a):Bądź kozak do końca. Jak tyle kozaczyłeś, żeby mieć tyle punktów :)

To nie kozactwo tylko głupota 8) Żeby była pełna jasność stan mojego konta punktowego ZERO od 23 lat 8)

Głupota to jest uzbieranie tylu punktów, żeby potem jeździć zafajdanym ze strachu, że capną...
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 07.06.2013 19:54

Bocian napisał(a):Głupota to jest uzbieranie tylu punktów, żeby potem jeździć zafajdanym ze strachu, że capną...

Z tym się zgadzam, aczkolwiek w dzisiejszej dobie jeden kiepski dzień może przesądzić o mieć albo nie mieć :roll:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 19:55

Bocian napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Być człowiekiem - bezcenne :mrgreen: :P[/color][/i][/b]

Wiesz zapewne kto to Giuliani?

Czy dobrze kojarzę, że to były burmistrz NYC... wiesz bo to co za oceanem jakoś mało mnie ostatnio interesuje, a chyba trochę bardziej powinno, ale nie mam na to czasu... Jak widzę, ty masz masę czasu, żeby go na forum poświęcać ;)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 07.06.2013 20:00

Leszek Skupin napisał(a):
Bocian napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Być człowiekiem - bezcenne :mrgreen: :P[/color][/i][/b]

Wiesz zapewne kto to Giuliani?

Czy dobrze kojarzę, że to były burmistrz NYC... wiesz bo to co za oceanem jakoś mało mnie ostatnio interesuje, a chyba trochę bardziej powinno, ale nie mam na to czasu... Jak widzę, ty masz masę czasu, żeby go na forum poświęcać ;)

Dobrze kojarzysz. Nie ważne gdzie tylko co zrobił i jak. Ja mam dużo czasu, taką mam pracę :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.06.2013 20:30

Leszek Skupin napisał(a):Te the chosen one Ty mi nic tłumaczyć nie musisz - to była prowokacja mała z mojej strony ;) i się udała :P a jak się nowy zacznie wplątywać to trzeba mu wytłumaczyc o co chodzi a nie rypać po łbie za to że się wcisnął bo potem właśnie wychodzi kwas o którym wcześniej pisałem :P

JASNE :?: Potwierdzić :!: :mrgreen:

Bardzo sprytnie Lesiu, bardzo sprytnie. :D
Ale nie ze mną takie te............numery, znaczy się... :D

Cały czas mówię o "starych" i Modach.
Ty usilnie próbujesz mnie zepchnąć na inne tory. :oczko_usmiech:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 20:37

Co sprytnie co sprytnie... polecenie władzy było :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.06.2013 20:40

Leszek Skupin napisał(a):Co sprytnie co sprytnie... polecenie władzy było :mrgreen:

Mataczycie Modzie, mataczycie... :roll: :mrgreen:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 20:43

Bocian napisał(a):Dobrze kojarzysz. Nie ważne gdzie tylko co zrobił i jak. Ja mam dużo czasu, taką mam pracę :)

Czy zrobił coś łamiąc prawo czy je naginając :?: a może okazał się człowiekiem... bo nie bardzo wiem do czego dążysz .... Naprawdę nie śledzę tego co się dzieje/ło na wschodnim wybrzeżu USA
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 20:47

anakin napisał(a):
Leszek Skupin napisał(a):Co sprytnie co sprytnie... polecenie władzy było :mrgreen:

Mataczycie Modzie, mataczycie... :roll: :mrgreen:

Weź mi powiedz w którym momencie bo: mi się szczęka od ziemi odbiła.Obrazek :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.06.2013 20:51

Leszek Skupin napisał(a):Weź mi powiedz w którym momencie bo: mi się szczęka od ziemi odbiła.Obrazek :mrgreen:

Jakiś czas Cię nie było, ale widzę, że Mocy straznej nabrałeś. :mrgreen:
Nie.
Nie będę Ci nic wyjaśniał , bo doskonale wiesz o czym mówię. :mrgreen:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 20:58

Ani... pogadali my se jak Polak z Polakiem dzisiaj i Ty wiesz o co mi chodzi i ja wiem o co Tobie chodzi.... Generalnie chodzi o to, żeby było miło jak w Jożinie z Bażin...... :mrgreen: ale ściema, ale ściema :lool:

Z jajem, ale bez wulgaryzmów...

Można :?: :twisted: - MOŻNA :!: i oto jest konkluzja mojego tutaj pobytu dzisiaj.... wymiana zdań, bez prywatnych wycieczek... kiedyś za prywatne wycieczki była kartka... teraz ostrzeżenie... nie ważne że poglądy są głupie (dla Cebie), ważne żeby dyskutant "nie był głupi" :!:

A tak w ogóle... kur...de skupcie się na Chorwacji zamiast szukać gdzie kto komu i za co :!: (mówię do WSZYSTKICH) ŻEBY NIE BYŁO :!: :mrgreen:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 07.06.2013 21:04

Jesssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuu..
Wiesz jakie to niespotykane uczucie zgadzać się z Modem? 8O
To jest na nienaturalne, że aż nienormalne! 8O

I jak tu teraz żyć Leszek : ? 8O
Jak żyć :?: 8O

Nie myślałem ,że doczekam takiej chwili... :cry:
Normalnie powiem Ci, że napisałbym może i coś więcej, ale łzy wzruszenia mi twarz zalały i...........ni moge...,Obrazek

Powiem ino.............pełna zgoda. :mrgreen:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 07.06.2013 21:12

anakin napisał(a):Jesssssssssssssssssssssuuuuuuuuuuuuuuuu..

Normalnie zaraz Ci wpadne w objęcia na misia :lool:

Wzruszyłem się i ja :oops:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone