Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nieznajomość prawa, czyli....może zaboleć.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 26.06.2013 21:13

FUX,z tego co pamiętam udzieliłem Ci dość wyczerpującej odpowiedzi w pełni merytorycznej. Co do ptaszków i daszków to sprawdź w jakim dziale jesteśmy. Może to rozwieje Twoje wątpliwości że nie jesteśmy w kancelarii adwokackiej.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 26.06.2013 21:13

anakin napisał(a):......................

Ty nawet swojego wątku nie jesteś w stanie obronić, więc niczego innego sensownego się po Tobie nie spodziewam.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 26.06.2013 21:15

zebik napisał(a):
FUX napisał(a):EOT.

Tych EOT-ów to już z pińcet wklepałeś i co :?: :?:
Zawsze come back abarotno.
Stabilizacji by się trochę przydało.

Nauczono mnie, że na pytanie trzeba odpowiedzieć, a nie zmieniać temat... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2013 21:17

FUX napisał(a):
zebik napisał(a):
FUX napisał(a):EOT.

Tych EOT-ów to już z pińcet wklepałeś i co :?: :?:
Zawsze come back abarotno.
Stabilizacji by się trochę przydało.

Nauczono mnie, że na pytanie trzeba odpowiedzieć, a nie zmieniać temat... :wink:

To zapytaj jeszcze o przemarsz wojsk ukraińskich po Alejach Jerozolimskich w Warszawie - kto to będzie i za ile obstawiał. Zadajesz pytania na poziomie dywanu to takie masz odpowiedzi.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.06.2013 21:22

FUX napisał(a):
anakin napisał(a):......................

Ty nawet swojego wątku nie jesteś w stanie obronić, więc niczego innego sensownego się po Tobie nie spodziewam.

Widze, że Tobie trzeba łopatą do głowy.
Ok.
Możesz mi odpowiedzieć po uja łazisz za mną, włazisz w moje tematy i stękasz jak to tu jest źle?
Misję jakąś masz?
Czekasz żeby Ci ktoś kazał się odp....żeby potem mieć argument i pokazywać wszem i wobec jaki to anakin jest cham?

Powieneś już wiedzieć, że dyskusji z Tobą nie przewiduję.
A więc albo jesteś deczko ograniczony ( czego nie podejrzewam), albo włazisz żeby prowokowac swoimi jękami.

I na koniec jeszcze jedno.
Ponieważ to mój temat będziemy tutaj z ludźmi rozmawiali o Policji, , kosmitach czy efekcie cieplarnianym i jego wpływie na rozmnażanie się muflonów!

Więc jeżeli Ci to nie pasi........vaya con dios!

Wyraziłem się wystraczająco jasno?
Ostatnio edytowano 26.06.2013 21:31 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2013 21:28

anakin napisał(a):
Wyraziłem się wystraczająco jasno?

Aleś teraz zaciemnił temat ni kumam czaczy - kto to jest ten wajakondijos - jakiś złodziej na przepustce :?: :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.06.2013 21:29

zebik napisał(a):Aleś teraz zaciemnił temat ni kumam czaczy - kto to jest ten wajakondijos - jakiś złodziej na przepustce :?: :D

Języków byś się ćfoku uczył. :roll: :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2013 21:37

anakin napisał(a):
zebik napisał(a):Aleś teraz zaciemnił temat ni kumam czaczy - kto to jest ten wajakondijos - jakiś złodziej na przepustce :?: :D

Języków byś się ćfoku uczył. :roll: :mrgreen:

Zostałem obraźniony zgłaszam ten temat do moderatora on się zajmie sprawą i mam nadzieję, że cię (z małej litery) ukarze. :D

wajakondijos coby to nie znaczyło :D :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.06.2013 21:41

zebik napisał(a):Zostałem obraźniony zgłaszam ten temat do moderatora on się zajmie sprawą i mam nadzieję, że cię (z małej litery) ukarze. :D
wajakondijos coby to nie znaczyło :D :D

Z związku z powyższem dobrowlnie poddaję się karze. :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2013 21:46

anakin napisał(a):dobrowlnie

BYKOM STOP :P :P :P :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2013 22:10

Standard. Chłopcy w swojej piaskownicy.

A gdyby Anakin chciał zabłysnąć swoim standardowym tekstem:
anakin napisał(a):A coś mądrego do powiedzenia w temacie masz?

To właśnie tyle ile Ty.
Pozdrawiam. Cmokaski i papaptki.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.06.2013 22:19

Serce w pasy napisał(a):Standard. Chłopcy w swojej piaskownicy.

A gdyby Anakin chciał zabłysnąć swoim standardowym tekstem:
anakin napisał(a):A coś mądrego do powiedzenia w temacie masz?

To właśnie tyle ile Ty.
Pozdrawiam. Cmokaski i papaptki.

Wątek ci założyłem.

Tam się wykaż.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.06.2013 22:24

bluesman napisał(a):Czyli jak zwykły nie uprawiający sportu policjant (sylwetka znana gruszkowata ) goni za złodziejaszkiem to jest to ten ekstremalny przypadek kiedy dostaje nadludzkich sił ?
W jakim zakresie to co napisałem o kulturystach to nieprawda ? :mrgreen:

Człowiek gruszka nie powinien się dostać do Policji a jeśli tą gruszką został w czasie służby to wina jego i jego przełożonych. Poza tym gruszka pobiegnie a ten co nie umie pływać, nie popłynie nawet metra. W zależności jaką ma pływalność, utrzyma się na wodzie dłużej lub krócej.
Co do kulturystów to mają wytrenowane mięśnie i odpowiednią do tego siłę, więc mówienie, że ich mięśnie są nieefektywne to bzdura. Są bardzo efektywne w tym do czego maja służyć. Do trenowania ciężarami i utrzymywania ich masy. Kulturysta to nie jest kupa niesprawnego mięcha.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.06.2013 22:26

ynka napisał(a):Tylko człowiek który nigdy nie był na siłowni wygłasza owe mity.

Także mam takie wrażenie.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.06.2013 22:29

Rysio napisał(a):
zebik napisał(a):Pozostają miernoty co nic nie potrafią.

Czyli to co pisałem od początku, zwalony jest system naboru i nie tylko.

Nie zgadzam się z tym. Teraz jest dobór a nie nabór. I nie przesadzajmy z tymi miernotami w służbie. Egzaminy są trudne a robota w aktualnych czasach atrakcyjna, więc jest z czego wybierać.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nieznajomość prawa, czyli....może zaboleć. - strona 40
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone