Bocian napisał(a):Nie sądzę. Jeszcze raz ci powiem przyjacielu, że Pudzianowski nie trenował kulturystyki. Być może tego nie zrozumiesz ale trudno.
Laku noć przyjacielu![]()
![]()
Serce w pasy napisał(a):Bocian napisał(a):Nie sądzę. Jeszcze raz ci powiem przyjacielu, że Pudzianowski nie trenował kulturystyki. Być może tego nie zrozumiesz ale trudno.
Laku noć przyjacielu![]()
![]()
Znając Twoje podjazdy powiesz, że trenował sporty siłowe, a nie kulturystykę bo diabeł tkwi w szczegółach, Ale Ty jutro będziesz się wymądrzał, że ja się nie znam a Ty owszem. Chłopie ja prowadzę prywatny biznes i muszę go pilnować, a nie tak jak, Wy na moim utrzymaniu możecie sobie pitolić.
.png)
.png)
anakin napisał(a):pietrekzbronami napisał(a):...............

pietrekzbronami napisał(a):Anakin ja pytam poważnie, mogę nawet podać miejscowość. Nie bierz sobie mojego zapytania jako atak na Was - po prostu jestem ciekawy. Myślę, że ten policjant mógłby już odejść na emeryturę a jednak mimo tak widocznej wady pracuje.
.png)
pietrekzbronami napisał(a):Panowie z Policji powiedzcie mi jak to jest możliwe, że na Komisariacie Policji pracuje policjant w stopniu starszy aspirant policji lub komisarz policji (3 gwiazdki) z niesamowitym garbem i pokrzywieniem ciała? Szkoda mi chłopa, że tak wygląda, ale no kurde czy z taką niesprawnością można służyć w Policji?
.png)
anakin napisał(a):I nie boisz się chamstwa i agresji?
anakin napisał(a):Oki.
Podejrzewam,że gość nabawił się urazu, czy kalectwa w trakcie służby (bo z tego co mówisz to mi wygląda na kalectwo), co jednak nie wyklucza go z automatu z takowej.
Może pracować, jednak z pewnymi ograniczeniami.
Polega to na tym,że gość nie może np. jeździć w patrolu, ale może wykonywać inne czynności, których wykonywanie nie uniemożliwia mu jego stan fizyczny.
I wszystko to na legalu, a nie po układach.
Czy mógłby odejść?
Pewnie tak.
Ale w takim przypadku to komisja lekarska decyduje o trwałej niezdolności do służby, bądź jak wspomniałem- zdolności do niej, ale z pewnymi ograniczeniami.
Jeżeli masz takowe, możesz odejść , ale nie musisz.
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.