Bocian napisał(a):Tylko nie kasuj tego postu jak w innym wątku...
.png)
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):Tylko nie kasuj tego postu jak w innym wątku...
W tym "Nowe forum" ?
Czytałeś ? Wczoraj poźno w nocy napisałam, ale nie chcę juz tego tematu ciągnąć, bo dla mnie to głupie.
No ba! Nawet screenshoty mam
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):Tylko nie kasuj tego postu jak w innym wątku...
W tym "Nowe forum" ?
Czytałeś ? Wczoraj poźno w nocy napisałam, ale nie chcę juz tego tematu ciągnąć, bo dla mnie to głupie.
No ba! Nawet screenshoty mam
Bocian napisał(a):Tylko czy głupawe? ynka miała wg mnie rację, bawiłaś się nieźle, czyż nie?
kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):Tylko czy głupawe? ynka miała wg mnie rację, bawiłaś się nieźle, czyż nie?
Forma w jakiej to napisał/a była głupawa.
Humor z koszar- zgoda. Wychowałam się w koszarach. Jestem z tego dumna
Nie bawiłam się wtedy dobrze. Tylko nie chciałam by ktoś się bawił moim kosztem, a tak zaczęliście się bawić.
Coś na temat linku ktory wkleiłam czy znowu będzie nie na temat ?
Bo o tobie tak ktoś napisał? To teraz chyba zaczniesz używać takiej formy wobec wszystkich których nie znasz osobiście?napisał/a
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):Tylko czy głupawe? ynka miała wg mnie rację, bawiłaś się nieźle, czyż nie?
Forma w jakiej to napisał/a była głupawa.
Humor z koszar- zgoda. Wychowałam się w koszarach. Jestem z tego dumna
Nie bawiłam się wtedy dobrze. Tylko nie chciałam by ktoś się bawił moim kosztem, a tak zaczęliście się bawić.
Coś na temat linku ktory wkleiłam czy znowu będzie nie na temat ?
Czemu napisałaś?Bo o tobie tak ktoś napisał? To teraz chyba zaczniesz używać takiej formy wobec wszystkich których nie znasz osobiście?napisał/a
Co do linku to tylko potwierdza moje zdanie na temat o którym już rozmawialiśmy
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Zapytaj się Kenik.
Boję sięZałatwi mnie bez mydła swoją niesamowitą szyderką
kinga35 napisał(a):Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Zapytaj się Kenik.
Boję sięZałatwi mnie bez mydła swoją niesamowitą szyderką
Napisze ci , że jesteś bocianowa....Bo skąd wiadomo ?
I co wtedy ?
Ciekawe czy ynka będzie do ciebie pisała- zrobiłaś/eś ?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.