Bocian napisał(a):Przecież ynka to mój drugi profil, więc o co kaman?
Gdzie moja mata?
Bocian napisał(a):Przecież ynka to mój drugi profil, więc o co kaman?
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):To Bocian jest facetem czy kobietą ? Mnie to wszystko jedno, nie ma różnicy
W życiu także czy tylko na forum?
kinga35 napisał(a):Nie rozumiem po co ktoś mialby być facetem a przedstawiać się jako kobieta ...W jakim celu ?
Bocian napisał(a):kinga35 napisał(a):Nie rozumiem po co ktoś mialby być facetem a przedstawiać się jako kobieta ...W jakim celu ?
Nie wiem, zapytaj tych na forum co mają po dwa i więcej profili i z nich piszą w jednym czasieTo troche podobne zjawisko
Rozdwojenie jaźni czy cóś?
.png)
Bocian napisał(a):TegesTylko najpierw musisz podać temperaturę, opady i pomóc psu
![]()
Janusz Bajcer napisał(a):Bocian napisał(a):TegesTylko najpierw musisz podać temperaturę, opady i pomóc psu
![]()
Zamiast szydzić z pomagających, też możesz pomóc
Bocian napisał(a):Mogę ale nie chce bo nie wierzę w takie pomaganie.
Kenik napisał(a):Bocian napisał(a):Mogę ale nie chce bo nie wierzę w takie pomaganie.
Ja też nie jestem przekonana do tej formy pomocy. Dlatego wolałam przygarnąć kiedyś psa znalezionego przez koleżankę mojego kuzyna. Pies był przywiązany do latarni w Katowicach. Teraz zrobiła to również moja córka biorąc 2 psy z fundacji zajmującej się ratowaniem/wyciąganiem bullterierów ze schronisk.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.