anakin napisał(a):Pozwolicie, że powtórzę za klasykiem - Pmwd.![]()
Obaj.
Przez ręcznik oczywiście.
A w ryja chcesz
anakin napisał(a):Pozwolicie, że powtórzę za klasykiem - Pmwd.![]()
Obaj.
Przez ręcznik oczywiście.

anakin napisał(a):Uprzjemie uprasza się odpowiednie służby o danie bana zebikowi, bom sie urewsko urażony poczuł.
Poza tym się mi to grozi.![]()
![]()

lubelski napisał(a):..pieszczoch..z nami trzeba najsampierw trochę pochodzić..![]()
..ale w moc Twoją wierzymy niezmiennie
..ale to trza naocznie zobaczyć 
anakin napisał(a):lubelski napisał(a):..he he ..nie o takie "chodzenie" chodziło..ani o baje i o nich jak to napisałeś "stosunkowanie"..ale to trza naocznie zobaczyć
![]()
Jak Ty mi taką Enigmą walisz to ja nie wiem czy strach mi pozwoli przyjechać...
anakin napisał(a):Jak Ty mi taką Enigmą walisz to ja nie wiem czy strach mi pozwoli przyjechać...
koniec tego OT..png)
Bocian napisał(a):Nie sądzę abyś miał rozeznanie w tematach o których piszesz a dotyczących zlecków. Jeśli jednak masz to może uświadom mnie i innych, jakie?
turan napisał(a):Racja, nie znam resortowej definicji "zlecka".
Dla mnie laika "zlecek", to wasz dysponent, który was używa.
Używa na przykład do ochraniania NKWD-dzisty, który dowodził oddziałem KBW likwidującym Żołnierzy Wyklętych, czyli w jego nawet obecnej opinii terrorystów.
Swoją drogą, czy to nie absurd, że polscy antyterroryści zajmują się ochroną sowieckich pachołków przed dociekliwymi studentami na uniwersytecie?
To wasze powołanie i wasza misja?
A może to wasz maksymalny poziom kompetencji i możliwości?
Czy nie czujecie się poniżani, kiedy was wysyłają do tak bohaterskiej akcji?
Co wy, ku.wa, nowe ZOMO jesteście?
.png)
turan napisał(a):
Wszystko nic, najważniejsze, że nasze służby błyskawicznie i niezawodnie wykryły i zneutralizowały sprawców kilkudziesięciu alarmów bombowych.
Ta akcja terrorystyczna (opinia "niezależnych ekspertów") narażająca życie tysięcy ludzi została perfekcyjnie rozpracowana przez naszych czekoladowych orłów z MSW.
Blady strach padł na watahy terrorystów od Jemenu poprzez Irak po Afganistan.
Wszystkie Taliby zesrały się ze strachu w swoich wychodkach i już nigdy w życiu nie pomyślą o straszeniu Zielonowyspowców znad Wisły.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.