Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Nieznajomość prawa, czyli....może zaboleć.

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.06.2013 22:30

ynka napisał(a):
anakin napisał(a):
ynka napisał(a): To jest taki sam mit, że kulturysta ma małego penisa.

Możesz rozwinąć myśl? :mrgreen:

No bo jeden ma małego a drugi dużego, tak jest wśród normalnych mężczyzn, wśród policjantów też, niezależnie od stopnia :wink:

Im wyższy stopień, tym mniejszy :mrgreen:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2013 22:32

anakin napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Standard. Chłopcy w swojej piaskownicy.

A gdyby Anakin chciał zabłysnąć swoim standardowym tekstem:
anakin napisał(a):A coś mądrego do powiedzenia w temacie masz?

To właśnie tyle ile Ty.
Pozdrawiam. Cmokaski i papaptki.

Wątek ci założyłem.

Tam się wykaż.

Już kilka razy Ci mówiłem, że o tym kto gdzie i w jakim wątku ma pisać to se możesz u siebie na posterunku dyrygować(choć nie jestem pewien do końca). Tutaj każdy pisze jak i gdzie chce. A Ty sobie możesz palcem w bucie po dyrygować. Papatki i całuski
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 26.06.2013 22:33

Bocian napisał(a):
ynka napisał(a):
anakin napisał(a):Możesz rozwinąć myśl? :mrgreen:

No bo jeden ma małego a drugi dużego, tak jest wśród normalnych mężczyzn, wśród policjantów też, niezależnie od stopnia :wink:

Im wyższy stopień, tym mniejszy :mrgreen:

Oj! Tego nie wiedziałam :oops:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2013 22:37

Bocian napisał(a):
bluesman napisał(a):Czyli jak zwykły nie uprawiający sportu policjant (sylwetka znana gruszkowata ) goni za złodziejaszkiem to jest to ten ekstremalny przypadek kiedy dostaje nadludzkich sił ?
W jakim zakresie to co napisałem o kulturystach to nieprawda ? :mrgreen:

Człowiek gruszka nie powinien się dostać do Policji a jeśli tą gruszką został w czasie służby to wina jego i jego przełożonych. Poza tym gruszka pobiegnie a ten co nie umie pływać, nie popłynie nawet metra. W zależności jaką ma pływalność, utrzyma się na wodzie dłużej lub krócej.
Co do kulturystów to mają wytrenowane mięśnie i odpowiednią do tego siłę, więc mówienie, że ich mięśnie są nieefektywne to bzdura. Są bardzo efektywne w tym do czego maja służyć. Do trenowania ciężarami i utrzymywania ich masy. Kulturysta to nie jest kupa niesprawnego mięcha.

Weź popatrz na Pudziana- mistrza Strong Man i porównaj go z Pudzianem MMA.Pół Chłopa, więc nie pitol.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.06.2013 22:38

ynka napisał(a):Oj! Tego nie wiedziałam :oops:

Wielokrotnie sprawdzane pod prysznicem ;)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.06.2013 22:39

Serce w pasy napisał(a):Już kilka razy Ci mówiłem, że o tym kto gdzie i w jakim wątku ma pisać to se możesz u siebie na posterunku dyrygować(choć nie jestem pewien do końca). Tutaj każdy pisze jak i gdzie chce. A Ty sobie możesz palcem w bucie po dyrygować. Papatki i całuski

Tak właśnie myślałem.
Nie liczyłem na wasze wpisy w tamtym wątku.
Potraficie jedynie szczekać z boku jak te kundle pod płotem.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2013 22:40

Bocian napisał(a):
Rysio napisał(a):
zebik napisał(a):Pozostają miernoty co nic nie potrafią.

Czyli to co pisałem od początku, zwalony jest system naboru i nie tylko.

Nie zgadzam się z tym. Teraz jest dobór a nie nabór. I nie przesadzajmy z tymi miernotami w służbie. Egzaminy są trudne a robota w aktualnych czasach atrakcyjna, więc jest z czego wybierać.

Powiedz to Zebikowi a nie Rysiowi.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.06.2013 22:41

Serce w pasy napisał(a):
Weź popatrz na Pudziana- mistrza Strong Man i porównaj go z Pudzianem MMA.Pół Chłopa, więc nie pitol.

Pudzianowski nigdy nie był kulturystą. Tak ku przypomnieniu jakbyś nie wiedział o czym tu się aktualnie rozmawia.
I te teksty to możesz sobie swoim kolesiom zapodawać. Tak z sympatii ci to mówię... :hearts:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2013 22:42

anakin napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Już kilka razy Ci mówiłem, że o tym kto gdzie i w jakim wątku ma pisać to se możesz u siebie na posterunku dyrygować(choć nie jestem pewien do końca). Tutaj każdy pisze jak i gdzie chce. A Ty sobie możesz palcem w bucie po dyrygować. Papatki i całuski

Tak właśnie myślałem.
Nie liczyłem na wasze wpisy w tamtym wątku.
Potraficie jedynie szczekać z boku jak te kundle pod płotem.

Dobrze, że Rysio Ci podpowiedział jak odpisać. Inaczej byś zgooopiał (czy jak to się po twojemu pisze)
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.06.2013 22:43

Serce w pasy napisał(a):
Powiedz to Zebikowi a nie Rysiowi.

Sądzę, że potrafią czytać. Ale zawsze swoim zwyczajem możesz to przez PW wysłać.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 26.06.2013 22:44

Serce w pasy napisał(a):Dobrze, że Rysio Ci podpowiedział jak odpisać. Inaczej byś zgooopiał (czy jak to się po twojemu pisze)

Widzisz jak mam zajebiście?
A ty tak sam?
Kumple od PW już śpią?
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 26.06.2013 22:45

Bocian napisał(a):
ynka napisał(a):Oj! Tego nie wiedziałam :oops:

Wielokrotnie sprawdzane pod prysznicem ;)

Zawstydziłam się :oops:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2013 22:45

Bocian napisał(a):Pudzianowski nigdy nie był kulturystą. Tak ku przypomnieniu jakbyś nie wiedział o czym tu się aktualnie rozmawia.

Nie, on był humanistą. K...wa Bociek kto Ci tak ten mózg wyprał?
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 26.06.2013 22:47

Serce w pasy napisał(a):
Nie, on był humanistą. K...wa Bociek kto Ci tak ten mózg wyprał?

Był strongmenem a wcześniej rugbystą. Teraz walczy w MMA. Coś jeszcze mój przyjacielu? :hearts: :hearts:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.06.2013 22:48

anakin napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Dobrze, że Rysio Ci podpowiedział jak odpisać. Inaczej byś zgooopiał (czy jak to się po twojemu pisze)

Widzisz jak mam zajebiście?
A ty tak sam?
Kumple od PW już śpią?

anakin napisał(a):A coś mądrego do powiedzenia w temacie masz?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Nieznajomość prawa, czyli....może zaboleć. - strona 41
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone